Şimdi Ara

Erkek adam falcıya gider mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıftaki kız gidiyor. Çok önerdi. Oturur oturmaz adını söylüyormuş. Sayıyormuş herşeyi ve çıkıyormuş.

Bilmiyorum öyle yerlere erkekler gider mi ? Gitmemesi için bir neden yok bence !

(Bu arada hikayeyi anlatmıyım ama falcının bilgidiğine tanık oldum, inanılmaz şaşırdım.)

• falcı hatun güzelse ...
  • günah :D
  • yorumlar güzel ancak ciddi yorumda bekliyorum.
  • Falcıyla erkekliğin ne alakası var
  • Zamanında bizim kız arkadaşa kahve falı baktırmıştım.

Süper fal bakıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 24 Aralık 2008; 0:57:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

Sınıftaki kız gidiyor. Çok önerdi. Oturur oturmaz adını söylüyormuş. Sayıyormuş herşeyi ve çıkıyormuş.

Bilmiyorum öyle yerlere erkekler gider mi ? Gitmemesi için bir neden yok bence !

(Bu arada hikayeyi anlatmıyım ama falcının bilgidiğine tanık oldum, inanılmaz şaşırdım.)

Falcıdanmı medet umuyorsun?? Profilindeki yazıyı sil bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca bana evsiz misin dedi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Annem götürmüştü beni üfürütcüye ama kurşun döktürdü aşçı olayım diye
  • Ben de kız arkadaşımı götürmüştüm ama gitmeden önce falcıya her şeyi anlattım bizle ilgili kız şok olmuştu falcı bir bir dökülünce, baktım şoka gircek dayanamadım daha fazla söyledim

Sonuç şu ki eglenmek için gidebilirsin
  • Ben fal bakıyorum epey tanındım bu konuda.
  • quote:

Sınıftaki kız gidiyor. Çok önerdi. Oturur oturmaz adını söylüyormuş. Sayıyormuş herşeyi ve çıkıyormuş.

FALA İNANARAK HAREKET EDERSEN BAŞIN DERTTEN KURTTULMAZ.5 YIL ÖNCE BİLDİĞİN Bİ ŞOPAR KARIYA FAL BAKTIRDIM.İNANILMAZ ŞEYLER BİLDİ,GELECEĞE AİT 3-4 TAHMİNDE BULUNDU,RESMEN ARABA İLE TAKLA ATACAĞIMI SÖYLEDİ VE BİLDİDE.BEN ASKERE GİDDERKEN KARDEŞİMİN KAZA YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN İZİNDEN GELİNCE BEN YAPTIM.O GÜN FALCILARA VE FALA İNANDIM AMA YİNE OGÜN BÜGÜNDÜR NE O ÇIKTI KARŞIMA NEDE ONUN KADAR DOĞRULARI BİLEN BİRİ.

• HİKAYEYİ ANLATSANA
  • bu konu hakkındaki düşüncelerim.

kahve içtikten sonra anneme baktırırım, eğlencedir.
    kardeşim çok iyi tarot falı baktığını söylüyor, gerçekten de öyle. ama bakmasını istemiyorum. insanın beyninin faaliyetlerinin şuanda klasik yapabildiklerimizle sınırlı olmadığını düşünüyorum.

kardeşim hangi konuda iyi bakıyor fala konusuna gelelim.
    bir insanın zihinsel düşüncelerini başka bir insan okuyabilir görüşündeyim. ama yok öyle "bak bu adam şunu şunu düşünüyor" olayı değil. bunun için büyük konsantrasyon gerekir. zaten soğuk savaş döneminde amerikanların elindeki telekinezi uzmanlarının belgeselini izlemiştim ağzım açık kalmıştı.

ama şunu söylemek isterim. bence bu fal bakan kişi karşısındakinin bildiklerini okuyabilir, olanaksız birşey değil. ama kesinlikle gelecekten bilgi veremez. objektif gibi bir programa çıkan, zihin gücüyle kaşık-çatal büken kişiler var, bu dediğim de bununla alakalı. zihnini iyi kullanabilmekten geçiyor. ama bunlar gelecekten haber veremez. böylelerine de inanmayın derim.

ha eş dost bakar 2 palavra atar eğlenirsiniz. ama böyle müneccim kılıklılara prim verirseniz nerede kaldı ilerici, çağdaş beyinlerimiz?

• national geographic haftada bir veriyordu ya.
    adamın tekini sessiz bir odaya koyuyorlar, adam konsantre oluyor. önünde bir meydanın resmi var. oresime bakıyor. mesela şuradan şöyle birşey geçiyor gibi şeyler söylüyor ve biliyor.

soğuk savaş döneminde de bir adam yine bu iş için çalıştırılırken, sovyetlerin çok büyük birşey yaptığını söylüyor. tarif ettiği şey bir denizaltı, sovyetler o ara büyük bir gizlilik içinde devasa bir nükleer denizaltı yapıyor.

bir de ikizler konusu var. tekini bir yere alıyorlar, kulaklık takıp yüksek seste müzik dinletiyorlar, diğerini de başka bir yerde tutuyorlar. ikisine de duyarga takıyorlar. müzik dinlemeyenin arkasında tabak kırıyorlar, çocuk irkiliyor. sonra iki çocuğun verdiği tepkinin raporlarına bakılıyor, habersiz müzik dinleyen çocukta da aynı anda bir yükselme görülüyor.

biraz birşeyler var da uzun süre oldu izleyeli.

fal konusunda. yukarıda anlattığım konu ile geleceği görme konusu farklıdır. geleceği görme hurafedir. yaşanmamışı nereden bilecekler. hadi karşındakinin ismini vs söylersin de 1 yıl sonra hangi üniversiteye gireceğini vs nasıl söyleyecek?

ben kendi aramızda kimseye zarar vermediği sürece bir zararı olduğunu düşünmüyorum, ama insanları sömürme amaçlı bu hareketlerin yanlış olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ÇOK FAKE

quote:

FALA İNANARAK HAREKET EDERSEN BAŞIN DERTTEN KURTTULMAZ.5 YIL ÖNCE BİLDİĞİN Bİ ŞOPAR KARIYA FAL BAKTIRDIM.İNANILMAZ ŞEYLER BİLDİ,GELECEĞE AİT 3-4 TAHMİNDE BULUNDU,RESMEN ARABA İLE TAKLA ATACAĞIMI SÖYLEDİ VE BİLDİDE.BEN ASKERE GİDDERKEN KARDEŞİMİN KAZA YAPABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN İZİNDEN GELİNCE BEN YAPTIM.O GÜN FALCILARA VE FALA İNANDIM AMA YİNE OGÜN BÜGÜNDÜR NE O ÇIKTI KARŞIMA NEDE ONUN KADAR DOĞRULARI BİLEN BİRİ.

rumuzun,attığın mesajı çok iyi ifade ediyor.

• yok bayağı var aslında, hatta benim arkadaş gky dersinde konuşma olarak bunu seçmişti sonra taktı bu konuya, hep geliştirmeye çalışıyordu kendini. ama sabır işi, çok zor
  • Fal gerçek değil sadece zaman kaybı
  • hayatımda 1 defa gittim yanımda hatun vardı diye, o baktı banada baktırdı zorla. sonra kadın bi saymaya başladı yemin ederim ki herşey çıktı. ondan sonra bidahada uğramadım falcılara :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.