Şimdi Ara

Erkeğe işkence yapıp katleden feminist Donna Hylton'un 8 martta yaptığı korkunç konuşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü eskiden çalışan , alın teriyle parasını kazanan kadınların kutladığı bir gündü.Ama ne yazık ki günümüzde erkek düşmanı feministlerin istismar ettiği , kendi çıkarları için kullandığı ve proveke ettiği bir gün haline gelmiştir.
    8 mart dünya emekçi kadınlar gününde ABD nin Washington eyaletinde feminist Donna Hylton konuşmacı olarak seçiliyor. İşkence ve cinayet suçundan 25 yıl hapis yattıktan sonra hapisten çıkmış olan feminist Donna Hylton'un 8 martta yaptığı konuşmayı ingilizce bilmeyenler için aynen çeviriyorum. Artık sizin vicdanınıza bırakıyorum.
    Erkeğe işkence yapıp katleden feminist Donna Hylton'un 8 martta yaptığı korkunç konuşma
    "Merhaba ben Donna Hylton, kadın yürüyüşünde öne çıkan konuşmacı olarak seçildim. Biz 60 yaşındaki homoseksüel bir adamı katletmeden önce 1985 yılında , ona günlerce işkence yaptık.Onun testislerini kerpetenle sıktık , dövdük onu , yaktık onu , ve ben kişisel olarak bir yard uzunluğundaki metal bir çubuğu onun bağırsağına soktum. Çünkü ben ezilmiş bir kadınım.Ben şimdi kadın hakları üzerine üniversitelerde ders veriyorum. Bu yüzden sizin kız çocuklarınızın hayranlıkla bakabileceği birileri var."

Merak edenler için kaynak:https://www.snopes.com/news/2017/01/30/donna-hylton-background/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 12 Mart 2018; 14:36:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Feminazi

Orijinalden alıntı: Okeanos_

"Feminazi" diye bir kelime veya kavram yok. "Feminazi" sadece f*ministlerin f*minizmi aklamak için uydurduğu bir kelime.

alkışda almış bu konuşmayı bir erkek yapsa anında linç

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.