Şimdi Ara

ERİTRETİN JEL Mİ YOKSA CLİNDOXYL Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
35.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstadlar bende,bundan 4 sene once meydana gelen bir akne serüvenim vardı,gitmediğim doktor,kullanmadığım ilaç kalmamıştır,en son amerikan hastanesini önerdiler ve burada dermatolog bana roaccutanei verdi,işte 6 ay bana zindan oldu(kullananlar bilir)bu sürecte askerlik evrem arasına girdi ve tedavim bitti su an 4 seneye yakın oluyor,ancak bugun bazı seylerin farkına vadım yüzüm ilaç kullandıktan sonraki halim değilde farklı hafif hafif siyah noktaların artması ve bozukluklar hissetmeye başladım,hergün yüzümü temizlememe ve bakmama ragmen o yüzden acil olarak hastaneye ve cild polikliniğine müracaat ettim doktora aynı size yazdığım seklini anlattım ve bana sivex+clindoxy verdi ve 1 ay sonra tekrar beni gör dedi

1.arkadaşlar bu ilaçları kullanan var mı yan etkisi nelerdir ve iyimidir
    2.sizin kullandığınız bir ilaç var mı benim gibi bu sekilde durumu olan
    3.başlıktada belittiğim gibi ERİTRETİN JEL Mİ YOKSA CLİNDOXYL Mİ çünkü clindoxyl yan etkisi çok nette araştırmalarıma göre eritretin jel bundan hem daha iyi hemde yan etkisi yokmuş sizin öneriz nedir,üstadlarım acil bir cevap bekliyorum çünkü ilacı kullanmaya başlayacagım

İLGİLNEDİĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN COK TESEKKUR EDERİM..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eritretin Jel vs Clindoxyl: Hangisi Daha İyi Seçim?

Cilt problemleriyle mücadele ediyorsanız, Eritretin Jel ve Clindoxyl muhtemelen duyduğunuz iki ilaçtır. Her iki ilaç da akne tedavisinde kullanılır, ancak farklı bileşenlere ve etki mekanizmalarına sahiptirler.

Eritretin Jel Nedir?

Eritretin Jel, akne tedavisinde kullanılan reçeteli bir ilaçtır. Tretinoin içeren bir retinoiddir. Retinoidler, sağlıklı cilt hücresi büyümesini teşvik eden ve gözeneklerin tıkanmasını azaltan A vitamini türevleridir.

Clindoxyl Nedir?

Clindoxyl, akne tedavisinde kullanılan bir diğer reçeteli ilaçtır. Klindamisin içeren bir antibiyotiktir. Klindamisin, akneye neden olan bakterileri öldürmeye yardımcı olur.

Eritretin Jel ve Clindoxyl Arasındaki Farklar

Eritretin Jel ve Clindoxyl, akne tedavisinde farklı şekillerde çalışır. Retinoidler gözeneklerin tıkanmasını azaltırken, antibiyotikler bakterileri öldürür.

Eritretin Jel genellikle uzun süreli kullanım için reçete edilirken, Clindoxyl genellikle kısa süreli kullanım için önerilir. Eritretin Jel, Clindoxyl'e kıyasla daha fazla yan etkiye neden olabilir.

Hangisi Daha İyi Seçim?

Eritretin Jel ve Clindoxyl'den hangisinin sizin için daha iyi seçenek olduğu, akne türüne ve şiddetine bağlıdır. Doktorunuz, cildiniz için en uygun tedaviyi belirlemenize yardımcı olacaktır.

Eritretin Kullananlar

Eritretin Jel kullananlar, genellikle aknelerinin önemli ölçüde azaldığını bildirirler. Ancak, bazı kişilerde kızarıklık, soyulma ve kuruluk gibi yan etkiler görülebilir.

Etrexin Jel Kullananlar

Etrexin Jel, Eritretin Jel'in jenerik adıdır. Eritretin Jel ile aynı aktif bileşeni içerir ve benzer etkilere sahiptir.

Sonuç

Eritretin Jel ve Clindoxyl, akne tedavisinde yaygın olarak kullanılan etkili ilaçlardır. Her iki ilacın da farklı etki mekanizmaları vardır ve yan etkiler açısından farklılık gösterirler. Doktorunuza danışarak sizin için en iyi tedaviyi belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bana doktor clindoxyl verdi. O kadar yan etkisi yok (kılavuza göre). Ben daha kullanmadım. Bugün aldım çünkü. Herhalde cildi biraz soyuyor. Işığa maruz kalmaması lazım. Ben de emin değilim. 2 önemli yan, 6 tane önemsiz yan etki varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rononni -- 2 Nisan 2010; 19:50:45 >
  • Bana doktor ilk eritretin verdi hiçbir yan etkisi yok düzenli kullanıldığında sivilceleri nerdeyse yok edebiliyor ama ben tam olarak düzenli kullanmadım.Yeniden doktora gittiğimde kontrolde doktor bu sefer Clindoxyl verdi.Daha kullanmadım ama doktorun bildiği vardır.Ama eritretininin etkisine kefilim
  • eğer siyah noktalar çoğunlukta ise Eritretin daha mantıklı olur
  • Clindojyl jel kullandım ama 3.günde attım çope. aşırı derecede yuz kızarıklığı yaptı.
    öyle ki sivilcelerin kızarıklıktan belli olmuyordu.1 hafta sürdü normale dünmesi
  • Eritretin dediğiniz ilacı kullanmadım ona yorum yapamıcam ama clindoxyl 2 hafta kullandıktan sonra benım cildimde AŞIRI derece soyulma ve şişme basladı gözlerime kadar o yuzden dıkkat edin derim arkadaşLar ...
  • çok zaman olmuş ama bilen varsa cevaplarsa sevinirim, CLİNDOXYL saç telini ağartıyormu ? ağartıyorsa kalıcımı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.