Şimdi Ara

ericsson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 10 Eylül 2012; 17:44:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş başlık kural dışı. düzelt istersen de kapatmasınlar fiyatta gerçekten çoook fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 12 Ocak 2008; 18:18:45 >
  • kardeş fiyatı 6,50ytl yazacakken 650 ytl mi yzdın acep ben anlayamadımda.
  • yok aynen öyle 6,5 olsa araya virgül yada nokta koyardım..

• başlık büyük harf ondan kural dışı. fiyatı da düşür bence yoksa pek iyi bi başlangıç olmayabilir. 65 ytl deseydin normal dicektim hadi. iyiliğin için konuşuyorum yanlış anlama ama dalga konusu olur...
  • badrule teşekkür ederim ...

• dostluk saygı ve sevgi her zaman
  • bence arkadaş bizle dalga geciyor gibi.... bu telefonun bu fiyatı etmiceni o da cok ii biliyor burdaki herkeste...
  • ben bu telefonu ilk okulu okurken görmüştün(lise 3 üm şimdi) iyi satışlar ama fiyat bayaa çokmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratacuner

phonextthor kimseyle dalga geçtiğim yok ..ben isterim sen vermessin fiyatı olur biter...gereksiz mesaj atmayın lütfen teşekkürler...

Tamam, sen fiyat verirsin almayan almaz ama uçuk fiyat verip te 'almayan almasın' diye de birşey olmaz

650 ytl yerine 65 ytl yazdığını düşünelim şimdi. Eski telefonlara meraklı bir kişi bu fiyatı verebilir belki. Ama bu kişi sırf koleksiyon yapacağım diye 650 ytl yi çıkarıp veremez..

Bende de Ericsson 688 , R310 ve Siemens'in S25(dünyanın ilk renkli ekran telefonu) modelleri var, aynı seninki gibi tertemizler.. Evde yıllardır saklıyorum. Bence sen de sakla. İleriki zamanda değer kazanabilir ama şu an değil..

Saygılar..

• yaw kardeş öyle yazmıssınki sanki telefonu sen tasarlamış gibisin yoksa senmi tasarladın kasa aksam şasesini gözlerim yaşardı o fiyatı görünce isteyen varsa 10 15 ytl ye satılır istanbul topkapıdaki her pazar bit pazarı kurulur orada istanbulda oturanlar bilir kimseyi kandırmayalım lütefen yani
  • arkadaşlar yorumlarınıza hak veriyorum ama araştırırsanız göreceksinizki bazı 2. el sitelerde aynı cihazın tuşları dökülmüşüne kadar 250 ytl isteniyo benim cihazım ise sıfır diyebilirsiniz meraklısı isterse o fiyatı verir..istemesse satılmaz fiyat bu..lütfen gereksiz eleştiriler ve kandırıyo gibi kelimeler yapmayalım hepinize saygılar..
    telefonun özel olmasının bir sebebi izleyin lütfen http://www.youtube.com/watch?v=kG4OmgruYyU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 12 Ocak 2008; 23:20:38 >

• Telefona bir lafımız yok kardeş.. Maşallah taş gibi telefon. Meraklısı da vardır illaki ama 650 ytl verecek kadar da meraklı biri çıkacağını düşünmek biraz hayal olur. Önceki msjımda dediğim gibi cihazını saklamanı öneririm.. O telefon bende olsa saklarım.

Fiyat bir tarafa, alay konusu olmanı istemem dostum..İlerleyen günlerde ilanın alaycı densiz msjlarla dolabilir..

Ama illa satıcam diyorsan hayırlı satışlar diyelim o zaman..
  • teşekkür tahsin053 bu gidişle kapatacam ilanı

• Kardeş sen kargaya yavrusu kartal görünür atasözünü duydunmu hiç tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın edermi diye de bir şarkı vardı
    değil 650 ytl 65 ytl ye bu forumdan alan çıkmaz sen buralara Cem uzan falan takılıyo sandın galiba

yinede hayırlı satışlar
  • ısletım sıstemı ne bu fıyata olduguna gore gps vs var dımı
  • bazı arkadaşlar boş kaldılar galiba benim ilanla dalga geçme çabaları onu gösteriyo yaw kardeşim işiniz yokmu paran yoksa alma bırak alan çıkar yada çıkmaz ben zaten kullanıyorum cihazı taş gibi maşallah..bazı telefonlar gibi krem kutusu değil gerçek cep telefonudur

• valla bendede panasonic gd50 var taş gibi telefon 550ytl istiyorum ama murat ın telefonu alan arkadaşa ücretsiz vereceğim
  • thundercace seni bir yerlerden tanıyormuyum?isminiz davut olabilirmi acaba

• vay be ne muhabbet açtık millete be... ben olmasam millet can sıkıntısından galata kulesinden kanat falan açacak haarkadaşlar işte hit forum budur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.