Aşıkken, mutluyken, hüzünlüyken onun şarkılarıyla geçiyor zamanımız, rahatlatıyor, bazende ağlatıyor. Onun şarkılarını paylaşıp, kendi aramızda dertlerimizi paylaşacağız bu konuda. Ben başlayayım.
Bu şarkı beni hep etkiler, bir anda "Babamı kaybetsem ne yaparım!" diye birşey gelir aklıma.
O aklıma geldikçe açar dinlerim, sözleriyle beni ve yaşadıklarımı anlatıyor resmen.
Ver bir sürü şarkısı daha... Duvarlara yazılan gibi... CLAPTON IS GOD!
Not: Konu yanlış yerde felan değil, bunun gibi bir sürü hayran konusu var konu dışında.
Güzel girişim.
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
Güzel girişim.
Teşekkür ederim hocam.
Vay kafir vay. God mod kardeş laflarına dikkat et BB King çarpar.
quote:
Orijinalden alıntı: helzbelz
Vay kafir vay. God mod kardeş laflarına dikkat et BB King çarpar.
yalnız hayran topluluğu adı altında toplaşabiliriz sanırsam ama müzik olunca DH yönetimi pek sıcak davranmıyor konu dışında açılmasına bunların. Eğer konu devam ederse, biraz gary moore ve BB king ile canlandırabilirim konuyu.
Dh de böyle kişiler, böyle topluluklar görmek güzel. Şu performansı da çok içten geliyor bana.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ian Moone
quote:
Güzel girişim.
Teşekkür ederim hocam.
yalnız hayran topluluğu adı altında toplaşabiliriz sanırsam ama müzik olunca DH yönetimi pek sıcak davranmıyor konu dışında açılmasına bunların. Eğer konu devam ederse, biraz gary moore ve BB king ile canlandırabilirim konuyu.
Dh de böyle kişiler, böyle topluluklar görmek güzel. Şu performansı da çok içten geliyor bana.
Hocam bir hayran topluluğun konu dışında olması bence gayet doğru birşey, içinde paylaşım yapmamızda doğal. Yönetim eğer birşeylere kızmak istiyorsa açılan saçma konulara kızarsa sevinirim.
Ayrıca çok haklısın BB King, Gary Moore, MARK KNOPFLER felan da paylaşabiliriz.
Ve sohbetde oluşturursak hoş olur, sıkıntınız varsa bir Eric Clapton şarkısı ile burda bizimle paylaşın, sohbet edelim. Hoş olur bence.
Bu arada hazır Mark Knopfler demişken;
Up.
Eric Clapton is God demeyeydin eyiydi.
Başlığı okuyunca böyle oldum:
quote:
Orijinalden alıntı: CagBaBa
Eric Clapton is God demeyeydin eyiydi.
Hocam kalıplaşmış birşey bu, duvarlara yazılmış, bağırılmış felan. Hoşuma da gidiyor, yazdım o yüzden.
dave mustaine is god o sözün orjinali
Ekle god ünvanını bilerek mi yazdın yoksa öylesinemi
Konu güzelde, yanlış yerde ceza almayasın.
quote:
Orijinalden alıntı: modifci
Ekle god ünvanını bilerek mi yazdın yoksa öylesinemi
Şurdan hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Heaven&Hell
Konu güzelde, yanlış yerde ceza almayasın.
Hocam dediğim gibi bir sürü konu var böyle, Kültür&Bilim konuları, avcılık konuları buraya açılınca birşey olmuyorda müzik açılınca mı birşey oluyor? Gayet uygun bir konu, yönetici arkadaşlar konu silmek veya ceza vermek istiyorlarsa sözlükten gelip burda saçma konu açan arkadaşlara baksınlar rica ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: At Düşkünü
dave mustaine is god o sözün orjinali
Hocam Dave Mustaine de gayet başarılı bir şarkıcı. Ama ben şahsen Eric Clapton'ı daha başarılı buluyorum ve Eric Clapton'ın yaptığı müzikler daha çok hoşuma gidiyor. Doğruyu söylemek gerekirse bu başlıkta "dave mustaine is god o sözün orjinali" demeni doğru bulmuyorum.