Şimdi Ara

Ergun Gürsoy Taraftarla Tartışmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galatasaray-Tromso maçı sonrası ilginç olaylar yaşandı.. İkinci başkan Ergun Gürsoy, canlı yayında kendisine tepki gösteren bir taraftarın peşine düştü.. Daha sonra kulüp binasına gitmek isteyen Gürsoy, taraftarların fiziki müdahalesine maruz kaldı..

Maçı naklen yayınlayan NTV'nin canlı yayınına katıldığı sırada bir taraftarın ''Ergun ağabey rezil olduk. Anlatacak bir şey yok'' demesine sinirlenen Ergun Gürsoy, "Gel buraya eşşeğin dölü" diyerek yayını bırakarak taraftarın peşine düştü. Çevresindekiler tarafından yatıştırılan Gürsoy geri çevrildi.

Sakinleşmek için tekrar protokol tribününe yönelen Gürsoy, daha sonra stattan çıkarken medya mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
    ''Futbolda her şey var, ama bu bizim takımımız. Ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen bir takım. Şimdi oyuncuların morali bozuk. Herkesin onlara sahip çıkması lazım. Bir maç kaybettik diye futbol şubesini mi kapatalım? Herkes bilmeli ki Galatasaray'da yönetimler seçimler gelir, seçimle gider.''

Açıklaması sonrası Ergun Gürsoy yürüyerek kulüp binasına gitmek isteyince, taraftarların içinde kaldı. Bu sırada bazı taraftarların Gürsoy'a fiziki müdahalede bulunarak döllemeye çalıştıkları gözlendi.

Çok sayıda taraftar, kulübe doğru yürüyen Gürsoy'a tepkilerini toplu halde dile getirirken, bazılarının pet şişe ve bozuk para attığı görüldü.

Kulüp binası önünde toplanan ve yönetim aleyhine tezahürat yapan taraftarlar, daha sonra polisin müdahalesiyle buradan uzaklaştırıldı.

• Abi adamlar döllemeye yazmışlar ya!!! Sondan 3. paragraf....... Bu nedir????

Valla hiç ama hiç güleceğim yoktuu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Abi adamlar döllemeye yazmışlar ya!!! Sondan 3. paragraf....... Bu nedir????

adamlar ergun gürsoyu döllemişler mi?

• quote:

• Galatasaray'ın UEFA Kupası 1. Tur maçında Norveç'in Tromso takımına yenilerek kupadan elenmesi, sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı. Öfkeli taraftarlar, 2. Başkan Ergun Gürsoy'u tekmeledi. Tromso maçı sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar, stat önünde toplanarak Başkan Özhan Canaydın ve yönetim aleyhine tezahüratta bulundu. Protokol tribününden çıkarak Sportif A.Ş.'ye yürüyen Başkan Özhan Canaydın'ın çevresini saran sarı-kırmızılı taraftarlar, Başkan Canaydın'ı istifaya çağırdı.

2. Başkan Ergun Gürsoy da protokol tribünü önünde basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra Sportif A.Ş. binasına giderken, taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Öfkeli taraftarlar, pet şişe attıkları Gürsoy'a küfür edip tükürdü. Taraftarların tekmelerine maruz kalan Gürsoy, taraftarlara aynı şekilde karşılık verdikten sonra güvenlik güçlerinin yardımıyla stattan uzaklaştı.

Galatasaray taraftarları, Sportif A.Ş. binası önünde yönetimi istifaya çağırırken, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak lehine tezahüratta bulundu. Daha sonra Büyükdere Caddesi'ne yürüyen öfkeli taraftarlar, Galatasaray Store önünde barikat kuran Çevik Kuvvet ekiplerine yabancı maddeler attı.

Taraftarların protestosu sebebiyle Büyükdere Caddesi üzerinde trafik kilitlenirken, güvenlik güçleri öfkeli taraftarları dağıtmak için çalışıyor.

YÖNETİM İSTİFA ...
    G.O.PAŞALI ASLANLAR!

www.galatasaray.com

• Tromso maçı sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar, stat önünde toplanarak Başkan Özhan Canaydın ve yönetim aleyhine tezahüratta bulundu. Protokol tribününden çıkarak Sportif A.Ş.'ye yürüyen Başkan Özhan Canaydın'ın çevresini saran sarı-kırmızılı taraftarlar, Başkan Canaydın'ı istifaya çağırdı.

2. Başkan Ergun Gürsoy da protokol tribünü önünde basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra Sportif A.Ş. binasına giderken, taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Öfkeli taraftarlar, pet şişe attıkları Gürsoy'a küfür edip tükürdü. Taraftarların tekmelerine maruz kalan Gürsoy, taraftarlara aynı şekilde karşılık verdikten sonra güvenlik güçlerinin yardımıyla stattan uzaklaştı.
    Galatasaray taraftarları, Sportif A.Ş. binası önünde yönetimi istifaya çağırırken, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak lehine tezahüratta bulundu. Daha sonra Büyükdere Caddesi'ne yürüyen öfkeli taraftarlar, Galatasaray Store önünde barikat kuran Çevik Kuvvet ekiplerine yabancı maddeler attı.

Kaynak:internethaber

• GİTSİN ARTIK BU YÖNETİM.. YETER..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    6 ay önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    engin polat
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az bile döllemişler
  • gastelerde balıkçı kasabası ,futbolcular balıkçı yarı profesyoneller diye yazılınca araştırma yaptım harbiden çok güzel bir yer şu tromso denen memleket kuzeyin parisi diye bahsetmişler(62.000 nüfuslu),nediyelim adamlara rasgele diyelim balık tutmaya devam etsinler.
    http://www.eveandersson.com/norway/tromso
    http://www.world66.com/lib/map/handle?loc=europe|norway|tromso

konuyu değiştireyim dedim bu kadar üstlerine gitmemek lazım nede olsa bu vatanın evlatları.

• quote:

Orjinalden alıntı: psiko

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Orjinalden alıntı: psiko

quote:

• Döllemek? Nasıl yani? Bilime aykırı
  • Bir Dayak Öyküsü

BAŞROLLERDE

Ergün Gürsoy

Taraftar

Kaçın ula... taraftar Geliyor.

Oh be atlattık.. Şuraya saklanak..

Ama taraftar Gürsoy'u bulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 30 Eylül 2005, 17:47:59 >

• o değil demin tv de gösterdi gürsoy çok pis döt oldu

Ergün Gürsoy --- Beşiktaş taraftarını örnek alın

Tartıştığı taraftar -- Siz de yönetimini örnek alın

E.G ---- Sen satılmış adamsın

• quote:

Orjinalden alıntı: header

o değil demin tv de gösterdi gürsoy çok pis döt oldu

Ergün Gürsoy --- Beşiktaş taraftarını örnek alın

Tartıştığı taraftar -- Siz de yönetimini örnek alın

E.G ---- Sen satılmış adamsın

ben de izledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.