Şimdi Ara

Ergoterapi okuyan arkadaslardan yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben bu sene bölüm olarak ergoterapiyi seçmeyi düşünüyorum. bilgi almak istediğim bir kaç konu var.

    1. bölüm ne kadar ciddi? yani hocalar olsun projeler olsun ne kadar ciddiye alıyorlar. okudugum heryerde ekipman imkan çok diyorlar ama lisedede öyle demişlerdi. naoh + h2o dan başka düzgün deney yapmadık. hepsi gösterişte vardı.

    2.iş imkanı muhakkak vardır. sonuçta yeni açılan bir bölüm. ben bu bölümün psikiyatri kolunda uzmanlaşmak araştırmalar yapmak istiyorum. bu ne kadar gerçelçi bir istek? turkiye şartlarında sadece araştırma yaparak geçinebilirmiyim. (akedemisyen tarzı )

    şimdilik bu kadar . ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TESEKKÜRLER



  • Eger facebook kullaniyorsan Hacettepe Universitesi Ergoterapi sayfasina bir bak, yaz sorularini. Sana yardimci olacaklardir.Ergoterapi cok yeni bir bolum acikcasi burada bu bolumu bilen fazla birileri oldugunu sanmiyorum en dogru bilgiyi sana o bolumu okuyanlar verecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upp fikri olan konuşsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Okuyan Var Mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.