Şimdi Ara

ergo proxy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Ne alaka dostum?...

Tekrar aynı muhabbeti açtırma lütfen , buraya takılan ya da takılmayan anime fanlarının hemen hemen hepsi bilir ki anime Japonca izlenir...

Bunu ne "bana ne ben ingilizce izlerim doğrusu odur.." ne de "asıl bana ne ben Türkçe izlicem bütün animelere Türkçe dublaj yapın uleeeennn!...." diyenler değiştirebilir... Size zaten ingilizce izlemeyin diyen yok ama bir doğrusunu da söyleyelim de görevimizi yapalım... kapiş?...

Kesinlikle katılıyorum.

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''

• Japonca, animelerdeki duyguları olması gereken sekilde vermekte bence, ingilizce izlenirmi diye baktıgımda kesinlikle o duyguyu alamadım, cok tekduze geldi animeler. Sonucta animelerde japon kulturu cok agir bir sekilde tasvir ediliyor, ingilizce dublaj yapanlar malesef o kulturden cok uzaklar dolayisiyla olmasi gereken duyguyu veremiyorlar.

Orjinalden alıntı: RoyalFlush

Japonca, animelerdeki duyguları olması gereken sekilde vermekte bence, ingilizce izlenirmi diye baktıgımda kesinlikle o duyguyu alamadım, cok tekduze geldi animeler. Sonucta animelerde japon kulturu cok agir bir sekilde tasvir ediliyor, ingilizce dublaj yapanlar malesef o kulturden cok uzaklar dolayisiyla olmasi gereken duyguyu veremiyorlar.

Çok doğru söylemmişsin genelde indirdiğim animeleri çift dublajlı indiririm.Malum türkçe altyazı olmayanları ingilizce dinliyorum.Ama japoncadaki tasvir daha bir başka...

Ölüm; the only truth

• quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

2. dil seçeneği için VLC Media Player'da üst sekmelerden Ses'e tıklayın, Ses izi seçeneğine gelin orada 2. dublaj seçeneği varsa çıkıyor zaten. İstediğinizi seçin...

Aynısını BSplayer'da sağa tıklayıp ses seçeneğinden de halledebilirsiniz... Yani aynı DVD player gibi...

+GOM da izleyenler varsa da "A" tuşuna basarak istediğiniz dili seçebiliriniz

@VII_outLaw
    aynen katılıyorum sana
    bide uzun süre japonca anime izledikten sonra ingilizce bi anime gördünmü cok garip oluyor insan

• Ergo muhteşemdir ancak TV'de hele dublajla izlenmesini kesinlikle önermem. Diziye resmen yazık etmiş olursunuz, tam manasıyla tat alabilmek için netten mkv setini indirin, ara vermeden bir hafta sonu oturun izleyin, zaten başından kalkamayacaksınız.

konusu var burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_32629415/tm.htm saatleri yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Bugün başladım ve az önce son bölümü de bitirdim.23 bölüm hiç sıkılmadan arka arkaya izledim.Hiçbir animeden bu kadar çok etkilenmemiştim,gerçekten muhteşem bir anime olmuş...

4 yıl önce izlemiştim gene olsa gene izlerim x)

bence şimdi de GANTZ'ı izlemelisin.

Ölüm; the only truth

• Dün 12. bölüme kadar seyrettim. Şu ana kadar muhteşem gitti. Her bir sahneyi, her bir diyalogu çok iyi sindirmek gerekiyor. Senaryonun ağırlığı, işleyişi muhteşem. Bazı yerlerin anlaşılır olması içinse insan baya bilgi birikimine ihtiyaç duyuyor. Sadece 12 bölüm izlemiş gibi gözüksem de o kadar dolu bir animeymiş ki sanki 12 tane film izlemiş kadar zevk verdi açıkçası. Geri kalan bölümlerde umarım bu kadar zevk verir.
  • İzleyeli kaç yıl oldu tam olarak hatırlayamıyorum ama hatırladığım birşey varsa o da sadece tek bir yazda, hiç sıkılmadan animeyi 3 kez izlemiş olmam. Yani arka arkaya 3 ay boyunca, her ay 1 kez olmak üzere toplamda 3 kez izlemiştim. O zamanlar o kadar etkilemişti beni. Kuşkusuz ki bunun altında gizeme ve felsefeye olan ilgim de vardır.

Orijinalden alıntı: Erreguay

japoncasını izledim bende

ingilizcesi daha iyi geldi bana sinek teki en azından anlıyabiliyodum japoncada illa alt yazıyı okumak lazım

herneyse

çok çok başarılı bi yapım

izleyenler özellikle son 3 bölüme çook manyak olmuş

Re-l124C41: Real One to Foresee for one

haha 4 yıl mı olmuş aman aman zaman geçiyo 100 lerce seri binlerce bölüm izledim bunun üstüne
    ama yinede fikrim aynı çok başarılı bir yapım
  • Bugün bitirdim. Ne muazzam bir son olmuş. Sonunu daha ilk bölümden belli eden animelerden değilmiş. İzlerken her saniye meraktan kitlendim kaldım.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.