Şimdi Ara

Ergenlik mi :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise 2 ye başlıcaz bu pazartesi eskiden içimde bi heves olurdu bu sene çalışcam falan derdim şimdi hiç enerjim yok kenarda oturup zaman geçirmeyi planlıyorum zaten bu aralar asosyalim annemler ot mot yakalamıştı dışarı çıkınca 20 kere arıyolar dışarı çıkasım gelmiyor lise 1 de arkadaş ortamı vardı şimdi sınıflarda karıldı egomdanmı bilmiyorum sınıftaki çocuklarda biraz havalı geliyor kolejli çocuklar var kendini bişey sanan hiç onlarla takılmakta istemiyorum bu okuldan daha fazla soğumamam için ne yapmam lazım

• bilgisayarı bırak, bırakmışken psu ile 200r ı bana gönder
  • oha lise 2 öğrencisi ne otu ya arkadaş çevreni değiştimeyi düşündün mü hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

bilgisayarı bırak, bırakmışken psu ile 200r ı bana gönder

Ayıpsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

oha lise 2 öğrencisi ne otu ya arkadaş çevreni değiştimeyi düşündün mü hiç ?

Arkadaş çevresi değil özentilik tamamen rap dinliyorum ordan burdan özendik işte zaten bu yaşlarda oluyor
  • bende rap dinliyorum ne sigaram var ne otum ?

TAMAMEN ÖZENTİSİN.
  • ne yani raple ne alakası var bende 16 yaşındayım bende sansar salvo vb dinliyorum ama ot içmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dökülme var mi yaş 15
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nape

bende rap dinliyorum ne sigaram var ne otum ?

TAMAMEN ÖZENTİSİN.

Evet belirtmiştim bunu bigün moralim bozuktu aldım işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

ne yani raple ne alakası var bende 16 yaşındayım bende sansar salvo vb dinliyorum ama ot içmedim.

Emin ol çok alakası var yani bende sansarı severim ama eski şarkılarında çok bahsediyor bunu inkar edemessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heja-Maica

quote:

ne yani raple ne alakası var bende 16 yaşındayım bende sansar salvo vb dinliyorum ama ot içmedim.

Emin ol çok alakası var yani bende sansarı severim ama eski şarkılarında çok bahsediyor bunu inkar edemessin

bence bu senin mazeretin görende sansarın yerine sen kanser olmuşsun sanıcak. tabi hayatında trajik şeyler olmadıysa orasını bilemem ama buda ot içmeni gerektirmez ayrıca 16 yaşında nasıl ot satıyorlar ki?
  • quote:

quote:

adam zaten uyuşturucu tedavisi gördü. İlla onlar yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin. Bunu bi kardeş tavsiyesi olarak al.
  • quote:

quote:

quote:

bence bu senin mazeretin görende sansarın yerine sen kanser olmuşsun sanıcak. tabi hayatında trajik şeyler olmadıysa orasını bilemem ama buda ot içmeni gerektirmez ayrıca 16 yaşında nasıl ot satıyorlar ki?

Bu mazeret falan değil zaten hata yaptığımı biliyorum ama bunun rap müzikle emin ol alakası var tabi hepsini kastetmiyorum, otuda arkadaştan istedim o buldu

• quote:

quote:

quote:

Ot satan kişi her türlü riski göze alıyor ha 30 yaşındaki adama satıyor ha 16 ne fark eder her türlü illegal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nape

quote:

quote:

adam zaten uyuşturucu tedavisi gördü. İlla onlar yapıyor diye sende yapmak zorunda değilsin. Bunu bi kardeş tavsiyesi olarak al.

ya ot dediğin şey öyle uyuşturucu bile sayılmaz bağımlılığı yok öyle uçurmuyorda zaten 1-2 kere içtim sonra bıraktım (tabi iyi bişey değil) konuda iyice saptı uzatmaya gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.