Şimdi Ara

ERGENLİK İNSANI UTANDIRIR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sadece burda degil dünya genelinde böyle ailelerininde payı oldugu görüşündeydim ama bunlara şu olayı yasaklarsan intihar etme noktasına gelirler algı olarak bebekler daha ,video'yada katılıyorum .
  • Aileler çocuklarını bu kadar "boş" yetiştirmemeli. Ergenlikten öte bir sorun var burada. Hayranlığı anlarım, gençlik heycanını coşkusunu da anlarım; ama şuur kaybını izlemeye bile tahamülüm yok. Gençlerin hayata ve dünyaya bakışları hakkında çok önemli fikir veriyor bu davranışlar. Popülizmin kölesi olmamak lazım bu kadar, kimseye bu kadar hayran olmamak lazım, kendilerini çok da önemi olmayan insanlar karşısında bu kadar değersiz görmemeli gençler; değer yargıları farklı olmalı.
  • 1:15 de başı örtülü bir kadın
    Sanırım kızını geri götürmeye çalışıyor
    ---------------
    Yok ya nesil bitmiş
    Yazık çok yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaiMei

Aileler çocuklarını bu kadar "boş" yetiştirmemeli. Ergenlikten öte bir sorun var burada. Hayranlığı anlarım, gençlik heycanını coşkusunu da anlarım; ama şuur kaybını izlemeye bile tahamülüm yok. Gençlerin hayata ve dünyaya bakışları hakkında çok önemli fikir veriyor bu davranışlar. Popülizmin kölesi olmamak lazım bu kadar, kimseye bu kadar hayran olmamak lazım, kendilerini çok da önemi olmayan insanlar karşısında bu kadar değersiz görmemeli gençler; değer yargıları farklı olmalı.

yorumumda'da yazmak istedigim buydu aynen katılıyorum bunların sosyal hayatı sanal hayatına parelelel gidiyor bilinç'li yetiştiren birey lazım ama oda konsere bilet almak için bu çocuklarla pazarlık yapıyor .
  • Niye size stres oluyo bu anlamadım? Biber ezan okunurken konseri kesmiş gerçi sonra da " Türk kızları ter kokuyo " diye tweet atmış ama? Birde ayılıp-bayılan hispanik kızları görseydiniz kimbilir neler derdiniz?
  • Bieber gazı yemiş bunlar büyüyünce geçer.

• İntihar sebebi
  • Hepiniz 30+ olarak başladınız galiba hayata

@neommy

öyle bir tweet yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer39 -- 3 Mayıs 2013; 19:41:12 >
  • Yeni nesil bitmiş,yeni nesil bitmiş.Yeni nesli yetiştiren,yeni nesil bitmiş diyen eski nesil değil midir? Çocuk yetiştirmesini öğrenmeden çocuk yapanda suç.Bunlar hayran falan değil hepsi potansiyel hasta.
  • Hadi yaa, Erol Köse'ye, ( gogılda ilk çıkıyor demeci, " Bieber, ter kokuyor " yazınca ) mi inanacam yoksa sana mı, tabii ki Erol Köse'ye çünkü fanlarının adedi senden fazla! Kötü haber yayılmış Gogıl'da hemen, ve KB'in bazı seçkin üyeleri de Bieber'in aslında böyle söylediğini onaylıyorlar!
  • @
    sgrafik
    ben o kanalı buldugumdan beri yüzü açık eskiden dedigin gibiymiş ama konferans videolarını seyretmek için takip ediyorum .
  • Ben olsam bana inanırdım

Erol Köse'yle aynı tarafta olmayı hiç bir şekilde sana yakıştıramadım
  • Siz şanlısınız ben bu nesille yaşayacğaım çünk ü bunesildenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

Siz şanlısınız ben bu nesille yaşayacğaım çünk ü bunesildenim

Tercih ve çaba sorunu, çemberler hep kırılabilirler!

http://www.youtube.com/watch?v=pl_FQmsmP7M

• Sizce bu çocuk,J.B.
    Eşcinselliğe yelken açar mı
    Karşı cinsin ölümcül ilgisi
    Şaşkına çevirmez mi
    Ruhsal durumunu altüst etmez mi bu yaşında
  • Arkadaş bu olay neden sadece Türkiye de oluyormuş gibi gösteriliyor.Fransa mı Londra mı tam hatırlayamıyorum 20-25 kişilik bir kız grubu arabanın arkasından koşarak justin diye bağırıyorlardı videosunu aradım ama bulamadım forumda da dolanmıştı baya.Tabi kızların yaptıkları hareketler hiç mantıklı değil ama ergenlik yani ne diyebiliriz ki
  • Olay sadece Türkiyede değil dünyanın birçok yerinde böyle. Küçücük kızlar ne hale gelmişler gerçekten çok yazık.
  • oldukça aptal buldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.