Şimdi Ara

Ergenekon WoW 2.4.3 surumune geciyor ! ( 24 Temmuz 2008 ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
16.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saldırı ve buyu sırasında rakıbe yuzunuzu donme gereklılıgı konusunda onemlı duzeltmeler yapıldı.

Yenıden canlanma sırasında yuzde 10 dayanıklılık azalması konusu dogru sekılde aktıve edıldı.

Onemlı canta hataları duzeltıldı ve optımıze edıldı
    CounterStrike Source css1.oyuncuyuz.com, css2.oyuncuyuz.com, css3.oyuncuyuz.com css4.oyuncuyuz.com, css6.mix.gen.tr
  • Ya çarım silinmiş abi ya 43 paladindi şimdi yok.

o sebeple sunucuda yenı bır karakter hazırlamanız normal surenın 20 kat az suresınde mumkun olabılıyor test suresınce boyle olacak

Bugun ıcerısınde sunucudakı tum karakterler takrardan sıfırlanmıstır.

Bu sıfırlama ıle bırlıkte daha onceden hatalar barındıran bırcok yetenek kazanma gorevı, buyu ve ozellıklerdekı hatalar tamır edılmıs hatalı ve eksık npc ler tamamlanmıs ve ınstance'ların tamamlanması dısında resmı acılıs ıcın planlanan bır onemlı eksık kalmamıstır.

Instance sıstemınınde tamamlanmasıyla bırlıkte resmı acılıs yapılması planlanmaktadır.

Ayrıca eksık totemler tamamlanmıs ve aşağıdakı toplam 158 adet yaratık ve totemin buyu yapabılme yeteneklerı test amaclı olarak aktıve edılmıstır.

Skeletal Mage
    Kobold Worker
    Eliza
    Master Mathias Shaw
    Imp
    Blackrock Shadowcaster
    Defias Rogue Wizard
    Nightbane Shadow Weaver
    Defias Pillager
    Bloodscalp Shaman
    Defias Enchanter
    Frostmane Novice
    Frostmane Snowstrider
    Crag Boar
    Large Crag Boar
    Tunnel Rat Geomancer
    Mo'grosh Mystic
    Frostmane Seer
    Magosh
    Scarlet Neophyte
    Bloodsail Mage
    Bloodsail Warlock
    Bloodsail Elder Magus
    Dalaran Apprentice
    Dalaran Wizard
    Dalaran Mage
    Dalaran Conjuror
    Gnarlpine Pathfinder
    Bloodfeather Sorceress
    Greymist Oracle
    Crushridge Mage
    Narillasanz
    Searing Totem
    Boulderfist Magus
    Boulderfist Shaman
    Dark Iron Shadowcaster
    Syndicate Magus
    Earthbind Totem
    Broken Tooth
    Dustwind Storm Witch
    Brave Swiftwind
    Kolkar Stormer
    Healing Stream Totem
    Healing Ward
    Mana Spring Totem
    Stoneclaw Totem
    Delmanis the Hated
    Dark Strand Cultist
    Dark Strand Adept
    Forsaken Seeker
    Shadethicket Raincaller
    Searing Totem II
    Searing Totem III
    Searing Totem IV
    Healing Stream Totem II
    Healing Stream Totem III
    Healing Stream Totem IV
    Healing Stream Totem V
    Stoneclaw Totem II
    Stoneclaw Totem III
    Stoneclaw Totem IV
    Sentry Totem
    Feeboz
    Scarlet Adept
    Scarlet Chaplain
    Scarlet Wizard
    Raging Thunder Lizard
    Elder Thunder Lizard
    Stoneskin Totem
    Strength of Earth Totem
    Fire Nova Totem
    Tremor Totem
    Stoneskin Totem II
    Stoneskin Totem III
    Strength of Earth Totem II
    Strength of Earth Totem III
    Poison Cleansing Totem
    Disease Cleansing Totem
    Grounding Totem
    Frost Resistance Totem
    Fire Resistance Totem
    Magma Totem
    Flametongue Totem
    Flametongue Totem II
    Elemental Protection Totem
    Lava Spout Totem
    Earthgrab Totem
    Azuregos
    Fire Nova Totem II
    Fire Nova Totem III
    Windfury Totem
    Irradiated Invader
    Addled Leper
    Blackrock Sorcerer
    Blackrock Warlock
    Thaurissan Agent
    Scalding Broodling
    Gnarlpine Mystic
    Stoneskin Totem IV
    Stoneskin Totem V
    Stoneskin Totem VI
    Stoneclaw Totem V
    Stoneclaw Totem VI
    Searing Totem V
    Searing Totem VI
    Strength of Earth Totem IV
    Frost Resistance Totem II
    Frost Resistance Totem III
    Mana Spring Totem II
    Mana Spring Totem III
    Mana Spring Totem IV
    Flametongue Totem III
    Fire Resistance Totem II
    Fire Resistance Totem III
    Magma Totem II
    Magma Totem III
    Magma Totem IV
    Nature Resistance Totem
    Nature Resistance Totem II
    Nature Resistance Totem III
    Windfury Totem II
    Windfury Totem III
    Grace of Air Totem
    Grace of Air Totem II
    Fire Nova Totem IV
    Fire Nova Totem V
    Atal'ai Totem
    Scorching Totem
    Tiny Walking Bomb
    Windwall Totem
    Windwall Totem II
    Windwall Totem III
    Moonflare Totem
    Onyxia
    Flame Buffet Totem
    Superior Healing Ward
    Mana Tide Totem
    Lazy Peon
    Flametongue Totem IV
    Mana Tide Totem II
    Mana Tide Totem III
    Eva Sarkhoff
    Manifestation of Water
    Northshire Peasant
    Azshara Sentinel
    Ice Totem
    Dreamroarer
    Dreamstalker
    Somnus
    Imp Minion
    Corrupted Fire Nova Totem V
    Corrupted Stoneskin Totem VI
    Corrupted Healing Stream Totem V
    Corrupted Windfury Totem III
    Powerful Healing Ward
    Acid Cloud
    Brain Wash Totem
    Ancient Mana Spring Totem
    CounterStrike Source css1.oyuncuyuz.com, css2.oyuncuyuz.com, css3.oyuncuyuz.com css4.oyuncuyuz.com, css6.mix.gen.tr

• 14 Aralık 2006 tarihinde wow sunucumuza hesap sifrenizi degistirebilmek amacıyla

password

komutu eklenmıstır.

İyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH

14 Aralık 2006 tarihinde wow sunucumuza hesap sifrenizi degistirebilmek amacıyla

password

komutu eklenmıstır.

İyi oyunlar

max item silinme ve dc olayına çare gelicekmi bide 2.0.1 ne zaman geçilicek duyduğuma göre 1.12.x den daha stabil çalışıyomuş tabi bug durumları nası bi fikrim yok.

1. bug (büyük) Binek traini çalışmıyor bu durum ally için dezavantaj 40 lvl adam eziğet çekiyo 60 olunca binek için zg ya gitmekten başka şansları yok.

2.bug (büyük) Tauren ler raptor kullanamıyo sırf 2 tane tauren adamım var bu yüzden oynamayı bırakabilirim adamlar %200 le giderken ben %100 e gitmek zorunda kalıyorum naxx da bi elit 3.7k dmg vururken nasıl ilerlemek mümkün olacak ?

Asıl oynamak istediğim ırk ELF ve Rogue tercihimdir ama possionlar çalışmıyor bunlar ÇOK BÜYÜK BUGLAR İLK ÖNCE BUNLARA Bİ BAKIN DERİM BEN buna bağlı olarak ne yazıkki sunucudaki oyuncu sayısında gözle görülür bi düşüş var
  • Bende giricem bu arada serwer pvp mi normal mi?

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!
    La Vittoria Sara Nostra ♔

• Bugun ıtıbarıyla raıd sıstemı eklenmıs ve teste acılmıstır. Pet'ler uzerındede bazı eklemeler yapılmıstır

eksıklıklerın farkındayız gereklı sıralama ıcerısınde hepsı tek tek ele alınarak duzeltılmekte.

oyuncu dususu ıse pek dıkkatımı cekmedı bu mesajı atarken 89 onlıne gordum kontrol edınce.
  • 89 kişi online diosun ama hiç human yok galiba ama goldshire da 1 tane undead gördüm lwl ını göremedim ama adı Milexan dı türk deildi bir de isminin yanında [orcish] yazıodu adam goldshire ı dağıttı npc falan kalmadı :)

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!

• bişey sorcam sitede versiyon 1.8 diyo şimdi ben 1.12 indiriyom bi sorun çıkmaz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 16 Aralık 2006; 19:30:49 >

baska bır sunucuya gırmıs olmayın ?

sıtede 1.8 hakkında nerede bır acıklama gordunuz adres verebılırsenız ıyı olur
  • wow dosyalarında 1.8 yazıyo onu dedim

zaten ben oyuna girdim oynuyom 13 lvl im

ama server bomboş 2 gündür oynuyom kimseyi görmedim

bide madencilik öğrenmek için nereye gitmem lazım (dwarf ım heryer karla kaplı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 17 Aralık 2006; 16:18:05 >
  • arkadaşlar birincisi bence saçma bir şeyin davasını yapıyorsunuz. yaa kardeşim ben Mix in ilk sunucusunda oynadım neden param olmadığı için. ikincisi şunu hiç bir zaman unutmayın Mix.gen.tr gerçektende sunucu olarak hakkını veren bir adrestir. yaa bi girinde bakın arkadaşlar MAX ın sitesine her oyundan bir sunucusu var. bunu ben başarabilecek çok az insan hatta yok bile diyebilirim. ben Mixde aldığım tadı belki orjinalde alamayacağım. haa orjinal kötü demiyorum. Zaten MAX kardeşimizde asla orjinal gibi server yapmıyor. bunu yapmak gerçekten zor belki. ama MAX kardeşimiz orjinal server yapmasa bile emin olun orjinale yakın işler başardığını cümle alem biliyor. bide arkadaşlar orjinalle privateyi lütfen ayırt edelim. MAX a bu konuda %100 destek veriyorum. Çünkü yaptığı işleri ben çok iyi biliyorum. tam 6-7 ay WOW serverinde oyunculuğunu yaptım. ve emin olun o oyun bu 6-7 aylık süre zarfında bir defa olsun kapanmadı. bu konuda maxı yürekten kutluyorum. ve sonuna kadarda destekliyorum.. Herkese Saygı ve Sevgilerimle.... (Mix'den ANGELUSS bilen bilir... )

• quote:

Orjinalden alıntı: maxSEPHIROTH

turk olmayan bırısının yada soyle dıyeyım turkce bılmeyen bırısının sunucumuza gırıs yapabılmesı pek olası degıl yapılması gerekenler sebebıyle

ben hangi serwerlara üye oldum bi bilsen.valla rusça öğrendim nerdeyse.neyse kardeş asıl sorum sana şu olacak.test serwerı dediğin için şu anda başlamadım sizin serwerda.yani bende hep karakterim silinecek korkusu olduğu için emeklerimin heba olmasını istemem.bize normal olarak karakterimiz silinecek korkusu olmadan başlayacağımız zamanı söölersen o gün kayıt yaptırıp başlıycam.
    bu arada emeğine,çalışmana ve türkiyede genel olan yükselenin ayağından tutulup çekilmesi olayına karşı gösterdiğin mücadele için ayrıca tebrikler.gün gelecek herkes konuşma yerine saygı duymayı öğrenecek.
    orjinal dediğin şey arkadaşlarınla seviyeli bir şekilde konuşup eğlendiğin,muhabbet ettiğin, maceraya atıldığın yer değilmidir?

• max healal kardeş süper serwer 1 haftadır oynuyorum ya bir sorum var horse trainer çalışmıyo mu ya :( oyunda birine sordum çalışmıyo dedi ama ben ata binen adam gördüm :(:(:(:(:( bir yardım eder misiniz !!!

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!

• quote:

Orjinalden alıntı: vazi_vazi

max healal kardeş süper serwer 1 haftadır oynuyorum ya bir sorum var horse trainer çalışmıyo mu ya :( oyunda birine sordum çalışmıyo dedi ama ben ata binen adam gördüm :(:(:(:(:( bir yardım eder misiniz !!!

ally açtıysan boss lvl 60 olup boss kesmek zorundasın

horde de de bi yerde satılıyo beleş binek

ayrıca raptor var horde de biraz pahalı ama para sorunun olmayacak 60 olunca

baştan amacın karakterini 60 yapmak olsun anlayacağın :)

cümleler çok devrik olmuş be ingilizce adama böyle yansıyo :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnicaL -- 20 Aralık 2006; 19:35:35 >
  • ben serveri bomboş buldum (belki hayatımda ilk kez bu serverde vov oynadığım için bana öyle geliyodur)

sadece 1 kişi gördüm şimdiye kadar.60 lvl bi night elfti onlada hiç konuşmadım yanımdan geçti gitti.

herkes nerde takılıyo en çok ben karlı bi yerdeyim şu dwarfların başladığı yerin yakınında kaharos mu ne öyle bi yer var onun yakınlarında takıyıyom

sunucuda oyuncu bulamıyoruz dıyorsanız asagıdakı canlı harıtadan yararlanabılırsınız bu harıta sunucudan 5 dk gecıkmelı olarak her oyuncunun yerını gostermekte

http://wow.mix.gen.tr/ergenekon

test sunucusu olamktan cıkmak uzereyız ufak bır kac nokta var onlar hallolunca ve kendı tasarladıgımzı antı hıle sıstemı bıraz daha test edıldıgınde acılsı yapılacak

karakter kaybetme korkusuna onlem olarka sunucuyu test suresınce kolay ılerlenebılrı halde tutuyoruz cok para cok xp seklınde
  • 29 Aralık 2006,

Yeni Oyuncu kabulu resmi açılısımızın yaklastıgı su son gunlerde gecıcı olarak kapatılmıstır.

Mix programcılarının tasarladıgı yeni anti hile sistemlerinin testlerinin sonuclanması ile birlikte Ergenekon sunucumuz resmi acılıs yapacak

sunucu sıfırlanarak rate duzeylerı standart hale getırılecektır.

Tum uyelerımızın dıkkatıne.
  • osmanguder sonuna kadar haklıdır..

siz ne kadar uğraşsanızda orginalin yerini tutamaz.. buna ne ekonominiz el verir ne de teknik bilginiz.. kendi çapınızda yaptığınız şey başarılı sayılıyor olabilir... orginalde oynamış birisine emu oynatamazsınız..
    Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar
    Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.