Şimdi Ara

Erepublik l Türkiyenin Sana İhtiyacı Var. Muhteşem Bir Oyun .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan Türkiye İran,Suudi Arabistan ve Bulgaristan Birçok Bölgesini Almıştır ve Altın Çağımızı Yaşıyoruz .

Yeni gelenlere ordular tarafından sürekli sialh-ekmek yardımları olmaktadır .

Ayrıca Üye Olanlara Bende Yardım Ederim .

TIKLA VE OYUNA KAYIT OL !

e-Republik web tabanlı bir oyundur.Bu oyunun temel amacı işe girmek, işte çalışmak, askeri antreman yapmaktır.Bu oyunda şirket ticaretini, siyaseti, ülke ekonomisini yönetmeyi, köşe yazarlığı gibi birçok şeyi öğrenebilirsiniz…

e-Republik’te yapabilecekleriniz:

- Siyaset – Siyasete atilip kendi partini kurma, mevcut partilere uye olma / secimlerle millet vekili, bakan, basbakan olma, sanal Turkiyeyi yonetme imkani.

- Basin – Gazete kurarak gundem yaratma, borsaya, siyasete yon verme veya halkı bilgilendirme…

- Savas – Orduya yazilip kendi ulken icin diger Turk oyuncularla omuz omuza carpisma veya Türklerin müttefiği olan ülkelere gidip destek olma…

-Istihbarat – Herhangi bir yabanci dili iyi biliyorsaniz (Ingilizce, Ispanyolca, Farsca, Ozellikle Yunanca ve Ibranice) oyunda T.C. MIT icin ajan olarak calisabilir, gavur memleketlerine sizabilir, dusman devletlerde isyan cikarabilir, olasi ekonomik ve askeri tehlikeler hakkinda T.C. hukumetine bilgi aktarabilir, onemli bilgileri para karsiligi satabilirsiniz

- Is yasami – Gunluk maas ile sirketlerde calisma / sirket kurma yiyecek, silah, ev vs. uretip satma, yurt disina ihracat yaparak ulkeye doviz kazandirma

- Borsa – Her ulkenin para birimlerini alip – satma imkani

Seçim Zamanları

Oyundan Videolar

Oyunun Askeri Modülü :http://www.erepublik.com/tr/article/asker-mod-l-sava-lar--2074062/1/20
    Oyuna Yeni Başlayanlar İçin Öneriler :http://www.erepublik.com/tr/article/div1-1-24-level-ccedil-n-tavs-yeler-2067865/1/20
    Yeni Başlayanlar İçin Soru Cevaplar :http://www.erepublik.com/en/article/yeni-baslayanlar-icin-soru-cevaplar-1997689/1/20

TIKLA VE OYUNA KAYIT OL !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bende İstiyorum -- 4 Ağustos 2013; 12:20:03 >

• Eskiden iyidi artık iyice baydı oyun incide gitti muhabbet dönmüyo eskisi gibi platoda paragöz .
  • Bende yeniyim oyunda şuan da gerçekten güzel bir ortam var.
  • Div 1 sindir şimdi oyun sana 2 ye geç ne bh kalıcak ne birşey sıkılıyo insan sonra .
  • Ama gold kazanma yöntemi öğrendim true patriot yaparsın sonra ülke değiştirip tekrar true patriot yaparsın böyle böyle altın gelir :) hesabın varsa bana verebilirsin.
  • O öyle olmuyo yalnız öyle olsa millet gold almazdı . True patriot 100k aldın diyelim başka ülkeye geçtiğinde 100 k vursan 0dan almıyon yeni hedef 500k ise o kadar vuruyon true patriot işinde ekmek çıkmaz sana anlayacağın .
  • Bu kötü oldu işte o zaman fake açarız :) yada oyuncu davet ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakeler her zaman yakalanıyor boşuna uğraşma ban yersin :)
  • 10 günde 1 göndersemdemi :D
  • Ben başladım bakalım güzele benziyo :D
  • KEŞKE REF LİNKİMLE KAYDOLSAYDIN
  • Bi sevemedim şunu ya
  • Ya 1 Hafta Boyunca Günlük 30 DK Ayır Sonra Seversin :) Gazeteleri falan oku işte
  • Bende istiyorum kusura bakma ya
  • Abi oyunda millet savaşırken milyonlarca puan yapıyo nasıl enerji dayandırıyolar ?
  • 30 dakka ayırırım ayırmasına da ne yapılması gerektiğini bilmiyorum @Bende İstiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Milyonlarca puan yapan millet str si yüksek olan big bomb ve roketleri olan güçlü kişiler . enerji içinde enerji binaları vb. var enerji barı falan işte .

Oyunda yapman gereken 20 lwl e kadar savaşmak 20 lwl olunca savaşı kesip günlük str kasmak ve üretmek . str 800-900 olduğu zaman daha iyi vurursun bu yüzden savaşa str 800-900 civarı olunca girceksin .
  • herkes aynısını diyo ama günlük 5 5 düşününce 6 Ayımı alır bu
  • yok kardeşim ayda 1 kere indirim geliyor o indirimle str binanı yükselteceksin . ve 1 ay boyunca çalışırsın çalışkan işçi madalyası alcaksın bu da 5 gold demektir. yani bi 2 ay falan str kasman + çalışman lazım . ama 2 aydan sonra rahatsın .
  • Hazır kasılı bi hesap mı bulsam napsam neyse eyvallah çok yardımcı oldun :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.