Arkadaşlar elimden geldiğince herkese yardımcı oluyorum. Şifreyi değiştiren olumsuz çocuklara inat yeniden eski hali alıyorum. Bu arada konuya herkes şifre alabilirmiyim yazmış. Daha öncede söyledim. Bana mesaj atarsanız şifreyi veririm. Konuya girip size tek tek mesaj atamam. Ayrıca bu akşam genel satışa açılıyor zaten. Şifreye gerek kalmayacak. |
Eren Holding Sanal Çadır sanalcadir.com açılıyor (12. sayfa)

-
-
PM attım
-
Bu akşam saat 20:00'de genel satışa açılıyor. Bu saatten sonra artık şifre vermeyeceğim. Sipariş verenler bana PM atsın. Sıkıntısız ve sorunsuz şekilde ürünlerini alacaklar.
-
Şifreyi alanlar şu şifreyi bana da ateşleyebilir mi. Akşama açılacak ama gece yarısı site ile cebelleşmeyelim şimdi, önden ne var ne yok bi bakalım. Teşekkürler -
Yine mi degistirildi sifre? Giris yapamiyorum. -
ara ara bakıyorum, stok yenilemiyorlar, uygun fiyatlı ürünlerde çokdan bitti.. -
Uygun fiyatlı ürün var mı?
-
çadırın pek bi espirisi kalmadı artık fiyatlar aynı
-
İndirime dair Hiç bir şey yok. Nerede o eski occasion indirimleri.. -
Vip üyeyim erkenden girdim ama ortada alınacak bişey yok, occasion daki fiyatlarla nerdeyse aynı 20-30 tl fark var, bence kimse boşuna beklemesin sanalçadırın açılmasını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanis61 -- 18 Şubat 2021; 9:54:12 > -
-
Her ürün aynı demedim arkadaşım. Almış olduğum 3 ürünü sonrasinda occasion da baktım aralarında 20-30 TL civarında fark vardı. İllaki fark olduğu ürünler olmasi lazım insanlar 5-6 ay bekliyorlar bu indirimi. Bence bu dönem açılan sanalcadir fiyatları en pahalısı. Ekim de 280 e aldığım ayakkabı şuan 390₺ -
Lacoste ve gant’ın sezon sonu %25-30’luk indirimlerini takip edin. Burdan 50 tl fazla verirsiniz ama defolu ürün gelme olasılığı %0 -
Sanalçadırın pek bir anlamı kalmamış artık.
favorilerimde olan 2-3 parça var. Çadır gelmeden ve öncesinde bir süre tepe fiyatta duruyor occasioanda atıyorum 500 lira. Çadır açılıyor çadırda 399. Aradan biraz süre geçiyor mail geliyor occasionda şu kadar indirim hoop bakıyorsun orda da 399. Aylarca duruyor, satılmazsa aynı taktik devam ediyor.
İnsan çadırda vip halindeyken en azından 200-250ye görmek istiyor o ürünü. Yoksa ne anlamı var ki occasionda zaten o indirim oluyor takip edene.
-
haklısınız ancak daha öncede yazdım vip ilk açıldığında saat 21.00 gibi baya baya indirim vardı ama anında tükendi, ben 129 liraya 159 liraya gömlek aldım mesela..
-
Ocassion ile fiyatlar aynı indirim falan yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: burakay27
Lacoste ve gant’ın sezon sonu %25-30’luk indirimlerini takip edin. Burdan 50 tl fazla verirsiniz ama defolu ürün gelme olasılığı %0Katılıyorum. İki ayrı sezon lacoste ayakkabı aldım ikisi de defolu geldi. Sanırım defolu ürünleri insanlara çakıyorlar.
-
Eren holding bu cadiri harbiden depo temizligi icin aciyor olabilir. Riske girilecek fiyatlar degil. Sikayetler sadece defolu urun gondermekten ibaret olsa yine iyi. 2 ay parasini alamayan varmis.
www.sikayetvar.com
Sanal Çadır Defolu Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/sanal-cadir/defolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hepsi cop ve pahali...
359 tl ye pedere sweatshirt aldim yesil her sene 2 gomlek alirdim ama 10 tane gomlek oldu artik ve guzel biseyler yok begenemedim...m
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X