Şimdi Ara

Eren Erdem'in Haklı Çıkmış olması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarin Gazı Davası'nda karar verildi, Eren Erdem haklı çıktı

Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesi, sarin gazı için malzeme temin etmeye çalıştıkları iddiasıyla tutuksuz yargılanan 6 sanıktan Suriyeli Hytham Qassap'a, 12 yıl hapis cezası verdi. CHP Milletvekili Eren Erdem'in dava dosyasına dayanarak ileri sürdüğü iddialar da böylece doğrulandı. Cumhuriyet'e konuşan Eren Erdem, Erdoğan'dan özür beklediğini söyledi.

LABORATUVAR TESTLERİYLE KANITLANDI

Davanın diğer duruşmalarında ise, laboratuvar incelemelerinde ele geçirilen kimyasal maddelerin birleştirilmesi halinde sarin gazı yapılabileceği ortaya çıkıp savcılık iddianamesinde de yer alınca, daha önce tahliye edilen Hytham Qassap hakkında bu sefer yakalama kararı çıkarıldı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/455713/Sarin_Gazi_Davasi_nda_karar_verildi__Eren_Erdem_hakli_cikti.html

Daha laboratuvar sonuçları gelmeden tahliye etmişler bir de adamı.

• Judge Man kullanıcısına yanıt
    Mahkemeler zaten AKP'nin mahkemesi. Gerçekten Allah karşısında haklı olan değil,
    AKP kimi haklı görüyorsa o haklıdır bu mahkemelere göre.

İşte bazen böyle vicdanlı hakimler ortaya çıkıyor,
    kendisini Allah yerine koymaya çalışanlara iyi bir sille çakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

― Friedrich Nietzsche
  • Şayet olur da rte bir açıklama yaparsa, ne olacağı belli.

Kandırıldık.

Sizler de burada anca sevinirsiniz "yaşasın Erdem haklı çıktı" diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cole Trickle -- 30 Aralık 2015; 15:22:41 >

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Eren Erdem işin içinde Türk resmi makamlarının olduğunu da iddia ettiği için afaroz edildi.
    Mahkemede ceza alanlar arasında resmi bir makamda çalışan birisi yok.
    Bu da Erdemin haklı çıktığını değil, ancak ülkesine iftira atan biri olduğunu gösterir...

He kardeş he. Çevir kazı yanmasın. Aman.

• quote:

Söylediğimin neresinin yanlış olduğunu yazarsan hep beraber görürüz kazı...

Kazı sizin gözünüze gözünüze sokmaktan bıktık zaten. Ne kazından bahsediyorsun ki hala. Kazı göstereni vatan hainliğiyle suçladınız. Kaz var diyene paralel yamuk eşkenar dediniz. Kazın dna testi henüz mahkemeye sunulmamışken o teröristi serbest bırak(tır)anlardan hesap sormanızı beklemiyorduk ki zaten. Şaşırdığımız, beklemediğimiz bir tepkiniz sözünüz yok yani. Hala gelmiş ne kazından bahsediyorsun?

Orijinalden alıntı: Dialectique

Milli iradenin izin verdiği kimyasal silahlara yargı nasıl izin vermez? Yargı milli iradeden üstün müdür? Resmen bir darbe var. Yargının milli irade önünde bir engel teşkil ettiği açıkça ortadadır. Devletimiz gerekeni yapıp mahkemeleri kapatmalı, Türkiye'de ne olup bitiyorsa bir "Milli İrade Komitesi" tarafından soruşturulmalıdır.

güldürdün ama şu da var bu karar için demiyorum genel konuşuyorum mahkeme her zaman doğru kararı vermez birsürü haksız yere idama gidip onlarca yıl sonra dosyaları açılıp suçsuz oldukları anlaşılan adamlar vs var dünyada

• Ben burada Eren Erdem'in iddialarına karşı çıkmıyorum. Bildiği birşey varsa söylemeli. Lakin bunu daha 2 gün önce uçağını düşürdüğün ve aranın gergin olduğu ülkenin televizyonunda açıklarsan, söyledikleri doğru olsun veya olmasın, ben bunda art niyet ararım. Her şeyin yeri ve zamanı var. Bugün Bush'a veya Obama'ya muhalefet olan Amerikan politikacılar bile, çıkıp Irak televizyonuna, "Amerikan devleti sizi böyle şöyle katletti, kandırdı" dememiştir.

Eren Erdem işin içinde Türk resmi makamlarının olduğunu da iddia ettiği için afaroz edildi.
    Mahkemede ceza alanlar arasında resmi bir makamda çalışan birisi yok.
    Bu da Erdemin haklı çıktığını değil, ancak ülkesine iftira atan biri olduğunu gösterir...

Normal bir devlet memuru azıcık hata yapar. Hepiniz adama saldırısınız. İşten atılsın dersiniz.
    Ama başka bir devlet memuru sarin gazı işine bulşır takdir edersiniz.

Yazıklar olsun.

O sarin gazi tayıcısı ve binlercesi mit tarafından korundu. Hatta tedavi ettirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Ben burada Eren Erdem'in iddialarına karşı çıkmıyorum. Bildiği birşey varsa söylemeli. Lakin bunu daha 2 gün önce uçağını düşürdüğün ve aranın gergin olduğu ülkenin televizyonunda açıklarsan, söyledikleri doğru olsun veya olmasın, ben bunda art niyet ararım. Her şeyin yeri ve zamanı var. Bugün Bush'a veya Obama'ya muhalefet olan Amerikan politikacılar bile, çıkıp Irak televizyonuna, "Amerikan devleti sizi böyle şöyle katletti, kandırdı" dememiştir.

Ülkenin cb si ona buna afedersin ermeni dölü, İsrail dölü, alevi filan derse ve o adama oy vermeye devam ediliyorsa ben de bu oy verenlerde art niyet ararım.

Adeta size yaşama hakkı dahi vermeyeceğiz demek bu.

Orijinalden alıntı: Drak44

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Ben burada Eren Erdem'in iddialarına karşı çıkmıyorum. Bildiği birşey varsa söylemeli. Lakin bunu daha 2 gün önce uçağını düşürdüğün ve aranın gergin olduğu ülkenin televizyonunda açıklarsan, söyledikleri doğru olsun veya olmasın, ben bunda art niyet ararım. Her şeyin yeri ve zamanı var. Bugün Bush'a veya Obama'ya muhalefet olan Amerikan politikacılar bile, çıkıp Irak televizyonuna, "Amerikan devleti sizi böyle şöyle katletti, kandırdı" dememiştir.

Ülkenin cb si ona buna afedersin ermeni dölü, İsrail dölü, alevi filan derse ve o adama oy vermeye devam ediliyorsa ben de bu oy verenlerde art niyet ararım.

Adeta size yaşama hakkı dahi vermeyeceğiz demek bu.

Cevap yazmış olmak için cevap yazma. Şu yazdığımla, senin bana yazdığın cevap arasında bir bağlantı yok çünkü. Yok mu bu yazdığımla ilgili bi cevabın? Bana ne Cumhurbaşkanı'nın saçma sapan laflarından, senin AKP'ye oy verenler hakkında ne düşündüğünden. Konumuz bu mu? Neyi nasıl bağladın şimdi Cumhurbaşkanına?

• thepromh kullanıcısına yanıt
    Orada şöyle oluyor..Yanlışlık kaç yıl geçerse geçsin farkedildiğinde haksız yere hapis yatan sonunda tazminatını alıyor.

Tabii ki ömrünün 40 yılını geri getirmez ama en azından sağlam bir tazminat alıp hayatının son dönemini biraz rahat şekilde yaşamaya çalışır.

• quote:

Sorduğum sorunun dışında her şeyden bahsetmişsin nedense...
    Gerçi anladık biz onu...

Eminim eminim.

Devletin sarin gazı işine karıştığına dair tek bir belge ortaya koyabilirmisiniz?
    Koyamazsanız ne yapacağınızı da merak ediyorum...

Hocam.siz devletin sarin gaziyla ilgisi yok diyorsunuz da yani ne bekliyotsunuz tqyyipin veya davutoglunun masaya oturup sarin gazi satarken resim cektirmelerini filan mi bekliyorsun yani nasil bir kanit bekliyorsun.

• Suriye'deki radikal islamist teroristler bizzat AKP tarafindan destekleniyor.ISID'e sarin gazini erdogan bizzat vermemistir herhalde ama bu kadar terorist grubu desteklerken boyle mevzularin yasanabilecegini de onceden gormen gerekirdi.

Iste bu yuzden tum dunya AKP ve RTE'yi gizli ISID destekcisi olarak goruyor.

Sen dunyadaki butun radikal akimlarin destekciligini yap,sonra bunlarin arasindan ucuk tipler ciktigi zaman da " Bizim ilgimiz yok " deyip aradan siyrilmaya calis..

Komik

Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguk su

quote:

Devletin sarin gazı işine karıştığına dair tek bir belge ortaya koyabilirmisiniz?
    Koyamazsanız ne yapacağınızı da merak ediyorum...

Hocam.siz devletin sarin gaziyla ilgisi yok diyorsunuz da yani ne bekliyotsunuz tqyyipin veya davutoglunun masaya oturup sarin gazi satarken resim cektirmelerini filan mi bekliyorsun yani nasil bir kanit bekliyorsun.

Neye dayanarak bunu söylediğinizi soruyor. Aslında Mars'ta uzaylılar var da Nasa korkmayalım diye açıklamıyor, ne yani fotoğraflarını mi yayımlanacaklar? Bu dediğim ne kadar doğru ise dediğiniz de o kadar doğru zira ikisi de dayanaksız görüşler, lafla peynir gemisi yürümez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.