Şimdi Ara

Eren: Ben öyle bir şey söylemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rakip takım taraftarlarının bol bol sağa sola attığı Eren'in kürdistan bayrağı sallayamayacak mıyım röportajını biliyorsunuzdur. Bu röportaj yalandır ve Eren'e karşı karalama yapılmaktadır.

Kaynak:http://odatv.com/mob_n2.php?n=ben-oyle-soylemedim-0507121200

Eren: Ben öyle bir şey söylemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 18 Eylül 2016; 0:04:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunun gibi haberleri zaman ilerledikçe çok göreceğiz ve bir çok Galatasaray taraftarı Fb medyasının gazına gelerek takımı yerden yere vuracak.
  • Beyler mesele futbolla alakalı değil terör örgütünün algı operasyonu. Twitterda da benzer algılar yaratılmaya çalışılıyor her gördüğünüze inanmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetö yemedi kürdanistan o da yemezse mossad, cia, area 51, uzaylılar bla bla uzar gider ama sıkılmaz bu çamur sıçratan ufak çipetpetler. Fetö demişken fetö temizlendi biz biraz bir kendimize geldik yahu zirveye oynamalar direnç göstermeler bir anda güzel temizlik yapmalar iyi kadrolar, topçular almalar geçen senelere göre gayet iyiyiz. Başarımızın kerameti fetö de olsaydı fetö temizlendiği için şuan ligin dibinde olmamız lazımdı. Enteresan enteresan gelişmeler.
  • Eren gol attıkça çıkar bu haberler.
  • Eren'in attığı 2 muhteşem golden sonra neden çıkıyor piyasaya acaba bunlar ?
  • Eren daha 4 gol attı, bekleyin arkadaşlar gol attıkça bu tarz haberleri kaşırlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki Aslan parçası golleri sadece rakip takıma atmıyor !
  • Forumda ve sosyal medyada Eren'e saldırıyorlar. Eren'i yedirmeyelim gerçeği her yere yayalım.

• bu haber daha TVlere yansımadı. Eren daha iyi oynadıkca TVlere de çıkar ama bu olay o kadar büyümez. asıl GS 1-2 hafta kötü sonuçlar almaya başlayınca tekrar Fatih Terim konusu gelirse taraftar bölünmeye başlar.Terim için Riekerink'i satmaya hazır çok insan var dikkat edin bence. GS ve BJK'de olan en ufak olayı büyütüyolar. ama FB'de büyük olaylar şuan ufak olaymış gibi izliyoruz tv başından :)
  • Fenerli medya iste hep bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Fetö yemedi kürdanistan o da yemezse mossad, cia, area 51, uzaylılar bla bla uzar gider ama sıkılmaz bu çamur sıçratan ufak çipetpetler. Fetö demişken fetö temizlendi biz biraz bir kendimize geldik yahu zirveye oynamalar direnç göstermeler bir anda güzel temizlik yapmalar iyi kadrolar, topçular almalar geçen senelere göre gayet iyiyiz. Başarımızın kerameti fetö de olsaydı fetö temizlendiği için şuan ligin dibinde olmamız lazımdı. Enteresan enteresan gelişmeler.

Tam tersi,FETÖ soruşturmasından sonra Fenerbahçe dibe vurdu,resmen ironi gibi bir durum.Ha bu mesajımdan bir ima çıkarmaya çalışmasın kimse de,gerçekten çok garip bir durum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.