Şimdi Ara

Erdoğan: Zina ile ilgili düzenlemeyi de yapmak suretiyle... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
2
Favori
20.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: ddyX

18 yaşının üzerinde olan 2 bireyin kendi isteği dahilinde yaptığı şeylerden sanane devlete ne?

Ne demek devlete ne? Reis bir karar verdiyse bu uygulamaya konur.

Bıkmadın mı hala milleti trollemekten? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

18 yaşının üzerinde olan 2 bireyin kendi isteği dahilinde yaptığı şeylerden sanane devlete ne?

Trollemek nedir hasa ! Forumdaki siyaset alaninda ust seviye donanimli genclerle demokratik bir sekilde istisare yapiyoruz.

• Dertleri çocuk istismarı falan değil, kendi kafalarında planladıkları kanunları çocuk istismarı adı altında bu milletin ... gerisini anladınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Trollemek nedir hasa ! Forumdaki siyaset alaninda ust seviye donanimli genclerle demokratik bir sekilde istisare yapiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurs@tz

quote:

quote:

quote:

quote:

Insanların içi de haykırdım resmen hocam tüm ciddiyet bozuldu...

• Genelevleri kapatalımda millet bizi mi s...ksin.

Demirel'in meşhur sözüdür.

Zinayı yasaklarsan sokaklar abaza denyo kaynıyor bu oran %100 artar kim ne yapmak istiyorsa yapsın.

Tutarlılık yanına bakarsak sokakta köşe başında yapanlar var bu işi bu yasaklansın sadece genelevlerde yasal olsun yoksa kendi rızasıyla istediğin kadınla yaptığında kim anlayacak ya da kim bir şey diyecek ??

• emre gençel kullanıcısına yanıt
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki bütün erkeklik organlarına mobese kamerası takacaklarmış,

bu şekilde hem sıkı denetim olacak hem de zina suçu için yüksek para cezaları ödeyerek hazineyi destekleyip s.kimizle ülkenin krizden çıkmasını sağlayacağız, bence harika bir çözüm Hatta suçu tekrar ettikçe para cezası katlanarak artsın, Devlet de bu işten kar etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 23 Şubat 2018; 22:10:58 >

• Güzel tespit hocam güldürdün.

Ben pek bir şey olacağını sanmıyorum sebebiyse bunlar yasa kural çıkartırken detayına bakmayıp çıkartıyorlar bakıyorlar tepki var sonra RTE çıkıp tamam hallet diyor sonra RTE çok iyi bi lider.

Ya varye üçkağıtçılığın kitabını yazcak bu AKP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 23 Şubat 2018; 22:35:47 >
  • eonmg kullanıcısına yanıt
    Yalnız sen olayı yine benim söylediğim olay üzerinden değil de kendi savunduğun konu üzerinden işlemişsin. Sana iki kere ikinin dört ettiğini söylediğim halde sen beş tezini savunmaya devam ediyor söylediğim hiç bir şeyi anlamadığını bas bas bağırıyorsun. Uzatmayalım... Bir insanın söylediği karşısındakinin anladığı kadardır.
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Çomar arkadaşım benim empatiden anlayışınız anne, kız kardeş ve ya eş olarak mı işliyor?
    1) ilk belirttiğiniz şahıs üzerinden gidersek bununla ilgili konuşulur? El mi kaldıracaksın? Vuracak mısın? Hapse mi attıracaksın?
    2) Kız kardeş kıstasında yine özgürlüğü ve hür iradeyi savunacağım tabi ki? Her insan kendi hayatından sorumludur. Nasıl benim kendi istediklerime saygı duyuyorlarsa ben de aynı şekilde saygı duyarım.
    3) Böyle bir durumda boşanırım.
    Şimdi benim size bir sorum var. Yazdıklarımdan anladığınız herhangi bir cümle oldu mu?
  • BleagleJK kullanıcısına yanıt
    Benim gönlü dağlar kadar geniş arkadaşım, anneyle ilgili cümlelerinizden değil ben sen bile bişey anlamadan yazmışsın.Kızkardeş bana ne demişsin beni bağlamaz isterse *ros** olsun,eşim yaparsa iki medeni insan gibi boşanırız demişsin.Yani yakaladığında napıyorsunuz lan şerefsizler?demezsinde boşanma dilekçesi yarın saat 2 demi 3 demi ulaşsın sana dersin. Empati yapıcaksın empati, kendini zina yapan kişinin yakınları yerine koyucaksın.O zaman anlarsın zinanın kötülüğünü.Neden yasaklanmasının doğru olduğunu,zina sonucu çocuk doğarsa onun ilerde yaşayacağı sıkıntılara girmedim bile bak daha üstelik.Boş kofti laflarla gerçekler bambaşka

• BleagleJK kullanıcısına yanıt
    :)

Hür irade olayı iyice raydan çıktı. Toplumsal, çöküntülere yol açacak ve neresinden tutarsan tut elinde kalan evlilik dışı ilişkiyi savunursunuz tabi ama dediğiniz gibi başınıza gelse ilk iş boşanmak olur. Çünkü çok kötü birşeydir.

Herkes yaptığı her eylemin başına özgürlük ve hür irade vb şeyleri getirerek yasaların bir çoğuna karşı çıkabilir.

Şimdi özgür insanlar olarak 2 kişi anlaşsa bir de yazılı olarak belge hazırlasalar. Biri diğerini öldürse, hür irade diyerek öldürene ceza verilmemesi mi lazım? Sonuçta birisi ölmek istiyor diğeri de öldürmek istiyor.

Buda kişiyle Allah arasında buna da kimsenin karışmaması gerekiyor demi.

Sözüm meclisten dışarı zamanın da da bazıları diyordu hala da diyorlar benim vücudum benim kararım çocuğumu aldırırım vs. Kimse karışamaz. Karnında ki çocuğun vücudu ne olacak onun yaşama hakkı ne olacak. Resmen nefes alan kalbi atan hareket eden çocuğu kendi özgürlükleri adına öldürmeyi normal sayabilen katiller hala nasıl, özgür iradeden bahseder anlamak mümkün değil.

Amaç çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak ya hani.biz çağdaş medeniyetlerin ahlaksızlığını pisliğini almaktan başka hiçbirşey yapmıyoruz.

Bu ahlaksızlık konusunda Avrupa ve ABD bizim çok önümüzde bizde elimizden geldiğince onları bu konuda yakalamaya çalışıyoruz. Şimdi oralarda durum şu evlilik oranı çok düşük yüzde 2 civarında. Herkes evlilik dışı ilişki yaşıyor. Hani dediğin gibi biz eşimizin başkasıyla ilişkiye girmesini kaldırmayız boşanıveririz ya orada artık öyle bir sıkıntı yok. Sevdiğin aşık olduğun bir insan her haltı yiyebiliyor çünkü günlük ilişkiler yaşıyor.

İnan ki bizde de çok geçmeden bu zihniyet ile o noktaya geleceğiz.

Annesi çocuğuna diyecek senin baban bu değil. 10 yıl önce partide içkili iken babanı 10 dk görüştüğüm birisi ile aldattım ismini hatırlamıyorum. Ama özgür irade mi kullandım hürüm ben diyecek. Çocukta şimdi anladım kardeşimin neden siyahi olduğunu diyecek çünkü oda başka bir partide olmuş.

Tabi özgür irade işin içinde olduğu için devlet buna karışamaz. Karışmamalı. O çocukların hali ne olur psikolojileri nasıl olur kimsenin umurunda olmaz.

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Wohh... Olayı yine bambaşka yerlere taşımayı başarmışsın, tebrik ediyorum. Şu avrupa ve abd konusuna değinmek istiyorum. Orada nasıl bir hayat sürüldüğünü düşünüyorsun gerçekten çok merak ettim? Hayatında hiç gittin mi? (Tatiller sayılmaz ;) ) Bu muhabbeti bile yapamazsın orada tükürürler ağzına. Kültür ve medeniyet olarak çok çok ileri bir seviyede olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Pek çok ülkeyi gezdim hiç birinde böyle "orta doğu"daki kadar gerici zihniyet yok. Ve orta doğu insanı öyle bir virüs ki gittiği her yere kendi düşüncesini yaymaya çalışıyor. Sen de onlardan birisin dostum. Kürtaj konusuna değinmeye hiç gerek yok çünkü o konudan zaten ofsayttasın. Neden insan çocuğunu aldırmak ister sorusunu gidip kürtaj olacak bir insana sor. Sebeplerine göre durumu değerlendir! "NE OLURSA OLSUN KÜRTAJ OLAMAZ!!!" gibi bir ön yargıya kapılma. Empati kur, önyargılarını yık. Umarım bir gün bu söylediklerimi de anlarsın ve daha güzel bir dünyada yaşamaya başlayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BleagleJK

Wohh... Olayı yine bambaşka yerlere taşımayı başarmışsın, tebrik ediyorum. Şu avrupa ve abd konusuna değinmek istiyorum. Orada nasıl bir hayat sürüldüğünü düşünüyorsun gerçekten çok merak ettim? Hayatında hiç gittin mi? (Tatiller sayılmaz ;) ) Bu muhabbeti bile yapamazsın orada tükürürler ağzına. Kültür ve medeniyet olarak çok çok ileri bir seviyede olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Pek çok ülkeyi gezdim hiç birinde böyle "orta doğu"daki kadar gerici zihniyet yok. Ve orta doğu insanı öyle bir virüs ki gittiği her yere kendi düşüncesini yaymaya çalışıyor. Sen de onlardan birisin dostum. Kürtaj konusuna değinmeye hiç gerek yok çünkü o konudan zaten ofsayttasın. Neden insan çocuğunu aldırmak ister sorusunu gidip kürtaj olacak bir insana sor. Sebeplerine göre durumu değerlendir! "NE OLURSA OLSUN KÜRTAJ OLAMAZ!!!" gibi bir ön yargıya kapılma. Empati kur, önyargılarını yık. Umarım bir gün bu söylediklerimi de anlarsın ve daha güzel bir dünyada yaşamaya başlayabiliriz.

Tecavüzcüsünün dölünü bile doğurtmaya zorlayan zihniyete sahip bir kitleye ve hükümete sahibiz. Empati falan hak getire.

• İşine gelmeyince olay, başka yerlere kaymış olur tabiki.

Dediklerini bir oku. Gerici dediğin bizler erkek de kadında birbirini aldatmaz diyor mediniyet dediğin kişiler ise bunda bir sakınca görmüyor. Sen beni o gerici dediğin toplulukla aynı kategoriye aklınca koymaya çalışıyorsun ama medeni! Avrupa gibi değil o gerici dediğin topluluğun yaptığı düşündüğü gibi eşinin aldatmasın sorun edip boşarım diyorsun.

Kürtaj olayında 2+2 4 eder muhabbetin varya o yazdığın yazıyı kendine yazmış gibi kabul edip tekrar oku ben yazmışım gibi. Karşılıklı 2 kişinin rızası ile olan ilişkiden meydana gelen çocuktan bahsediyorum. Tecavüz ve anneye zarar verecek be yaşama ihtimali olmayan bebeklerden bahsetmiyorum. Özgür iradeden bahsediyoruz diğer seçenekleri düşünebilmen taktir edilecek bir davranış.

Gözleriniz de nasıl bir perde varsa artık bilemiyorum eşlerin birbirini aldatmasını 18 yaşını doldurmuş kızlarınızın ablanızın kardeşinizin annenizin göz göre göre istediği erkekle hür iradesi ile ilişkiye girmesini yüksek medeniyet ve mükemmel kültür olarak görüyorsunuz anlamak mümkün değil. Burak medeniyeti kültürü bunu nasıl mideniz kaldırıyor onuda anlamıyorum.

Bunlara karşı çıkmak gericilik ise çok şükür ki gericilik. Öyle bir aşağılık kompleksine girmişsiniz ki kendi özünüzü atmanızı kendi kültürünüzü sürekli aynı Avrupa nın istediği ve size öğrettiği gibi ayaklar altına almaya devam ediyorsunuz.

Kulvar çok farklı konuşmaya bile değmeyeceğini anlamış olduk. Kalın sağlıcakla...

• quote:

Orijinalden alıntı: eonmg

Ne garip bir hale gelmişiz. Tartışmaya gerek yok aslında. Çünkü zinanın yasal olmasını isteyen 18 yaşından büyük reşit olan insanların istediğini yapabilir diyen zihniyet eve geldiğinde 18 yaşındaki kız kardeşini bir erkekle ilişkiye girerken yakalıyor. Sıkıntı yok siz devam edin diyor. Çünkü kendi bedeni kendi kararı. Aynı şekilde annesi babası işteyken eve erkek atan annesini de hoş görü ile karşılıyor. Çünkü karşılamaması için bir neden yok. İnsanlar özgür ve istediğini yaparlar. Bir dine mensup olmadıkları için kanununde yasak olmasını istemedikleri için eğer samimi iseler bunlar onlar için çok normal bir durum olmalı.

Ama gel gör ki böyle bir durum ile bu zinaya onay veren kişiler karşılaşsa katil olurlar. Hemde büyük bir çoğunluğu. Bunların mantığı benim kardeşim annem ablam kimse ile ilişkiye giremez ama ben erkek olarak herkes ile girerim. Düşünmez ki o ilişkiye girdiği kişi de birisinin kızı veya kardeşi. Diğer türlüsünü düşünürsek bunları hoş görü ile karşılayan adam ile toplumun büyük bir kesiminin işi olmaz.

Din diyor ki: senin bayan olarak annen kız kardeşim ablan eşin vs... erkek olarak kardeşin baban veya kendin evlenmediği kişiyle ilişkiye giremez. Bakıyorum millete buna isyan ediyorlar. Devam edin demekten başka birşey düşmez bize. Eşinizin kız kardeşinizin annenizin ablanızın istediği zaman istediği yerde yabancı erkekler ile ilişki kurmasında sakınca görmüyorsa bir insan onlar özgür istediğini yapar diyorsa yapacak hiç bir şey yok.

"Bayan" değil, "Bağyan" hiç değil, "KADIN" kardeşim "KADIN"!

• quote:

Hür irade her şeyden önce gelir. Bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız kendinizi ve çevrenizi uyarabilirsiniz, yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz. 6 sevgilim oldu bugüne kadar ama cinsel ilişki yaşamadım. (Gerçi zinanın evli insanların birbirlerini aldatması olarak görüyorum ama neyse artık ) Herkes kendisinden sorumludur. Yakınlarınızı kendi yaşam tarzınıza göre eğitip yetiştiremiyorsanız bu sizin eksikliğinizdir. Suçu başka yerde aramayın. Yani kendi yapmadığın veya yapamadığın bir şeyi başkalarına da dayatmak tek kelimeyle hadsizliktir, çekememezliktir.

Bu bahsedilen zina kanunu, toplumun çöküşü olur. Neden diyeceksiniz. Kanun geldiğinde bir yerden sonra el ele tutuşan veya yan yana oturan çiftlere ve hatta arkadaşlara bile potansiyel zinacı gözüyle bakılacaktır. Mahalle baskısı gibi bir şey yani. Bu da kadın ve erkek arasına büyük bir barikat çekmek demektir. Orta doğu toplumlarındaki gibi yani. Hatta aynı asansöre binmeyin, halvet olursunuz diyen zihniyetlerin de ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. İyice haremlik selamlık molla düzeni gelir. Peki bu olaylar nereye varır? Hepimiz biliyoruz ki kadın erkek ayrımı yapılan toplumlarda kadınlar ezilmeye, aşağılanmaya ve dışlanmaya mahkumdur.

Bu ülkede hırsızlık da öldürmek de kaçakçılık da dahil birçok şey yasak. Engellenebildi mi? Elbette hayır. Bu mevzu da aynı olur. Sadece daha gizli kapaklı olur. Üstüne çok büyük sorunları da beraberinde getirir.

Bu anlattıklarım toplumu asıl çökertecek şeydir. Kadının değer görmediği toplumlardan bir cacık olmaz. Onların yetiştirdiği çocuklardan da bir cacık olmaz. Afganistan, Arabistan düzenini böylesine asil bir millete dayatmak kimsenin haddine değildir.

Kardeş bırak ezsinler kadınları, bırak yobaz herifler Türkiye'ye şeriatı getirsin, bırak hepimiz yobazlaşalım, bırak okullarda kızlarla erkekler ayrı yerlerde eğitim görsün, bırak aynı asansöre binemeyelim, bırak yer altları kerhaneye dönsün, bırak her kuytu köşede insanlar sevişsin, bırak zaten sınıra vuran cinsel açlık sınırı kırsın geçsin, bırak da Türkiye'nin yer yüzü açık hapishane, yeraltı seks mekanı olsun.

Bir insana bir şeyi ne kadar yasaklarsan ona olan arzusu o oranda artacaktır.

Kimse benim sevgilimle yaşadığım ilişkiye dil uzatamaz, keserim o dili ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre gençel -- 28 Şubat 2018; 15:47:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurs@tz

Ülkedeki bütün erkeklik organlarına mobese kamerası takacaklarmış,

bu şekilde hem sıkı denetim olacak hem de zina suçu için yüksek para cezaları ödeyerek hazineyi destekleyip s.kimizle ülkenin krizden çıkmasını sağlayacağız, bence harika bir çözüm Hatta suçu tekrar ettikçe para cezası katlanarak artsın, Devlet de bu işten kar etsin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.