Şimdi Ara

Erdoğan: Zina ile ilgili düzenlemeyi de yapmak suretiyle... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
2
Favori
20.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki kişinin sevişmesi değil mesele ABDleşmemek. yozlaşmamak. bu böyle de olsam aileden insanlara doğru şeyler öğretilmeli.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Sen öyle san. Dünyanın medeniyetten uzak bir sürü ülkesinde zinanın anlamına bak. Sonra geri gel.

Hem gene, size ne ki kardeşim? Evli kadın evli adam, evlilik dışı ilişki yaşıyorlar belki, godoşlar, olamaz mı? İkisinin de birbirinden haberi var, izni var belki? İmkansız mı? Tamam, sana-bana ters de, bize ne? Böylesi bir yasa gene mantıksız yani.

Kanun belli, aldatan evli kişinin donuna kadar alıp boşanmak mümkün. Yetmedi mi? Ne hınçlı, kindar adamlarmışsınız. Ayrıca git, dünyanın bezelye beyinliler tarafından yönetilen ülkelerinde bu tarz yasalar nasıl işliyor bak. İran'a bak. Suudi'lere bak. BAE'ye bak, Afganlara bak. "Yok zina evliler arasında olurmuş da, bekara olmazmış..." Zina evlilik içermez. "Evlilik dışı ilişki" demektir. Muhafazakar geçinen insanlar basit kelimelerin anlamını bilmiyor daha... Kuran'da Nur suresini okuyan biri de bunu görür. Zina'da evli, bekar ayrımı yoktur. İslam budur. Bükmeye çalışmayın. Benim dinim değil, sizin dininiz. Okuyun. Öğrenin. Ben sizden daha iyi biliyorsam da utanın. Bu günaha ceza veren islam ülkelerinde de evliye farklı, bekara farklı ceza içermez. 100 kırbacı basarlar. O yüzden bu evlileri ilgilendiriyor diyorsanız, bunun adını "zinayı suç saymak" değil, "aldatmayı suç saymak" koyacaksınız. Bir de, uçkuruna bu kadar düşük millete bunu yapın da görün, nasıl da "yıkıyorlar" sizi. Keşke deneseler...

Diyelim ki aldatana ceza geldi, aldatılan tarafı düşün. Aldatan ceza yediğinde aldatılan bundan ne sağlayacak? Bir bok sağlayamayacak. Hatta aldatılanı bile sıkıntıya düşürebilir. Aldatan herif, ev hanımı aldatılan kadın ikilisinde... aldatan herifi tıktın içeri. İşini kaybetti iyi mi? Aldatılan kadına yaradı mı bu? Yok. Amaç ne? Bağcıyı dövmek. Akıl karı değil. Ahlaklı bir toplum istiyorsanız, ahlaklı insanlar yetiştirin. Ahlaksız insanlar yetiştirip, sonra zopayla hizada tutmaya çalışınca bir yere kadar işe yarıyor.

Hükümetin de dediğini yapacak cesareti bulabileceğini sanmıyorum. Yurdum barzolarının gazını almak için ortalığa bir sağlam bıraktılar sanırım. Bakanların yarısının metresini tanıyoruz Ankara'da. Yemez. Bunun valisi var, Belediye başkanı var, müsteşarı var, emniyet müdürü var... Bu yasayı çıkaramazlar özetle. Yemez...

Pisliğin alasını kendileri yapıyorlar. Kameraları kapattırılan beş yıldızlı oteller falan... Bilmiyor muyuz biz? Ankara'da yaşıyoruz abi biz. Git moonlight residance'a. Kaç kodaman vekilin orada garsoniyeri varmış öğren. O yasayı da o vekiller oylayacak. Partilerin birbirinden farkı da yok. Çoğunluğu sonradan görme olduğu için, az biraz para gören sapıtıyor. Çoğunun var metresi falan. Zor yani... Yemez...

Bu insanlar bu herzeleri yerken, o oteldeki müdür, şu cafedeki müdür, şu şirkette metrese telefon aldıran finansçı, şu kurumda genel müdürün karısının kurumu bastığına şahit olan müdür yardımcısı, o bankada kodamanın hesaptan metresin hesaba havale çakan portföy yöneticisi kim? Sen-ben... Bu ülkenin kalifiye işlerini biz yapıyoruz. Adam mı var? Dangalak dangalak üniversiteler açtılar, oradan çıkanlar mı yapıyor işinizi? Yok. Gene biz yapıyoruz. Kim, nerede, ne yapıyor, bilmiyor muyuz sanıyorsun? Ankara burası. Büyük gibi gözükür de, belli bir eğitim seviyesinde ve sosyo-kültürel çevrede isen, çok küçüktür aslında... Herkes herkesi tanır.

Neyse, sonuçta vekil onu oylayamaz. Yemez. Oylayacaksa da, "güç zaten bende, benim aleyhime olanı zaten sustururum" diye oylayacak. Bir grup şuursuz da bunları şakşaklayacak. Kameralar kapandıktan sonra, karısı evde otursun, o gitsin garsoniyere, metreste kalsın gece... Siz de ahlak timsali olduğunu sandığınız şarlatanları omuz üstünde taşıyadurun... Bunun Ak Parti, CHp, MHP ile alakası yok. HöşDP olsa iktidar, NaşSP olsa muhalefet, gene aynı olur. Birbirlerine söver söver dururlar. Kameralar kapandığında herkes kendi metresinin evine... Siz de kerizlendiğinizle kalırsınız. Cezayı siz yersiniz, onlar 100 ceviz kırsa bir ceza yemez. Neyse, bana ne? Bana giren çıkan yok. Siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 22 Şubat 2018; 18:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Zina ne demek onu bi öğrenip yorup yapsanız keşke.

nasıl yani hocam şimdi ben evli olmayan biriyle sevişirsem zina etmemiş mi olacağım?
  • Tecavüz olayını çözmenin yolu idam böylece hem yüzdesi azalır. Hemde ülkede tecavüzcü kalmaz.

Ama iki kişinin zina yapması büyük bir günah olsada bununla alakalı bir cezai yaptırım olması pek mantıklı değil Her ne kadar yanlış olsada günahsada kendilerini bağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Birader 2+2=4 tür bunun sana göre 5 bana göre 3 ü olmaz. Zinayla kastedilen belli.Sırf muhalif olmak için benim cinsel hayatımdan sanane özgürlük özgürlük sloganlarıyla muhalefet yaptığını sanan bir kaç cahil cühelya konu açıyor bizide yoruyor.
    Konuyu açan gitsin zina ne demek onu öğrensin, hükümetin neyi kastettiğide belli.Senin bekar hayatında yediğin hurmaların peşinde olan kimse yok.

Kimse kimsenin bekarken sevişmesine karışmıyor, evlilik içerisinde buna ceza yaptırımı isteniyor gayette haklılar.Bu konunun bu kadar üstte kalmasının sebebi hala ve inatla cahilce muhalefetlik yapmaktır.

Taciz, tecavüz ile iki kişinin sevişmesini aynı kapsama almaya çalışıyorlar! şu cümleyi kurup konuyu açan cahil zaten uzaklaştırılmış.Çünkü zinanın ne demek olduğunu bile bilmiyor.Bu kadar boş adamlar var memlekette.

Zina: Aralarında evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişki

Kaynak: Türk Dil Kurumu

• milkomeda kullanıcısına yanıt
    Aha bı İslam karşıtı daha... Rabbim selamet versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bu ülkede doğdum ki ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox Die

Neden bu ülkede doğdum ki ben..

Cibuti mülteci alıyormuş
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Ülkeler Müslüman olmaz. Kişiler Müslüman olur.

Din insan ile Tanrı arasındaki bir kavramdır. Ülkenin yöneticileri, halk ve Tanrı arasındaki 3'lü bir kavram değildir.

Önce bunu idrak etmek gerek. Ayrıca din hiçbir zaman medeni kanun, ceza kanunu ya da farklı bir yasa ile düzenlenemez.

Tecavüzde, tacizde insan hakkına saldırı vardır. Zorlama vardır. Yasalar ile en ağır ceza neyse o verilsin, zaten herkesin istediği bu. İdam da verilsin, iyi olur.

Ama reşit iki kişinin rızasıyla yaşadığı ilişki için 3. kişiye ancak bok yemek düşer.
  • Senin gibi beyin fakirlerinin anlamasını beklemiyoruz zaten.

• Daha zinanın ne olduğunu bilmeden dallamalar yorum yapmış enayiler de artılamııs zina;evli bir erkek ya da kadının, eşinden başka biriyle kendi isteğiyle kurduğu cinsel ilişki peki ulan dangalak senin anani baban aldatsa yuva yıkılsa hosuna gidermi imansiz hiç ar,haya,namus kavrami kalmamış işte bunlar sekuler avrupanin seni uyuşturmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 22 Şubat 2018; 21:16:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Daha zinanın ne olduğunu bilmeden dallamalar yorum yapmış enayiler de artılamııs zina;evli bir erkek ya da kadının, eşinden başka biriyle kendi isteğiyle kurduğu cinsel ilişki peki ulan dangalak senin anani baban aldatsa yuva yıkılsa hosuna gidermi imansiz hiç ar,haya,namus kavrami kalmamış işte bunlar sekuler avrupanin seni uyuşturmaları.

Zina sayılması için evli olması gerekmiyor evlilik dışı hertürlü cinsel ilişki zinadır
  • quote:

Daha zinanın ne olduğunu bilmeden dallamalar yorum yapmış enayiler de artılamııs zina;evli bir erkek ya da kadının, eşinden başka biriyle kendi isteğiyle kurduğu cinsel ilişki peki ulan dangalak senin anani baban aldatsa yuva yıkılsa hosuna gidermi imansiz hiç ar,haya,namus kavrami kalmamış işte bunlar sekuler avrupanin seni uyuşturmaları.

bi tek ben zekiyim herkes aptal dinen kavramına bak öyle gel derim sana
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    Adam yukarda yazmış "zinayı savunanlar godoştur bende savunuyorum" diye.Bunu yazan adama laf anlatmaya çalışıyoruz.

Zannediyolar ki devletin işi gücü bitti, senin uçkurunun peşine düşecek.

Bunların ananası babalarını aldatsa namus cinnayeti işler gelip burda laga luga yapıyorlar.Bu kadar godoşluk bu kadar midesi genişlik olamaz.Mağradaki adamın interneti olup foruma girerse olacağı bu kalkıp bizi şeriatçılıkla bile suçlar bunlar.

• Zina deyince DH ahalisini bi korku sardı sanki..
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Neye kızdın ki? Etrafta oluyor bunlar. Ben size hakaret mi ettim? Yok. Köşeye sıkışınca ıstırma. Varsa söyleyecek lafın söyle. Senin gibiler benim gibileri hakaretleri ile incitemez, üste de çıkamaz. Aynı klasmanda değiliz zira. Yazık, bu da zavallı bir ruh deyip geçerim.

"Böyle insanlar da var" dedim ve bana da ters olduğu için "godoş" kelimesini ben kullandım zaten. Ancak sizden farkım, yobaz olmadığım için, başkasının ne yaptığı ile ilgilenmem. İSterim ki herkes güzelce, özgürce, dilediği gibi yaşasın. Kim, kimi seviyorsa onunla mutlu olsun. Onunla yaşasın. İster evlensin, ister birlikte yaşasın. Birini sevmek güzel şey. İsterse hemcinsini sevsin ve onunla bir ömür geçirsin. İsterse karşı cinsi. Beni hiç ilgilendirmez. Haddim değildir. Başkasının özel hayatı da beni ilgilendirmez. Dedikoducu, fitneci değilim ben. Yiyorsa bir bok, kendi yiyor. Beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren şey basittir. Eşime, kızıma, oğluma musallat olacak sapıklar türemesin. Mevcut sapıklar cesaret edemesin.

Bunun yolu da basit. İster bağır, ister hönkür, ister hakaret et, ister küfret. Umurumda değil. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Anlatayım çözümü:

Kadınlarımıza, kızlarımıza eşit davranmalı. Oğlan çocuklarımızla kız çocuklarımızı ayırmamalı ve onları çevresel tehditlere karşı bilinçli yetiştirmeliyiz. Böylece hem sapıklık zamanla yok olacaktır. Hem de mevcut korkak ruhlu sapıklar kendilerinde cesaret bulamayacaktır. Bunun dışında, istediğin yasayı çıkar, halkı istediğin kadar sık, bunlat. Ne kadar çok sıkarsan sapıklığı o kadar çok dürtersin.

Daha açık aile yapısı olan ailelerde böyle sapıklar çok daha az türüyor. Hayret. Ancak hayatını baskılanarak geçirenlerden daha çok sapık çıkıyor. Bu yüzden Afganistan, pakistan gibi ülkelerde taciz, tecavüz daha fazla.

Sana hayatın gerçeği: Türkiye'deki 10 çocuktan 4'ü cinsel tacize uğruyor. Ama sürekli, ama kısa süreli. Bunun %60'ı kız, %40'ı erkek. Tacizcilerin %96'sı erkek. Tacize uğrayanların 3-6 yaş arasında uğrayanları toplam tacize uğrayanların %30'unu oluşturuyor. 6-10 yaş arasında tacize uğrayanların oranı %20'lerde. Cinsel istismar vakalarına çocuk gelinler de dahil bu arada. Sen zinayla kafayı boz istersen. SEnin gibi sığ insanlara oynayacak kemik atıyorlar. Siz de yiyorsunuz. Mesele zina falan değil.

Dediğim gibi, ben ve benim gibilere bir şey olmaz zaten. Olan her zaman garibana olur. Zina yasak olsa, ben de bekar olsam ve zina yapsam, polis de cürmü meşrup yapsa, ceza almam ben. Follofoş olmuş hukuk sisteminde ona rica, şuna hediye, falanca tanıdık da rica etmiş "nişanlısıymış, evlenecekler yahu" falan, ben bir kapıdan girer, öbür kapıdan çıkarım. Emniyet müdürünün odasında çay içer iki laklak yaparım. Gariban yapsa ceza alır ama. Bence bu adaletsiz düzen üzerine daha çok kafa yorun. Toplumumuz neden bu kadar çok sapık yetiştiriyor buna kafa yorun. Çocuklarımızı nasıl koruruz buna kafa yorun...

Veya yormayın o tatlı kafayı ya, beyin nakli mümkün olduğunda "sahibinden az kullanılmış" iyi para eder.

-----------------

Bu arada devletin işi gücü yok, uçkurunu mu düşünecek diyorsun ya, öyle bir düşünüyor ki anlatamam... Sanki başka işi yokmuşçasına düşünüyor. Kızlı-erkekli öğrenci evlerinden girdiler (ki girdiklerinde ben mezun olalı 5-6 yıl olmuştu), insanların evlenme isteksizliklerinden çıktılar. Gayet seksist, sığ fikirli ve ayrımcı bizim devletimiz de, şiarını bu hükümetle yazıyor. Kamu kuruluşlarında yalayarak müdür atanmışlardan "Gadın başına iyi iş çıgardın Yadigar hanım!" vari laflar mı istersin, evlendiği için fazla mesaiye bırakılmayan, bekar olan kadınların fazla mesaiye kaldığı kurumlar mı istersin. Bu konuda şikayet gelince, "O artık farklı bir statüte, onu kıskanmayacaksınız" diyen dallama müdür mü istersin? Karı başkasına düzenli vererek statü sahibi olmuş ya la... Neyse... Kısaca, devlet baba, fazlasıyla karışıyor bu işlere... Sen prezervatif kaç para baktın mı en basitinden? "For how much Vodka is connecting people" veya? Bir otele sevgilinle girdin mi la hiç? Hakikaten, evli olmayan karşı cinsten iki kişi neden aynı odada kalamıyor? Gay'ler lezbiyenler şanslı. Hemcinsler... Sevgili sevgili kalabiliyor... Oh! Kebap!

Ve, yandı devreler... Lütfen şuradan gidiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 22 Şubat 2018; 22:39:28 >

• Kime göre zina ? Ben inanmıyorsam onların mitolojisine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthtsdmr

Genel eve gidin vergisini verin sıkıntı yok. İş evde olunca vergi kaçakçılığına girer. Meseleyi yanlış anlamayın

12 den vurmuşsun. zinanın yasak olduğu zamanlarda genel evler hala çalışıyordu. vergi önemli.
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    Zinanın ne olduğunu sen araştırsan daha faydalı olacak çünkü bilmiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

Zina sayılması için evli olması gerekmiyor evlilik dışı hertürlü cinsel ilişki zinadır

Yani kurunun yanında yaş da yanıyor diyorsun isyanin buna anlaşıldı beyni uçkurunda olunca dünya görüşü de bu kadar oluyor normal karşılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.