Şimdi Ara

Erdoğan: Suudi kardeşlerimizin inanıyorum ki Türkiye'ye gelişleri çok daha artacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdoğan: Suudi kardeşlerimizin inanıyorum ki Türkiye'ye gelişleri çok daha artacaktır.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı, Suudi Arabistan ziyareti ve Rusya-Ukrayna savaşı hakkında açıklamalarda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bayram namazı sonrası yaptığı açıklamalarda Suudi Arabistan ziyaretine değindi, turist beklentisini de dile getirerek, "Suudi Arabistan-Türkiye ilişkileri çok farklı bir konuma gelecek. Bunu Muhammed bin Selman'la yaptığımız ikili görüşmelerde de ele aldık" dedi.

Erdoğan, bayram namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldıktan sonra, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BU HAFTA PUTİN'LE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna müzakerelerine ilişkin ilerleyen süreçte İstanbul'da yine bir görüşme olup olmayacağına ilişkin soru üzerine, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Cumartesi günü benim danışmanım, Büyükelçi İbrahim Kalın Bey aynı şekilde Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Bey (Önal) birlikte Kiev'e gittiler. Kiev'de görüşmeleri yaptılar. Gerek Zelenskiy'le, gerekse muhataplarıyla yaptıkları görüşmede, oralardan bazı temennileri aldılar ve bu hafta içinde Sayın Putin'le biz bir görüşme büyük ihtimalle yapacağız. İbrahim Bey aynı şekilde Sayın Uşakov'la bir görüşme yapmak suretiyle o da bu süreci inşallah hızlandırarak, acaba buradaki örneğin Mariupol'deki tüm tahliyeleri filan nasıl hızlandırırız, nasıl bu işi belli bir çözüme kavuştururuz, bunun gayreti içinde olacağız."

Erdoğan Türkiye'ye rol biçmeyi sürdürerek, "Arzumuz odur ki İstanbul veya Ankara'da liderleri bir araya getirelim. Özellikle de Ukrayna'nın doğusuyla ilgili atılacak adımların çözüm noktası inanıyorum ki Türkiye olacaktır, İstanbul veya Ankara olacaktır" diye konuştu.

"SUUDİ KARDEŞLERİMİZİN GELİŞLERİ ARTACAKTIR"

Turist yönünden beklenti ile Ukrayna-Rusya krizi dolayısıyla Rusya'dan gelen turistlerle ilgili negatif bir durumun olup olmadığının sorulması üzerine Erdoğan, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan, Putin'in bu konularda çok hassas olduğunu belirterek, "Elinden gelen desteği vereceğini de zaten söyledi" dedi.

Sözü Suudi Arabistan'a getiren Erdoğan, ziyareti ve turist beklentisi ile ilgili şunları söyledi:

"Ama bu arada da biliyorsunuz Körfez'le ilgili çok olumlu gelişmeler var. Son olarak Suudi Arabistan ziyaretimiz inşallah bu konuda önemli bir çıkış noktası olacak. Ben Suudi kardeşlerimizin de inanıyorum ki Türkiye'ye gelişleri çok daha artacaktır, hızlanacaktır. Tüm diğer alanlarda da Suudi Arabistan-Türkiye ilişkileri çok farklı bir konuma gelecek. Bunu Muhammed Bin Selman ile yaptığımız ikili görüşmelerde de ele aldık. Bu konuda Suudi Arabistan'dan gelecek olan kardeşlerimizin, Türkiye'deki onların turizm anlayışı çok olumlu olduğu için de yaklaşım Türkiye'ye farklı yansıyacaktır. Bundan dolayı turizm mevsiminin Türkiye'de çok çok olumlu geçeceğine inanıyorum. Turizm Bakanımız da bu konudaki çalışmalarına yakın markajda devam edecek. "

kaynak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anca Putin'le görüşür. Çünkü diktatörler birbirine destek olur. Ama nafile, Rus hükümeti ve zenginlerine yapılan yaptırımın 1000 katı uygulanır, sonra sızlamayın.

Biden'den telefon bekleyen kişi olarak anılacak. Zerre kadar meşruiyeti kalmadı, halk desteği %20 ye inmiş bir kişi. AZINLIK.

KİME TAVİZ VERİRSEN VER, SEÇİMDE ZİHNİYETİNİZLE GİDECEKSİN. NOKTA.

Afganlar,Pakistanlılar,Suriyeliler,BAE bitti şimdi memleketi Suudilere peşkeş çekme dönemi başladı öyle mi?

Türkiye'ye gelecek olan o Suudiler burada Türk lirasının pul değerine inmesinden dolayı peynir ekmek kapışır gibi evlerimizi ve arsalarımızı satın alacak, işletmeler açacak,sudan ucuza vatandaş olacak ve biz buna ''ne güzel ülkeye döviz girdi'' diye göz yumacağız öyle mi?

Türkiye,Türkiye olalı böyle memleketin satılığa çıkarıldığı bir dönemi daha önce hiç görmemişti!

• Sırada suudiler mi varmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca Putin'le görüşür. Çünkü diktatörler birbirine destek olur. Ama nafile, Rus hükümeti ve zenginlerine yapılan yaptırımın 1000 katı uygulanır, sonra sızlamayın.

Biden'den telefon bekleyen kişi olarak anılacak. Zerre kadar meşruiyeti kalmadı, halk desteği %20 ye inmiş bir kişi. AZINLIK.

KİME TAVİZ VERİRSEN VER, SEÇİMDE ZİHNİYETİNİZLE GİDECEKSİN. NOKTA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganlar,Pakistanlılar,Suriyeliler,BAE bitti şimdi memleketi Suudilere peşkeş çekme dönemi başladı öyle mi?

Türkiye'ye gelecek olan o Suudiler burada Türk lirasının pul değerine inmesinden dolayı peynir ekmek kapışır gibi evlerimizi ve arsalarımızı satın alacak, işletmeler açacak,sudan ucuza vatandaş olacak ve biz buna ''ne güzel ülkeye döviz girdi'' diye göz yumacağız öyle mi?

Türkiye,Türkiye olalı böyle memleketin satılığa çıkarıldığı bir dönemi daha önce hiç görmemişti!

• suudiler gelirse benim tükürüğümle boğulurlar

• Eski güzel Türkiyede bu peştemallı araplar tatile gelir, bi dünya döviz bırakıp giderlerdi. Böyle olsa başımız gözümüz üstüne. Şimdi memleketi satın almaya geliyorlar. Malum zat ta tüccar zihniyeti ile yönetiyor koskoca ülkeyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.