Şimdi Ara

Erdoğan'ın mitingine giden otobüs devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaza, Adana- İmamoğlu karayolu Handeresi Mevkii'nde meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'da katılacağı açılış törenine gittiği belirtilen 01 S 2340 plakalı servis midibüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı.

Kaza sonrası yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

İmamaoğlu İlçe Belediye Başkanı Gazi Adam Hasan, aracın AKP tarafından kirilanmış olduğunu, ölenlerin lise öğrencileri olduğunu, ağır yaralılar olduğu için ölü sayısının artmasından korkulduğunu söyledi.http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/erdogan-in-mitingine-giden-otobus-devrildi-cok-sayida-olu-ve-yarali-var-h152823.html

Oysa sadece " 'Hayır' ben mitinge falan gelmiyorum" diyebilselerdi şimdi hayattaydılar.Allah rahmet eylesın

• Lisr öğrencilerinin ne işi var lan. Allah belanızı versin ya.

Ailelerine büyük sabır diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş, zorla götürülecek halleri yok ya mitinge? Şurda saçmalamayın en azından. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Nameless Man

Arkadaş, zorla götürülecek halleri yok ya mitinge? Şurda saçmalamayın en azından. Allah rahmet eylesin.

Türkiye'de yaşamıyormuş gibi halen daha şu yorumları yapabiliyosunuz ya pes.
    http://www.diken.com.tr/bilal-erdogan-konferansina-goturulen-liseliler-okul-yonetimini-izmir-marsiyla-protesto-etti/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin ancak lise öğrencisinin oy kullanmaya yaşıda tutmuyor ne işi var mitingde pis işlerinize çoluk çocugu karıştırmayın bari
  • The Nameless Man T kullanıcısına yanıt
    zorla götürüyorlar.mitingden bir kaç gün önce okullara yazılı emir gidiyor.her okuldan 50 öğrenci, 3 öğretmen ve bir idareci katılacak diye.
  • quote:

Arkadaş, zorla götürülecek halleri yok ya mitinge? Şurda saçmalamayın en azından. Allah rahmet eylesin.

Lise mi okumadiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Doğruysa çüş artık böyle habere.

• quote:

Zorla götürüyorlar malasef hocam

http://www.haberler.com/cumhurbaskani-nin-mitingi-oncesi-meb-alarma-gecti-7353488-haberi/
    http://www.radikal.com.tr/turkiye/il-milli-egitim-mudurlugunden-erdogan-mitingi-cagrisi-1366504/
    1-2 hafta öncede olmustu böyle zorla götürülme , onu bulamadım , bulunca atarım

bence de çüş

• Ben lisedeyken hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Diğer lisede okuyan arkadaşlardan da duymadım. Sonradan gelen bir şeydir belkide.

• quote:

Ben lisedeyken hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Diğer lisede okuyan arkadaşlardan da duymadım. Sonradan gelen bir şeydir belkide.

o zaman demokrasi vardı. 10 gün sonra olmayacak. alışmaya çalışabilirsiniz.
  • ne diyecegimi bilemedim...
  • quote:

Saçmalayan sensin. Ölenlere saygın olsun biraz, particilik oynayacağına.
    Maalesef zorla götürülüyorlar, hatta facebook'ta biri bununla ilgili konu açmıştı bir grupta zorla götürüyorlar bizi tehdit falan ediyorlar okuldan attırırız diye. ee tabii akp olunca normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.