Şimdi Ara

Erdoğan giderse, Türkiye dağılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevden ayrılması durumunda Türkiye’nin dağılacağını savundu.

Rus devlet televizyonu Rossiya 1'de yayımlanan Veçer programında konuşan Jirinovski, dış güçlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yıkmak için çaba gösterdiğini iddia ederek, “Erdoğan giderse, Türkiye dağılır” dedi. Gazeteci Vladimir Solovyov’un sunduğu programda konuşan Jirinovski şu ifadeleri kullandı:

“Ortadoğu dünyanın en gergin bölgesi olmaya devam ediyor. ABD herkesi kandırıyor. ABD, Rusya, Çin ve Avrupa’yı güçsüz duruma düşürmek için Ortadoğu’da kaos oluşturmaya devam ediyor. ABD, Rusya’nın gergin olmasından yana. Çünkü Rus ekonomisinin gelişmesi Washington’un işine yaramıyor.

‘IRAK VE SURİYE’DEN SONRA SIRADA TÜRKİYE VE İRAN OLABİLİR’ Eğer Irak ve Suriye’nin parçalanmasına yeşil ışık yakıyorsak o zaman sırada Türkiye ve İran olabilir. Sonra olay Kafkaslar’a sıçrar. Dolayısıyla bu bizim işime gelmez. Neden Erdoğan’ı darbe girişimi sırasında desteklediler. Çünkü Erdoğan giderse Türkiye dağılır. Şu anda Türkiye ayakta. Ama eğer Erdoğan’ı diğerleri gibi aradan kaldırırlarsa o zaman Türkiye dağılır.”

Kaynak:https://tr.sputniknews.com/rusya/201610261025479089-jirinovski-erdogan-turkiye-darbe/

• Daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak Jirinovski iyiymiş , Ülkeyi uzun zamandır ilk defa bu kadar risk altında görüyorum.insanlığın değeri yok , herkes sadece kendini düşünüyor asıl Erdoğan gitmezse sonumuz pek iyi değil.
  • Bu metinde asıl dikkat edilmesi gerekilen husus ortadogudaki gerginlik durumu. Abd israil ve ingiltere bol parcala yonet yoket taktigini uyguluyor. Vaktiyle osmsnli himayesinde olan topraklara bir cok ufak ulkeler kurdular baslarina kendi kuklalarini koydular bi muddet onlarla yolda devam ettiler daha sonra onlarida yok ettiler. Turkiye ortadogu olayin dogru bi siyaset yaparsa kisa ve orta vadede birsey olmaz. Ortadogu kiyamet kadar karisik olacak. Sular bazen durulcak bazen bulancak orasi ayri bi konu.

Suanda hic kimsenin akparti ve iktidari ile bi alip veremedigi yok. Herkesin derdi Tayyip erdoganla. Cunku Tayyip Erdogan her ortamda her sozu soyleyebilen bi insan. Yanlis yapilan birseyi bu yanlis diyen bi insan yanlisi kim yaprsa yapsin. Bm lere dunya besten buyuktur diyor. Stratejik muttefigimiz ve dostumuz olan amerikaya rest cekiyor. Amerikanin bulasma dedigi pyd yi vuruyor. Kim amerikanin yapma dedigi seyi yapmis bu zamana kadar?

Avrupa birligi sbd ve israile rest cekiyor muttefigini degistirebiliyor. Gecen bm ler toplantisinda rusys ve çinle olan sicak tavirlari abd ve avrupaya verilmis bi mesajdi.

Ama o ya da bu sekilde tayyip erdogan indirilirse sonu pek ic acici degil. Gerek secimle gerek darbe ile hic farketmez.

Ulkecek sonumuz hayrolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusya da dış güç değil mi? Neden erdoğan kalsın istiyor?
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Erdoğan olmasaydı emin ol çok daha kötü bir durumda olurduk. Tamam, ben de bazı şeylerden memnun değilim ama bu ülkenin bölünmesini önleyecek, ayakta kalmasını sağlayacak çok kritik hamleler yaptı. Erdoğan olmasaydı şuan ülke Suriye gibi olmuştu. Millet birbirini vuruyor olurdu. Kaptanın iyi olup olmadığı fırtınada anlaşılır. Erdoğan en fırtınalı anlarda bile mantıklı düşünüp, iyi kararlar verdi. Vatanının bütünlüğü sağladı. Eski, unuttuğumuz değerleri bize tekrar hatırlattı. Elbette olumsuz yönleri de var, olacak zaten. Ama bu ülke için çok faydalı işler yaptığını inkar edemeyiz. Şuan o koltukta Erdoğan değilde kim oturmalı sence? Bana mantıklı bir alternatif söyle, hemen ak partiden vazgeçip ona oy vereyim. İsteseniz de istemeseniz de bu ülkede Erdoğan potansiyelinde güçlü bir lider yok. Hayal gücümde canlandırıyorum, şuanki muhalefetlerden biri başa geçse nasıl olurdu diye. İnan bana hayalimde bile bu makamda sırıtıyorlar. Her şeyden prim yapmaya çalışan, çözüm üretemeyen adamlardan hayır gelmez. İleride Mustafa Kemal Atatürk gibi bir yiğit çıkarsa hemen onu desteklerim, gerekirse onun için canımı bile veririm. Belki o günleri göremem. Şuan için siyasilerin alayı tırt. Erdoğan yine iyi kötü ülkeyi adam ediyor.

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Amin hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdoğan giderse akboylarda onun yanında gider teknik olarak dağılır ülke. benim şikayetim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu diyen Rus yalakanın bilmediği birşey var. Atatürk vefat edince bile ülkemiz dağılmadı. Temeli çok sağlam.

Bir sonra ki aşama
    Erdoğan giderse Evren dağılır,parçalanır, yok olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 27 Ekim 2016; 8:52:0 >
  •  Erdoğan giderse, Türkiye dağılır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.