Şampiyonluğa koşan Beşiktaş Milangaz basketbol takımının ana sponsoru Milangaz AŞ nin sahibi Erdoğan Demirören yeni sezonda sponsorluk konusunda kararsız.
Demirören'in yakın çevresinden alınan bilgiye göre Pazar günü oynanan karşılaşma öncesi yapılan küfürlü tezahüratlar ve açılan pankart, Demirören ailesinde moralleri bozdu.
Bugüne kadar basketbol için 9 milyon dolar harcayan Erdoğan Demirören'in finallerin bitimesinden sonra kesin kararını Beşiktaş yönetimine bildireceği öğrenildi.
Bence seneye sponsor olmasınlar demirören ailesinden kökümden kurtulalım,3 kupa kazanmış seneye euroleague'de oynayacak Beşiktaş başka sponsor bulamayacak değil ya.Eğer milangaz sponsorluğu bırakırsa efesle birleşme durumu tekrar gündeme gelebilir ya da milangazdan çok daha iyi bir sponsor buluruz,bizim hiç demirören ailesinin desteğine ihtiyacımız yok
quote:
Orijinalden alıntı: contigo o sin ti
Şampiyonluğa koşan Beşiktaş Milangaz basketbol takımının ana sponsoru Milangaz AŞ nin sahibi Erdoğan Demirören yeni sezonda sponsorluk konusunda kararsız.
Demirören'in yakın çevresinden alınan bilgiye göre Pazar günü oynanan karşılaşma öncesi yapılan küfürlü tezahüratlar ve açılan pankart, Demirören ailesinde moralleri bozdu.
Bugüne kadar basketbol için 9 milyon dolar harcayan Erdoğan Demirören'in finallerin bitimesinden sonra kesin kararını Beşiktaş yönetimine bildireceği öğrenildi.
Bence seneye sponsor olmasınlar demirören ailesinden kökümden kurtulalım,3 kupa kazanmış seneye euroleague'de oynayacak Beşiktaş başka sponsor bulamayacak değil ya.Eğer milangaz sponsorluğu bırakırsa efesle birleşme durumu tekrar gündeme gelebilir ya da milangazdan çok daha iyi bir sponsor buluruz,bizim hiç demirören ailesinin desteğine ihtiyacımız yok
Erdoğan Demirören kalender adamdır bence yıldırım hastanede karıştı kardeş
Aygaz olsun inat değilmi.
Stadda küfür edilmesi çok ağır bir şey ben olsam düşünmem bırakırım sponsorluğu
quote:
Orijinalden alıntı: YersiyahGökbeyaz
quote:
kardeşim ben erdoğan demirören'e de en az y.d kadar kızgınım,sen oğlunun ne haltlar yaptığını görüyorsun şu beşiktaş'a eğer gerçek bir beşiktaş aşığı olsa bu duruma el koyardı,iş buralara kadar gelmezdi.düşün senin oğlun beşiktaş başkanı ve göz göre göre kulübü batırıyor,sen çıkıp demez misin oğlum napıyon sen,ya adam gibi yönet ya da defol git şu kulübün başından diye,hiç y.d'nin kulağını çekmez miydin? erdoğan demirören de olanlara göz yummuştur,y.d kulüpten borçları karşılığında senet aldığında bari en azından beşiktaş adına iyi birşey yapsaydı.Şimdi yıllar önce e.d bizi batmaktan kurtardı diyenler olacak ama o durum şimdiki halimizi değiştirmiyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YersiyahGökbeyaz
quote:
kardeşim ben erdoğan demirören'e de en az y.d kadar kızgınım,sen oğlunun ne haltlar yaptığını görüyorsun şu beşiktaş'a eğer gerçek bir beşiktaş aşığı olsa bu duruma el koyardı,iş buralara kadar gelmezdi.düşün senin oğlun beşiktaş başkanı ve göz göre göre kulübü batırıyor,sen çıkıp demez misin oğlum napıyon sen,ya adam gibi yönet ya da defol git şu kulübün başından diye,hiç y.d'nin kulağını çekmez miydin? erdoğan demirören de olanlara göz yummuştur,y.d kulüpten borçları karşılığında senet aldığında bari en azından beşiktaş adına iyi birşey yapsaydı.Şimdi yıllar önce e.d bizi batmaktan kurtardı diyenler olacak ama o durum şimdiki halimizi değiştirmiyor.
aynen, pılılarını pırtılarını alıp defolsunlar gitsinler, yedirtmesinler tüplerini sponsorluklarını.. en iyi demirören Beşiktaşa uzak olan demirörendir bundan sonra.. cehennemin dibine kadar yolları var
quote:
Orijinalden alıntı: Fernando!
Stadda küfür edilmesi çok ağır bir şey ben olsam düşünmem bırakırım sponsorluğu
küfür konusunda tek üzüldüğüm şey yine para cezası yiyecek olmamız O değilde Fikret Ormanın tribünde küfür konusunda birşeyler yapması lazım artık,o büyük(!),duyarlı(!) beşiktaş taraftarı niye her maç küfür edip kendisini tatmin etmek için beşiktaşı ateşe atıyor her maç,gerçekten taraftarımıza hayranlık duyardım,ama sanki artık nefret etmeye başladım çünkü takıma hep köstekler sadece bağırıp,küfür edip destek olduklarını zannediyorlar,halbuki küfür yüzünden,seyircisiz maçlar yüzünden 1 yılda kulübü neredeyse 5 milyon euro zarara sokmuş oluyorlar,yine bu taraftar iş forma almaya gelince,feda t-shirt'ü almaya gelince pek ortada olmuyor zaten o satılan ürünlerin parası ancak küfür cezasını kapatıyor ya neyse.
Onların sponsorluğuna itihyacımız yok.Bu sene 3. kupayada garanti gözüyle bakan bir takım Beşiktaş.Sponsor bulmak geçen seneye göre daha kolay olacaktır.
demirören soyadının Beşiktaşla anılmasını istemiyorum artık cinlerim tepeme çıkıyor.
Şu anda sponsorluğun devam edip etmeyeceğine Beşiktaş kulübü karar verecektir. Bugüne kadarki hizmetlerine teşekkür ederiz diyip yolumuza bakacağız öyle yada böyle şu anki durumumuza göre daha iyi sponsorlar edinebiliriz. Taraftarın kulübün bu hale gelmesinden sorumlu tuttuklarına karşı tepki göstermesi normal ama bu tepkiyi BEŞİKTAŞ 'ımıza zarar vermeden yapmak gerekir.
Olmasınlar zaten , uzak dursunlar artık.
baktılar yönetim sponsor olmasını istemiyor. bunlarda beni kovmadınız ben istifa ettim ayaklarındalar. hadi canım hadi.
Tribünler de küfürü kaldırsak iyi kazanç sağlarız . Her maçta çıkıyor bu illet .
yemin ediyorum skora her baktigimda veya haberlerde ismimiz her gectiginde orda yazan milangaz yazisindan igreniyorum.midemi buulandiriyo.
BENCE DE EUROLEAGUE DE OLMAMIZ SPONSOR BULMAMIZI KOLAYLAŞTIRI... AMA MİLANGAZ KADAR PARA VERİRLER Mİ BİLİNMEZ... BONSU - ARROYO BU ADAMLAR BEDAVA OYNAMIYOR.
Şerefi olmayanlarla neden işimiz var anlamıyorum.
milangaz giderse aynı beşiktaş kümede kalmak için oynar.Yıldızlar parasızlıktan kaçar gider.Euroligde hezimet yaşarsınız.
thy bize de sponsor olsun
Sonuçta Erdoğan Demirören ile Yıldırım Demirören denilen fenerli şahsı ayırmak gerek bence
Ama dediğiniz gibi eğer şampiyon olursak ki 1 sezonda 3 kupa alıp tarih yazacağız, eh Eurolig de garanti zaten, sponsor bulmakta zorluk çekmeyiz gibi geliyor bana da.
Hayırlısı olsun, tek istediğim Ergin Ataman ve bu kadronun korunup, kaliteli 1-2 yerli transferi ile zenginleştirilmesi.
Seneye Beşiktaş Beko olabilir hazırlıklı olun.18 19 Milyon Dolarlık bir bütçe vs