Şimdi Ara

Erdoğan'dan 3. Havalimanı Açıklaması: 100 Bin Kişi Çalışacak, Bu Batıyı Çıldırtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. Havalimanı ile ilgili "100 bin kişi çalışacak. Bu Batı'yı çıldırtıyor, 'Bu çılgın Türkler ne yapıyor' diye. Daha çok çıldıracaklar" dedi.

TRT 1, TRT Haber ve TRT World'de yayınlanan 'Cumhurbaşkanı Özel Yayını'nda soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Havalimanı ile ilgili "100 bin kişi çalışacak. Bu Batı'yı çıldırtıyor, 'Bu çılgın Türkler ne yapıyor' diye. Daha çok çıldıracaklar" ifadelerini kullandı.

https://www.haberler.com/erdogan-dan-3-havalimani-aciklamasi-10977342-haberi/

• Zürih'te bunları görsen adamlara acırsın. Adamlar hasetlerinden çatlıyorlardı. Benzinlikte kiralık arabama 50 Franklık benzin koyarken yanıma bir Zürih'li dede geldi muhabbet ettik. Türkiyeyi duyunca hemen konuyu reise ve hava limanına getirdi. Özellikle Türkiye'nin yerli araba yapması adamları çatlatıyormuş.

Sonra Cenevre'ye geçtim. Bir kafede bilim adamı kafilesine rastladım. Türkiye'den geldiğimi duyunca hemen Konyalı bilim adamları konusunu açtılar. Konyalı bilim adamlarının CERN'i gölgede bıraktığını ve Türkiye'ye gelip çalışmak istediklerini söylediler. Ben de tabii bunlara "Türkiye'deki üniversitelere kabul almanız için çoook çalışmanız gerek" dedim.

Ayrıca döviz bürosunda sağ olsunlar TL'mi almadılar, bankada bozdurdum. Kıskançlıktan paramızı bile kabul etmiyorlar.
  • heyt be

sivastayim

yiyecek patatesim yok

sehrime yatirim da yok

ama olsun bati cildirio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela Almanya, adamların tırt bmw, mercedes, volswagen, audi gibi dünyaca tanınmayan otomobil markaları var. Biz de yerli milli arabamımızı yapacaz 2023 te , batı bizi çok kıskanıyor ya, üfff şu an Almanya da sokakta herkes 3. havalimanını konuşuyorla akıl almaz bir başarı ya, düşünün 21.yy da havalimanı hemide en büyüğü vay be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zürih'te bunları görsen adamlara acırsın. Adamlar hasetlerinden çatlıyorlardı. Benzinlikte kiralık arabama 50 Franklık benzin koyarken yanıma bir Zürih'li dede geldi muhabbet ettik. Türkiyeyi duyunca hemen konuyu reise ve hava limanına getirdi. Özellikle Türkiye'nin yerli araba yapması adamları çatlatıyormuş.

Sonra Cenevre'ye geçtim. Bir kafede bilim adamı kafilesine rastladım. Türkiye'den geldiğimi duyunca hemen Konyalı bilim adamları konusunu açtılar. Konyalı bilim adamlarının CERN'i gölgede bıraktığını ve Türkiye'ye gelip çalışmak istediklerini söylediler. Ben de tabii bunlara "Türkiye'deki üniversitelere kabul almanız için çoook çalışmanız gerek" dedim.

Ayrıca döviz bürosunda sağ olsunlar TL'mi almadılar, bankada bozdurdum. Kıskançlıktan paramızı bile kabul etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 23 Haziran 2018; 4:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.