Şimdi Ara

Erdoğan'daki Liderlik Karakteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONU TARTIŞMAK İÇİN AÇILMADI BİRAZ EĞLENMEK BİRAZDA BAKIŞ AÇISI YORUMU

O ŞUNU YAPTI O BUNU YAPTI DEMEK YOK ARKADAŞLAR YORUM SADECE. KAVGA ETMEDEN.

Ben bu üstteki resimlere bakınca gerçekten bir lider görebiliyorum çünkü öyle bir tip uygun arkadaşlar. Bu Putin'de de var. Obama'da da var bana göre. Ama mesela Fransa başbakanı sanırım onda hiç yok. Merkel'de var. Yunanistan başbakanında var.

Atatürk'ü seviyorum fakat fazla değil ama ne yalan söyleyeyim Atatürk'te de liderlik tipi mevcut. II.Abdülhamit'te de var.

Geçen TV'de Cumhurbaşkanı yabancı bir medyaya konuşuyordu. Gerek oturuşu gerek ifadesi filan yani tanımasam kesin liderdir derim. Fakat düşününce onun yerine CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olsa sanmıyorum yani. Çünkü bana göre yok Kemal Kılıçdaroğlu'nda liderlik tipi.

Bahçeli'de de fazla yok.

Tabii bunlar kendi yorumum yazmak istedim sadece.

• Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım'da da göremiyorum liderlik tipini.
  • Karizma

• Karizma
  • Anton Maupassant kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Herkesin lider kelimesi ingilizce kokenli "leader" dan gelir. "Lead" eden, yani onderlik eden onde giden anlaminda. Eminim cogumuzun ingilizcesi bunun icin yeterlidir ama yine de yazmak istedim.

Konuya donersek eger, ben kisisel olarak, bana liderlik edecek insanin tanim geregi benden onde olmasini beklerim. Zeka, kultur, birikim/egitim, karakter, cesaret gibi konularda benden daha iyi oldugunu, beni ve ulkemi oldugumuz yerden bir adim ileriye goturecek birisine oy vermek isterim.
    Photoshoplu resimlere gore degerlendirme yapip insanlarin tipine gore degil.

Ama bu sizin kendi seciminizdir, ona da kimse karisamaz tabi.

Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

Merhaba,

Herkesin lider kelimesi ingilizce kokenli "leader" dan gelir. "Lead" eden, yani onderlik eden onde giden anlaminda. Eminim cogumuzun ingilizcesi bunun icin yeterlidir ama yine de yazmak istedim.

Konuya donersek eger, ben kisisel olarak, bana liderlik edecek insanin tanim geregi benden onde olmasini beklerim. Zeka, kultur, birikim/egitim, karakter, cesaret gibi konularda benden daha iyi oldugunu, beni ve ulkemi oldugumuz yerden bir adim ileriye goturecek birisine oy vermek isterim.

Saygilar.

Her resimde aslında photoshop vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

Merhaba,

Saygilar.

Katılıyorum.

Bu saydıklarınızdan önce boy-post, endam ve karizmaya bakan arkadaşlara;

Ne işi var la o adamların, o makamlarda.. Gidip bir mankenlik ajansına kayıt yaptırsalarmış ya!

-diyesim geliyor her defasında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam doğuştan lider karakterli doğmuş.
    ülke olarak çok şanslıyız, jenerasyon olarak süper şanslıyız.
  • Üst Akıl kullanıcısına yanıt
    Öyle bir lider ki tankla tüfekle bile indirilmedi ..öyle bir lider ki insanlar onun için canını verdi ..Sen hiç dünya gözüyle canını veren halk gordun mu lideri için. ...

O avatar sana yakışmıyor ..fatih sultan hz'leri senin gibi birine layık değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 29 Temmuz 2016; 16:05:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şehadet dava içindir ..dava ise dava adamlarıyla olur ,senin gibi kaçanlar ile değil ..

Yerde yaralı yatıp ,cumhurbaşkanının alnından öptüğü genç ..ne dedi : sana canım feda olsun ..ki onun için gitti ve gidenler de onun için oradaydı.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Kuran-ı Kerim'e göre şehit olmanın hükmü bellidir.Ben müslümanım, sizin dininze göre durum nasıldır onu bilemem.
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Hah ben de tam bunu demek istemeye calisiyordum zaten, agzimdan aldiniz tesekkurler.

Genelde dunyada halki icin canini veren liderler ile karsilasiyoruz. Dedigim gibi, liderler ulkesinin kurtulus mucadelesi icin onderlik ederken once kendi canlarini ortaya atiyorlar. Halkindan daha cesaretli oluyorlar ki onlara onderlik etsinler.
  • lider deyince akla bu adam gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 29 Temmuz 2016; 16:30:22 >

Benim dinim muskumanlik ..bana açıklar mısın Şehadet nedir ? Bak eğer google'a soracaksan cevap yazma ..İslamiyet bilgin varsa yaz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Benim dinim muskumanlik ..bana açıklar mısın Şehadet nedir ? Bak eğer google'a soracaksan cevap yazma ..İslamiyet bilgin varsa yaz ..

(Bkz. Tağut)

(bkz. Muaviye bin Ebu Süfyan)

(Bkz. Mescid-i Dırar)

(Bkz. Ulu'l-Emr'e itaatin şartları)

(Bkz. Küfür & Şirk ile amel eden halifeye isyanın farz olması)

Nisa 51: Kendilerine kitap verilmiş olanlar, puta ve tâğuta iman ediyorlar, sonra da kâfirler için: “Bunlar, Allah’a iman edenlerden daha doğru yoldadır” diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civitas Terrana -- 29 Temmuz 2016; 18:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

quote:

(Bkz. Tağut)

(bkz. Muaviye bin Ebu Süfyan)

(Bkz. Mescid-i Dırar)

(Bkz. Ulu'l-Emr'e itaatin şartları)

(Bkz. Küfür & Şirk ile amel eden halifeye isyanın farz olması)

Nisa 51: Kendilerine kitap verilmiş olanlar, puta ve tâğuta iman ediyorlar, sonra da kâfirler için: “Bunlar, Allah’a iman edenlerden daha doğru yoldadır” diyorlar.

Adam şehadet nedir demiş sen ne yazmışsın

•  Erdoğan'daki Liderlik Karakteri
    Her karizma sahibi lider iyi bir liderdir diye bir şey yok ne yazık ki.
  • Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok
    Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!

Mevlana Celaleddin Rumi
  • quote:

Şehadet dava içindir ..dava ise dava adamlarıyla olur ,senin gibi kaçanlar ile değil ..

Yerde yaralı yatıp ,cumhurbaşkanının alnından öptüğü genç ..ne dedi : sana canım feda olsun ..ki onun için gitti ve gidenler de onun için oradaydı.

Allah ve peygamber haricinde kimseye denmez sana canim feda. Akkefenli kardesimiz kendisini kaybetmis muhtemelen. Allah affeder mi bilmem!

• quote:

Müskümanlık demişsin

Bizimki müslümanlık ben de diyorum sizin Din hep farklı . Hep sömürenleri destekliyorsunuz demek ki Müskümanlık öyle bir dinmiş .

Müslüman olmaya davet ediyorum sizi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.