Şimdi Ara

Erdoğan 1 yaşındayken Esenboğa havalimanını yapmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben asıl Göbeklitepeye sahip çıkar diye korkuyorum. Piramitler Mısır'da ama Göbeklitepe burada.

• Abartmışsın biraz. 2000 öncesinde ben de kullanıyordum Esenboğa'yı. Son halini de gördüm. Evet 2000 öncesinde Başkent için biraz sönük kalan bir terminali vardı, artan yolcu sayısına yavaş yavaş az gelmeye başlamıştı yani yeni bir terminal binası kaçınılmazdı. AKP'değil, iktidara kim gelse zaten yapacaktı bunu çünkü yolcu trafiğine artık yetmiyordu terminali. Üstelik YİD ile yapılacağı için, yapılması sadece bir söze bakardı.

AKP havalimanını yapmadı, eski terminal binası yerine yeni terminal binası yaptı. Havalanını biz yaptık demek başka şey, onun terminalini modernleştirdik, kapasitesini artırdık, Ankaraya yakışır hale getirdik demek başka şey.

İkincisini söylese kimsenin itirazı olmazdı ama ilkini söyleyince işler değişiyor, algı yönlendirmesi denir buna.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Siz en ufak gafi yillarca konusuyorsunuz. Demekki bir bildiginiz var  rtenin yapmadigi vaadleri, dondugu sozleri, bir oyle bir boyle konusmasini forum kaldirmaz. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

ekrem bey istanbula erdoğanın 100/1 i ni yapsa adamın her yere heykelini dikerdiniz lakin sizden biri olmayınca rte oluyor. 

Hani su Istanbul'a ihanet ettigini soyleyen kisiden bahsediyorsun degil mi? Ya da her tarafi multeci olmasina sebep olan kisi mi? 

• Siz hitap ettiği kitleyi çözememişsiniz.
    Çıkıp bugün 3 yaşında şu yolu yapsınlar dedim dese bugün kitlesi yine ses etmez.

Adam yıllarca bu ülkede buzdolabı yoktu diyerek siyaset yapıp alkış aldı.

Kitle müsait kitle kitleyebildiğin kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Muhalif seçmenlerle karıştırma bizi.

Tuvalet terliği olsa oy veririm diyenler sizlerdiniz, bizler değil.

Unuttun mu?

Sorgulanacak bi kitle varsa o da sizin kitle.

Adamlar kitledi gitti. Hem 5 sene hem de 40 vekil kitledi.

Hala konuşuyorsunuz...

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

sizin zihniyet bu ondan ötesi yok kaptan amerika. 

Girisim Netyoutube
    Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay; "Bu hükumet dünyanın en iyi işini de yapsa alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim!" dedi.
    https://www.youtube.com/watch?v=VUiBgtGAHTc

Hangi millet o görevi vermiş?

Eger "iyi yapılan işi alkışlamayın" diyen millet varsa o milletten kimseye hayır gelmez. Defolsun gitsinler ülkeden .

• boş cekete oy verenler diyelim.. 

Laflara bak ya , adamda resmen zihniyet bozukluğunun ötesinde cahilliğin doktorasını yapar gibi, laf soktuğunu zannediyor . bir laf sıkıyım halis zeytinyağı kıvamında su yüzüne çıkarım ne söylediğim ne yaptığımın manası olmasın duyan da zaten önemsemez, geçiştirir, hep öyle harala gürele hep aynı konularda aynı mantaliteyle ona buna sataşıyım nasılsa küfür yok kültürsüzlüğün verdiği ve kendi karakterindeki edilgenleşmişlikle bulanık bir zekayla ortaya laf salatası içine balzamik sirkeyle sunum yapsın .  . kemal bey mi yaptı deseymişmiş. lafa bak yani bu tipler türkiyede havamızı tüketiyor ya .hadi kendilerine yazık ayrı mesele de .. 

Adam sana ''' bu da rteye ait...."Kardeşlerim Esenboğa Havalimanı'nı kim yaptı ? Bay Kemal mi yaptı ? Biz yaptık biz." ? 

şeklinde trajikomik bir beyan komedisinden bahsetmiş utanmayı geçtim garipseyeceğine gelmiş .... bay kemal mi yapsaymışmış deseymişminmişmiş ....!! şeklinde bir cevapmı verseymişmiş . yani güleyim mi dalga mı geçeyim attığı lafın manası da yok konuşacak cevap bulamıyor bari kendini utandıracak şeyler söylemesin . ne gezer . bazıları yürüyen boş varlık . 

esenboğa merak edene 1950 lerde hizmete açıldı . 1970 lerin sonunda erdoğan 25 yaşında toy siyaset meydanlarında gezen bir gençti . 

eğer gerçeklere karşı konuşacak adam gibi lafın lafların varsa gel burdan konuş adam haklı bir yanlışlıktan bahsediyor üstelik de halka karşı bir sesleniş bu , olayı gerçek boyutunu bilenlere komik gelir .çünkü gerçek bir beyan değil 

.. gelmiş lafa bak kemal bey mi yaptı deseymişmiş . yani avrupada bir vatandaş birisi böyle beyan verecek hemde gerçek çarpıtılıp saptırılacak yani gülmekten öte utanılır .. sende git elektronik devre elemanlarının lehimlerinden arta kalan boş hayatında burada 10 senede zuhri ahiri doldurur gibi 3 4 senede o forum üyelerinin huzurunu kaçıracak şekilde laf tıkamaya uğraş . boşsun hayatta da anlamın yok .. farkında olmadığın birşey varsa yaptığın yorumları kanaatlerini ve anlatmak istediklerinin müphemliğini geçtim artık millet de senin ne olduğu iyi biliyor çünkü tipiksin tipik . silah kuşanmadan fukara bir nitelikte beylik edalarıyla saçma sapan şeylerle uğraşıp kemiklekmiş hatta örümcek bağlamış zihniyetinle buradaki insanların huzurunu bozacak şekilde bomboş dayanaklarla sataşmaların adamısın fazlası değil . fazlası varsa da burada müspet konular yorumlar yada yerinde eleştriler yaparsın ki bu da senden beklenecek şey değil . peygamberimiz bir insanı gerçekten tanımak için onunla uzun zaman geçirin demiştir fakat senin gibi tiplerin her kelimesinde ne olduğunuz daha aşikar 

sana illa ki siyasetten savunduğun zihniyete karşı örneğiyle gerçek olaylardan bahsettim gaffar okanın konusundan bin tane örnek verdim ama tek cevap veremedin ki hem gerçeğe verilecek cevabın olmadığı ve kendinin de boş işlerin adamı olduğundan bu da . gelmiş burda saman altı su yürütür gibi boş bomboş dayanaksız imalı cevaplarla giriş yolu belli fakat çıkış yolunu artık saçmalayıp zihniyetinle alengirleştirdiğin muhabbetler boş tartışmalar.... foruma tek katkın bu ki . bizler adam gibi adamlara cevap verirken sen bizim 10 senede ettiğimiz yerli yerinde lafların sayısal boyutunu bu ve bu gibi boş siyasi tartışmaların odağı olan yerlerde sürekli ona buna sataşarak doldurmuşsun . 

milletin huzurunu abuk subuk laflarında yeterince bozdun . sana tavsiyem kendi zihniyeti bozuk liginde kendine benzer tiplerle takıl . burada milletin gerçekleri paylaştığı konularda onlara bu cahilce atıflarınla bulaşma 

adam sana gelmiş, beyanı ve gerçekleri öz nitelikle anlatmış , gerçeğe verecek payı yok her lafında olduğu gibi baykemale yönlendirmiş hattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 7 Haziran 2023; 16:51:54 >

• estimates29 E kullanıcısına yanıt

zaten sizdeki zeka erdoğan olsa ülke şahlanırdı bi sizde mevcut. 

• Bu adamın filminde çocukken Arapça ezan okuduğu için cami imamından dayak yiyordu. Sorun şu ki, Tayyip efendi doğmadan dört yıl önce ezanlar Arapçaya döndürülmüştü. Yıllarca Kemalist devletin yanlı tarih anlattığından dem vurduktan sonra bu tür menkıbevi yalanlar yaratınca gelen pişkinlik hissi...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.