Arkadaşlar İDO dan yerleri ayırdık erdeğe gidiyoruz kısmetse, didim marmaris bodrum kuşadası altınoluk avşa fethiye buralarda bulunan tanıdıklar ve internette bulduğumuz biçok linkden sordurduk ya dolu yada fiyatlar patlama yapmış, erdek de bi yer buldum cuma günü sabah kısmetse gidiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: atroce
Arkadaşlar İDO dan yerleri ayırdık erdeğe gidiyoruz kısmetse, didim marmaris bodrum kuşadası altınoluk avşa fethiye buralarda bulunan tanıdıklar ve internette bulduğumuz biçok linkden sordurduk ya dolu yada fiyatlar patlama yapmış, erdek de bi yer buldum cuma günü sabah kısmetse gidiyoruz
Hadi iyi tatiller tatildeyken telefonunu kapat daha fazla keyif alırsın
Erkek-Ayak-Fetiş diye okudum
quote:
Hayırlı olsun, İnşallah memnun kalırsınız.
@cenkyyy; @10.5;
saolun arkadaşlar geldikten sora izlenimlerimi yazarım
hayırlı olsun hocam inşallah güzel vakit geçirirsin geldikten sonra izlenimlerini paylaşırsın bizimle birde hocam nasıl gideceksin istanbuldan direk yok galiba erdeğe deniz otobüsü
@@REİS1907;
teşekkürler arkadaşım paylaşırım tabiki gelince, bandırmaya gidicez İDO yla ordan arkadaşın babası alıcak erdeğe normalde de minibüs felan vardır eminim
Avşaya git disco tanz için bile avşaya giderm denizide süperdir ayrıca
Zaten avşaya herkes aşk adası der %80 genç
quote:
@@REİS1907;
teşekkürler arkadaşım paylaşırım tabiki gelince, bandırmaya gidicez İDO yla ordan arkadaşın babası alıcak erdeğe normalde de minibüs felan vardır eminim
İDO'nun sağ tarafından ERDEK minibüsleri 20 dakikada bir kalkıyor.
Bir BANDIRMALI olarak ERDEK'i tercih etmezdim ama artık çok geç sizin için. Umarım güzel bir tatil geçirirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
quote:
@@REİS1907;
Bir BANDIRMALI olarak ERDEK'i tercih etmezdim ama artık çok geç sizin için. Umarım güzel bir tatil geçirirsiniz.
Aynen öyle minibüsler harıl harıl çalışıyor, Vallahi bende bi Bandırmalı olarak başka biryere gitmek isterdim ancak sebebide sürekli buralarda olmamızdan, Erdek de gece hayatı iyi ancak deniz olarak Narlı'yı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: 10.5
quote:
quote:
@@REİS1907;
Aynen öyle minibüsler harıl harıl çalışıyor, Vallahi bende bi Bandırmalı olarak başka biryere gitmek isterdim ancak sebebide sürekli buralarda olmamızdan, Erdek de gece hayatı iyi ancak deniz olarak Narlı'yı öneririm.
TURANLAR da gayet iyiydi ama ortam yok işte. Ortam olmadığı zaman deniz istediği kadar iyi olsun zevk vermiyor.
Cemil abiye selamlar, hayırlı işler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 10.5
quote:
quote:
@@REİS1907;
TURANLAR da gayet iyiydi ama ortam yok işte. Ortam olmadığı zaman deniz istediği kadar iyi olsun zevk vermiyor.
Cemil abiye selamlar, hayırlı işler.
Sağolasın, aleyküm selam. Kim diyim ?
@FirstKiss;
hocam avşa güzelde arkadaş var şuan orda aşırı kalabalık denize giremiyoruz diyo
@BmCpRo827;
sıkılırsak başka bi yere geçeriz yada denizi kötüyse avşada yakın atlar geçeriz belki belli olmaz
@10.5;
mevsime göre kalabalıklığa göre denizin kirliliği artıyo bikaç plajı gezeriz hangisi güzelse artık orda konaklarız
arkadaşalr yarın avşaya gidecez ama biyer ayarlamadık sıkıntı olurnu
altınkum iyi diyolar ama konaklama durumu nedir
uygun ve iyi bi apart bulabilirmiyiz
6 kişiyiz açıkçası sıkıntı olur sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: The_Bones
didimde 5 gün 400 tl ye pek keyif alamassın
Kim demis? Ben didimdeyim o paraya gayette egleniyorum. Keske hic bitmese gerci eglence anlayisi gorecelidir.
birde bu altınkum adanın ne tarafında aşağısımı yukarısımı
marmara tarafındamı balıkesir tarafındamı
avşada olan varsa pansiyonum vardı bu sene kiraya verdim her konuda yardımım olur
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
avşada olan varsa pansiyonum vardı bu sene kiraya verdim her konuda yardımım olur
yarın gidiyoruz
6 kişiyiz
sakin aile yeri apart bişey arıyoruz
çok pahalı olmamalı
altınkum iyi fiye duyduk ama adanın neresi bulmadık hiçbi yerde
fazla kalabalıksınız , tavsiyem ışık apart , uzun pansiyon gibi bilindik yerler . ışık apart biraz daha pahalıdır . altınkum iskeleden iner inmez dümdüz devam ediyorsunuz minibüsler var orda altınkum yazanlara atlıyorsunuz
altınkumda biyer yokmudur bildiğiniz
yiğitlerde sakin ve güzel diyorlar
bizim amaç dinlenmek
o yüzden merkezin keşmekeşini istemiyoruz
denize rahat ulaşabileceğimiz sakin bi yer istiyoruz