Şimdi Ara

Erdek - Avşa - Fethiye - Didim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
0
Favori
6.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul kuşadası 45 ten fazla değildir. Bursadan 30- 35 arası bilet kesiyorlar. Yani bilgi verirken gerçekten de tatil yaptığın yerin gelişmiş bir belde olması da önemli. Adım başı her bankanın bankamatiği her türlü market ve mağazanın olduğu biryerle köy gibi biryer aynı olmaz. Erdekte hoteller çok kötüdür. Ve fiyat olarak daha da fazla fiyat çektiklerini biliyorum. Çok hotel odasında tv tuvalet duş bile yoktur.

Misal vereyim 5 gün de kalsan insanın canı sıkılıyor bir kitap alayım dedim acaba kuşadasında d&r mağazası var mıdır dye sordum, o bile varmış. Şimdi erdek didim filan gibi yerler beni en azından çok sıkmıştır her zaman. Ben bursada yaşıyorum alıştığım gibi bir ortam olmalı tatil yaptığım yerde. Yoksa tatil daha sıkıcı hale geliyor...
  • Yukarıda abimiz Kuşadası hakkında bilgiler vermiş,ben de hepsine gittim.Ayrıyetten Fethiye'liyim.Ben sana bu bölgeler içerisinden 2 yer önerebilirim.Fethiye-Datça.

Fethiye'ye gelirsen ucuz hotelde konaklayıp tam pansiyondan yararlanabilirsin.Bu 60 TL falandır. Fethiye'de ulaşım vb. durak istasyonları oldukça ucuzdur. Zaten Ölüdeniz'de kalacaksanız,koyları gezmek istemezseniz Ölüdeniz'den ayrılmanıza gerek yok.Ölüdeniz'de kalarak turist çevrelerinden çok iyi yararlanırsın,burada bir barda bira içip turist tavlayan arkadaşlar var. 4-5 TL biraya bayılıp,güzel günler geçirebilirsin.Çarşıları gezebilirsin,alışveriş yapamazsın pahalıdır.O giderlerini şehir içinden karşılayabilirsin,ya da Fethiye'de aynı fiyata şehir içinde kalıp Ölüdeniz vb. turistik yerlere gidebilirsin.

Zaten Ölüdeniz'de sadece 1 kere denize girersin,sonra orası seni sıkar.Havuza falan girmeye başlarsın.Şehir içinden koylar,turistik ve tarihi yerler..Her yere kolay ulaşabilirsin.

Datça ise Fethiye'ye göre çok sakindir.Denizleri bükleri oldukça ünlüdür ve fiyat olarak Fethiye'ye nazaran çok ucuzdur.Turist olarak aradığını bulamayabilirsin fakat gününü çok iyi geçirirsin.Hoteller çok daha ucuz,Datça Fethiye'ye göre daha sakin,daha temiz ve daha sessizdir.Ölüdeniz'de hotelde kalayım TV izleyeyim diyemezsin,dışarısı seni illa çekecektir.Dışarıda da bir bira içersin,arkadaşlarınla çarşı gezersin.Kalan parayla scuba diving veya paragliding yapar dönersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

İstanbul kuşadası 45 ten fazla değildir. Bursadan 30- 35 arası bilet kesiyorlar. Yani bilgi verirken gerçekten de tatil yaptığın yerin gelişmiş bir belde olması da önemli. Adım başı her bankanın bankamatiği her türlü market ve mağazanın olduğu biryerle köy gibi biryer aynı olmaz. Erdekte hoteller çok kötüdür. Ve fiyat olarak daha da fazla fiyat çektiklerini biliyorum. Çok hotel odasında tv tuvalet duş bile yoktur.

Misal vereyim 5 gün de kalsan insanın canı sıkılıyor bir kitap alayım dedim acaba kuşadasında d&r mağazası var mıdır dye sordum, o bile varmış. Şimdi erdek didim filan gibi yerler beni en azından çok sıkmıştır her zaman. Ben bursada yaşıyorum alıştığım gibi bir ortam olmalı tatil yaptığım yerde. Yoksa tatil daha sıkıcı hale geliyor...

haklısın hocam köy gibi emekli yeri gibi olmaması lazım biz ev tutmayı düşünüyoruz pansiyon daire apart artık ne olursa, bol market olmalıki fiyatlarda uygun olsun bunlarda önemli şeyler dışarıdan yiceğimiz içinde bu şeyler çok önemli

@+24edition;

hocam 4 senedir antalyaya gidiyorum güzel yerler fakat değişik bi yer görmek istiyoruz bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Yukarıda abimiz Kuşadası hakkında bilgiler vermiş,ben de hepsine gittim.Ayrıyetten Fethiye'liyim.Ben sana bu bölgeler içerisinden 2 yer önerebilirim.Fethiye-Datça.

Fethiye'ye gelirsen ucuz hotelde konaklayıp tam pansiyondan yararlanabilirsin.Bu 60 TL falandır. Fethiye'de ulaşım vb. durak istasyonları oldukça ucuzdur. Zaten Ölüdeniz'de kalacaksanız,koyları gezmek istemezseniz Ölüdeniz'den ayrılmanıza gerek yok.Ölüdeniz'de kalarak turist çevrelerinden çok iyi yararlanırsın,burada bir barda bira içip turist tavlayan arkadaşlar var. 4-5 TL biraya bayılıp,güzel günler geçirebilirsin.Çarşıları gezebilirsin,alışveriş yapamazsın pahalıdır.O giderlerini şehir içinden karşılayabilirsin,ya da Fethiye'de aynı fiyata şehir içinde kalıp Ölüdeniz vb. turistik yerlere gidebilirsin.

Zaten Ölüdeniz'de sadece 1 kere denize girersin,sonra orası seni sıkar.Havuza falan girmeye başlarsın.Şehir içinden koylar,turistik ve tarihi yerler..Her yere kolay ulaşabilirsin.

Datça ise Fethiye'ye göre çok sakindir.Denizleri bükleri oldukça ünlüdür ve fiyat olarak Fethiye'ye nazaran çok ucuzdur.Turist olarak aradığını bulamayabilirsin fakat gününü çok iyi geçirirsin.Hoteller çok daha ucuz,Datça Fethiye'ye göre daha sakin,daha temiz ve daha sessizdir.Ölüdeniz'de hotelde kalayım TV izleyeyim diyemezsin,dışarısı seni illa çekecektir.Dışarıda da bir bira içersin,arkadaşlarınla çarşı gezersin.Kalan parayla scuba diving veya paragliding yapar dönersin.

teşekkürler kardeşim detaylı bilgilerin için okudukça insanın gidesi geliyor sırf buraya değil diğer gitmediğim yerlerede karar vermekde zorlaşıyo tabi bütçeyide düşünmek lazım dün baktım baya 60 liraya sabah akşam yemeği dahil klimalı tvli hoteller var 5 gece kalsak 300 lira yapıyo bize kalıyo 100 lira para bunla ulaşım parasını mı vercez gezcekmiyiz çok zor yani fethiye için bi 600-700 lira lazım

• Hocam ben Fethiyede oturuyorum sana dürüst olucam o para ile Fethiyede bir tatil yapamazsın burada fiyatlar tavan şu anda ve boş apart veya pansiyon bulmanız imkansız ben emlakçıyım hergün 4-5 kişi kapıdan dönüyor doluluk %100 şu anda Fethiyede bence gelmeyin rezil olursunuz ama illa gelicem diyorsan benle irtibatta ol bir yer ayarlamaya çalışırız ama çok zor
  • Fethiye,bodrum,marmaris,kuşadası,didim,alanya arasında hangisi tercih edilebilir peki?
  • %50 Avşa'lıyım... :)))
  • garsonlar çok çakal büyük barlarda discolarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

Hocam ben Fethiyede oturuyorum sana dürüst olucam o para ile Fethiyede bir tatil yapamazsın burada fiyatlar tavan şu anda ve boş apart veya pansiyon bulmanız imkansız ben emlakçıyım hergün 4-5 kişi kapıdan dönüyor doluluk %100 şu anda Fethiyede bence gelmeyin rezil olursunuz ama illa gelicem diyorsan benle irtibatta ol bir yer ayarlamaya çalışırız ama çok zor

çok saolasın hocam teşekkürler bilgilendirmen için 700 civarı olsaydı kişi başı düşünürdük gelirdik ama orada gelip evden dışarı çıkmasak anca gelmiş oluruz oda hiç bi anlamı olmaz fethiye bu durumda listeden çıktı zaten başka sefere inşallah

@ATOM ANT;

çakallık bize sökmez hocam istanbul çocuğuyuz biz

• Bu arada Erdeğin çoğunda Bursalı var 16 plakaya alış
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Bu arada Erdeğin çoğunda Bursalı var 16 plakaya alış

farketmez herkes rahat olsun
  • benim görmediğim tatil beldesi hemen hemen yok diyebilirim,bunların içinde marmaris ve çevresi 1 numaradır, sonra didim gelir,,,didim'de geceler ayrı güzel, gündüzler ayrı güzeldir,,,deniz,kum,güneş, barlar,diskolar,gece kulüpleri, tarihi apollon tapınağı gerçekten görmeye değer...
  • avşa'nın şuanki durumu nedir 10 senedir gitmiyorum.Gidilir mi?
  • hocam 4 yıl önce avşadaydım 50 tlye müstakil ev tuttuk güzeldi bence düşünebilirsin orayıda birde hocam şileyi neden tercih etmiyorsunuz şilede çok güzel 2 sene önce oraya gitmiştik gezilecek yerleride vardır orayada bakabilirsin
  • @rasim888;

hocam işte bütçe durumu var biraz gidilicek yerler çok var ama rahat tatil yapmak için bütçe uygun olması gerek marmarisi epey duydum ama pahalıdır sanırım

@Usain Bolt;

en son 2006 senesinde gittim güzeldi eminim gelişmişdir geriye gidecek hali yok

@@REİS1907;

ocakta armutludaydım 4 gün mayısta şile-ağva ya gittim 3 gün, bu üçüncü tatil olucak bu sene o yüzden bütçe kısıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

@rasim888;

hocam işte bütçe durumu var biraz gidilicek yerler çok var ama rahat tatil yapmak için bütçe uygun olması gerek marmarisi epey duydum ama pahalıdır sanırım

@Usain Bolt;

en son 2006 senesinde gittim güzeldi eminim gelişmişdir geriye gidecek hali yok

@@REİS1907;

ocakta armutludaydım 4 gün mayısta şile-ağva ya gittim 3 gün, bu üçüncü tatil olucak bu sene o yüzden bütçe kısıtlı

hocam zaten müstakil bir ev tutsanız kişi başı vereceğiniz 5 gün 75 lira falan olur kalacak yer için daha ne
    senin için biraz araştırdım didimde 4 kişi apart daire 60 lira resim yok ama telefonları var konuş istersen iyidirhttp://www.sahibinden.com/ilan/emlak-turistik-tesis-gunluk-kiralik-didim-de-gunluk-60-tl-4-kisilik-apartlar-54415086/detay/?
    hocam burasıda fena değil apart daire 80 liraymış havuzuda var kişi başı 20 lira günlük iyidir sizehttp://www.sahibinden.com/ilan/emlak-turistik-tesis-kiralik-turgutreis-merkezde-denize-sifir-havuzlu-1-1-apart-54315720/detay/?#
    bir bak bunlara hocam beğenirsin inşallah bende bulsam kendime güzel olacakta bu yıl çok pahalı tatil

• Suan avsadayim ailemle her yil gelirim istanbul'da yasadigimiz icin teyzemler falan geliyoruz yenikapidan gelmek cok basit oluyor malum yasli insanlar yol falan cekemiyorlar istanbula yakin olarakta avsa cok cazip. Gunluk 25tlye kaliyoruz odada 2kucuk tup, mutfak ve mutfak esyalari, uydu, buzdolabi, mustakil dus, balkon mevcut. Deniz icin altinkuma gitmek gerekiyor gercekten cok guzel bir yer. Bim, dia, pazar mevcut bildigin istanbul gibi dusunebilirsin burayi hersey mevcut. Cok kalabalik ve apaci surusune bereket malum istanbullularin tatilini karsilamakta bu ada. Ayrica bir ada oldugu icin hicbir sekilde arabaya ihtiyacin yok heryere yuruyerek ulasabilirsin bu yuzden adanin insan trafigi cok fazladir ama bence guzel birsey cok canli oluyor. Gece hayati icinse Tanz mevcut damsiz girilmiyor ve 12'ye kadar giris bedava guzel mekandir eglenir donersiniz iste ck fazla sey beklemeye gerek.
  • @@REİS1907;

hocam çok teşekkürler verdiğin bilgiler için dün bende baktım 60 lira felan değil o bodrumdaki yerde güzelmiş havuzlu felan zaten günümüzde kalmadı cuma günü kısmetse yada perşembe gitcez hala yeri belirleyemedik

@losthell;

saol dostum bende en son 2006 senesinde gitmiştim avşaya güzeldi o zamanlar eminim şimdi daha da güzel olmuştur gelişmiştir yalnız adanın arka tarafında kalıcak olsak ön tarafına yürünümez gerçi minibüs felan var ulaşım mevcut sanırım, orada konaklamalarda uygundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Bu arada Erdeğin çoğunda Bursalı var 16 plakaya alış

Günübirlikçi genelde onlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.