Hayatımda ilk kez gecen hafta bir kitapa 15 lira verip satın aldım .. Ve kitap o kadar akıcıydı ki aldığım gün bitirdim ve paraya yanmıyorum . Çünkü kitap güzeldi
Sıradaki almayı düşündüğüm kitabı yazarın : Yerim Seni ÖSS ( 11. Sınıf oldgm için )
Siz yazarın kitaplarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ??
Kişisel gelişim kitapları alıp okuyanları yetersiz seviyede, kendine güveni olmayan ve çareyi başkalarının deneyimlerinde arayan kişiler olarak görüyorum. Yazarı sevmem, kitabını sevmem. 11. sınıfıtsın, daha iyi kitaplar okuyabilirsin. Yeraltı edebiyatı veya klasik edebiyat okuyabilirsin. Hiç olmadı polisiye veya fantastik okursun. Veya biyografik kitaplar okuyabilirsin ama kişisel gelişim kitaplarını okuma. Bu kötü bir tecrübe
Kesinlikle size katılmıyorum .. Kitabı ben kişisel gelişim diye almadım .. İlgimi çektiği için aldım .
Polisiye roman okuyup , hayal gücümü sınırlayacağıma kişisel gelişim kitapları okumayı kendime yeğlerim ..
Tavsiyelerin için teşekkür ederim ginede ..
Yazarın iki adet kitabını okudum.Parayı Bulduğum An Alayını ve Dünyanın En akıllı insanından masallar isimli kitaplarını.Yazarın genel olarak anlatımı sürükleyiciydi.2 günde bitiyor kitapları.Sıkmıyor yani.Kitap isimleri de ilginç.Önemli gözlemlere ve mesajlara değiniyor eserlerinde.Bazı noktalarda çok iddialı.Örneğin dünyanın en akıllı adamı olduğunu iddia etmesi gibi.Ama tezlerine mantıklı yaklaşımlar öne sürüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Atalay`
Kişisel gelişim kitapları alıp okuyanları yetersiz seviyede, kendine güveni olmayan ve çareyi başkalarının deneyimlerinde arayan kişiler olarak görüyorum. Yazarı sevmem, kitabını sevmem. 11. sınıfıtsın, daha iyi kitaplar okuyabilirsin. Yeraltı edebiyatı veya klasik edebiyat okuyabilirsin. Hiç olmadı polisiye veya fantastik okursun. Veya biyografik kitaplar okuyabilirsin ama kişisel gelişim kitaplarını okuma. Bu kötü bir tecrübe
bende böyle yorum yapanların kitap bölümü gibi elit bir bölümde ne aradığını anlamıyorum.yazarı severım kıtabını severım 31 yaşında iş güc sahıbı adamım okurken eglenıyorum kendıme guvenım sonsuzdur çareyıde bı kendımde arar bulurum sevıyenınde kralına sahıbımkı bu yoruma anca bu kadar terbıyelı yorum yazabılıyorum!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme