Şimdi Ara

➡ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [Rehber Hazır] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UP⬆ Evet arkadaşlar var mı başka ERÜ'lü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kendini geliştirmeye bak ingilizceyi anadilin gibi öğren üniversiteyi yüksek derece ile bitir yurt dışında yüksek lisans yap çok iyi yerlere gelebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

hocam kendini geliştirmeye bak ingilizceyi anadilin gibi öğren üniversiteyi yüksek derece ile bitir yurt dışında yüksek lisans yap çok iyi yerlere gelebilirsin

aynen bende dediğiniz gibi planlıyorum şuan kendim ingilizce ve javascript imi iyice geliştirmeye çalışıyorum ayın 2 sindede ingilizce kursum başlıyacak erciyes üniversitesinin Ersem diye bi kurs yeri var oraya kaydoldum ingilizce yeterlilik sınavını geçip hazırlığı atlamak için
  • İÖ müsün?
  • uluslararsi iliskiler simdiye kadar baska kimseyi bulamadim bu bolumden face dahil.

• t.1132 kullanıcısına yanıt
    Hayir normal deyim

• Bu arada ERSEM'in Ingilizce Yeterlilik Sinavi icin actigi kursa katilan var mi arkadaslar hazilik okumak istemiyorum ben kaydoldum direk.

• arkadaş bu erciyesi kötüleyenler neyin kafasında çok merak ediyorum ankaradan geliyorum inşaat mühendisliği kazandım ankarada yaptığım yapabildiğim herşeyi kayseridede yapabiliyorsunuz tanıdığım var orada ordan biliyorum okul erciyes dağının dibinde en kötü gidin dağda kayak merkezi var kayın la 6 tane büyük avm var gidin yemek yiyin kıyafet alın gezin sinemaya gidin oyun oynayın okulun içinde halı saha spor salonları fitness salonu olimpik yüzme havuzu var ya bırakın bu kötüleme ayaklarını kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş saygılarımla
  • Bende bilgisayar mühendisliğini kazandı. Ama ingilizceyi kursta değil okulda öğreneceğim. 1 yıl ingilizce görürüm evde de pekiştiririm eksiksiz öğrenirim diye tahmin ediyorum. Senin anlaşılan altyapın var kursta pekiştirip geçeceksin. 1 yıl 1 yıldır sana başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuremrekaradag

UP⬆ Evet arkadaşlar var mı başka ERÜ'lü ?

ben varım tıp fakültesine yerleştim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

ilerde ne iş yapmayı planlıyorsun mezun olduğunda bu kadar işşiz dolu olan ülkemizde kardeş artık nerdeyse herkes bilgisayardan mezun.. Hukukcu adam bile kara kara düşünüyor oldu nerdeyse..

Ilerde yasaycagim zorlugun farkindayim hocan ama sevdigim bolumu okuycagim icin kendimi gelistircegime guvenim tam suan bile javascripti iyi duzeyde bildigimi soyleyebilirim tasarim isiylede ugrasiyorum bi andan. O bilgisayarin basindan is yapmanin bana nasil bi zevk verdigini tahmin edemezsiniz sabahlara kadar durmadan calisirim .

hakkında hayırlısı olsun hocam kiralık ev ararsan talas taraflarından yardımcı olurum bende kayseride yaşıyorum

• Mttkn kullanıcısına yanıt
    Suan bilgisayar muhendisligi 2. Sinifta olan bi tanidik var o biraz calismayla cok rahat gecilrbilecegini soyledi sinavin cok kolaymis sinav internnette erciyes ingilizce muafiyet sinavi ornegi diye yazip bul sorular gercekten basit gecilemiycek gibi degil. Bu tanidikgin babasi erciyeste profesor bu arada

• Eric Cartmann kullanıcısına yanıt
    Saol hocam ilginden dolayi tesekkur ederim ailemle gelicem babam tayin istedi kayseriye ev sorunum olmuycak zaten kayseriliyimde ney nerde biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: challengeaccepted

quote:

UP⬆ Evet arkadaşlar var mı başka ERÜ'lü ?

ben varım tıp fakültesine yerleştim

Hayirli olsun

• turizm isletmeciligi

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimatoM66

arkadaş bu erciyesi kötüleyenler neyin kafasında çok merak ediyorum ankaradan geliyorum inşaat mühendisliği kazandım ankarada yaptığım yapabildiğim herşeyi kayseridede yapabiliyorsunuz tanıdığım var orada ordan biliyorum okul erciyes dağının dibinde en kötü gidin dağda kayak merkezi var kayın la 6 tane büyük avm var gidin yemek yiyin kıyafet alın gezin sinemaya gidin oyun oynayın okulun içinde halı saha spor salonları fitness salonu olimpik yüzme havuzu var ya bırakın bu kötüleme ayaklarını kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş saygılarımla

İsteseydim tek tercihle Erciyes Hukuka girerdim tamam?

Sen Ankarada asosyal bir yaşam sürüyorsan ben ne yapabilirim? Erciyes dağının dibinde falan değil. Çıkmak için rahat 1.5 saatin gider ki bu arabayla. Doğru düzgün otobüs bile yok. Kayak için kışı beklemen lazım bu sene kar yağmadı gelen turist valizini aldığı gibi gitti buradan. Yemek yemeği etkinlik sayan yegane insansın helal olsun. Sık sık yapacağınız şeylerden biri zaten sinema ve oyun daha çok oyun olacak. he bak bir şeyi doğru söyledin. Havuzu var ciddi anlamda çok güzel. Spor salonu var ona da sözüm yok. Kampüsü çok geniş bunu söyleyebilirim. Şunu da ekleyim araba merakı olan arkadaşlar bu isteklerini fazlasıyla tatmin edecekler. İstediğiniz kadar son model araba var :)

Ama Ankara ile Kayseri'yi karşılaştırmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

quote:

arkadaş bu erciyesi kötüleyenler neyin kafasında çok merak ediyorum ankaradan geliyorum inşaat mühendisliği kazandım ankarada yaptığım yapabildiğim herşeyi kayseridede yapabiliyorsunuz tanıdığım var orada ordan biliyorum okul erciyes dağının dibinde en kötü gidin dağda kayak merkezi var kayın la 6 tane büyük avm var gidin yemek yiyin kıyafet alın gezin sinemaya gidin oyun oynayın okulun içinde halı saha spor salonları fitness salonu olimpik yüzme havuzu var ya bırakın bu kötüleme ayaklarını kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş saygılarımla

Sen Ankarada asosyal bir yaşam sürüyorsan ben ne yapabilirim? Erciyes dağının dibinde falan değil. Çıkmak için rahat 1.5 saatin gider ki bu arabayla. Doğru düzgün otobüs bile yok. Kayak için kışı beklemen lazım bu sene kar yağmadı gelen turist valizini aldığı gibi gitti buradan. Yemek yemeği etkinlik sayan yegane insansın helal olsun. Sık sık yapacağınız şeylerden biri zaten sinema ve oyun daha çok oyun olacak. he bak bir şeyi doğru söyledin. Havuzu var ciddi anlamda çok güzel. Spor salonu var ona da sözüm yok. Kampüsü çok geniş bunu söyleyebilirim. Şunu da ekleyim araba merakı olan arkadaşlar bu isteklerini fazlasıyla tatmin edecekler. İstediğiniz kadar son model araba var :)

Ankarayla kayseriyi kıyaslamayınmış :D 22 senedir ankaradayım yapmadığım iş kalmadı her turlu çare bar Disco Tunalı 7. Cadde Paint ball bunları geç peki ben asosyalim senin ankarada yaptığın etkinlikleri yazar mısın insanların etkinlik anlayışı neymiş çok merak ediyorum doğrusu üniversitelerde öğrenciler hazır bekliyor hayır rektör size bişi vermez siz alırsınız organize olup siz düzenlersiniz üniversite oğrencisini lise öğrencisi de ayıran yegane farklardan biridir bu dediğim gibi tekrarlıyorum ankarada yapılabilecek her şey kayseride var hatta ankaranın stadı bile yok fazla iyimser gibi gözüküyorum farkındayım ama ankaradada durum içler açısı değil tabi metroya binmeyi sosyal aktivite saymıyorsanız saygılarımla

• Sadece 1 tane gece kulubü varmış şehirde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

quote:

Ankarayla kayseriyi kıyaslamayınmış :D 22 senedir ankaradayım yapmadığım iş kalmadı her turlu çare bar Disco Tunalı 7. Cadde Paint ball bunları geç peki ben asosyalim senin ankarada yaptığın etkinlikleri yazar mısın insanların etkinlik anlayışı neymiş çok merak ediyorum doğrusu üniversitelerde öğrenciler hazır bekliyor hayır rektör size bişi vermez siz alırsınız organize olup siz düzenlersiniz üniversite oğrencisini lise öğrencisi de ayıran yegane farklardan biridir bu dediğim gibi tekrarlıyorum ankarada yapılabilecek her şey kayseride var hatta ankaranın stadı bile yok fazla iyimser gibi gözüküyorum farkındayım ama ankaradada durum içler açısı değil tabi metroya binmeyi sosyal aktivite saymıyorsanız saygılarımla

Ben Kayseri'de yaşıyorum. Kayseri hakkında yorum yaptım. Rektörde de iş yok emin olabilirsin. Tamam o zaman siz haklısınız. Paranızı verip starbuckstan bol bol kahve içer gelen geçene bakarsınız :) Ankara'nında pek bi cazibesi yok açıkçası. Sadece başkent ve üniversiteleri köklü. Başkent olması onu başlı başına bir cazibe merkezi haline getirebilir hatta getirmişte ama Ankara için de ekstrem bir şey duyduğumu söylemem. Bilkentte okuyan bir büyüğüm bile aklın varsa yazma Ankara'yı dedi. O böyle dediği için mi yazmadım? Hayır. Puanım yetmedi. Puanım yetseydi beş kere yazmıştım ankaradaki devlet üniversitelerini.

• Gece kuluplerinde discolara akan bi genc degilim ulkemizdeki cogu ogrencininde oyle oldugunu dusunmuyorum o bakimdan cogu kisiye ankara istanbul kayseri arasinda bi fark yaratmiycaktir. Yok ben yerimde duramam gece hayatina bayilirim disco bar ne varsa gezerim diyen bi tipseniz o zaman kayseride zorlanirsiniz ona bisey demiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.