Şimdi Ara

➡ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER [Rehber Hazır] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle olanlarda var.tıp hukuk okumuyosan boş vaktın kalır para da varsa disco akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

quote:

Orijinalden alıntı: UltimatoM66

quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

quote:

Orijinalden alıntı: UltimatoM66

arkadaş bu erciyesi kötüleyenler neyin kafasında çok merak ediyorum ankaradan geliyorum inşaat mühendisliği kazandım ankarada yaptığım yapabildiğim herşeyi kayseridede yapabiliyorsunuz tanıdığım var orada ordan biliyorum okul erciyes dağının dibinde en kötü gidin dağda kayak merkezi var kayın la 6 tane büyük avm var gidin yemek yiyin kıyafet alın gezin sinemaya gidin oyun oynayın okulun içinde halı saha spor salonları fitness salonu olimpik yüzme havuzu var ya bırakın bu kötüleme ayaklarını kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş saygılarımla

İsteseydim tek tercihle Erciyes Hukuka girerdim tamam?

Sen Ankarada asosyal bir yaşam sürüyorsan ben ne yapabilirim? Erciyes dağının dibinde falan değil. Çıkmak için rahat 1.5 saatin gider ki bu arabayla. Doğru düzgün otobüs bile yok. Kayak için kışı beklemen lazım bu sene kar yağmadı gelen turist valizini aldığı gibi gitti buradan. Yemek yemeği etkinlik sayan yegane insansın helal olsun. Sık sık yapacağınız şeylerden biri zaten sinema ve oyun daha çok oyun olacak. he bak bir şeyi doğru söyledin. Havuzu var ciddi anlamda çok güzel. Spor salonu var ona da sözüm yok. Kampüsü çok geniş bunu söyleyebilirim. Şunu da ekleyim araba merakı olan arkadaşlar bu isteklerini fazlasıyla tatmin edecekler. İstediğiniz kadar son model araba var :)

Ama Ankara ile Kayseri'yi karşılaştırmayın lütfen.

Ankarayla kayseriyi kıyaslamayınmış :D 22 senedir ankaradayım yapmadığım iş kalmadı her turlu çare bar Disco Tunalı 7. Cadde Paint ball bunları geç peki ben asosyalim senin ankarada yaptığın etkinlikleri yazar mısın insanların etkinlik anlayışı neymiş çok merak ediyorum doğrusu üniversitelerde öğrenciler hazır bekliyor hayır rektör size bişi vermez siz alırsınız organize olup siz düzenlersiniz üniversite oğrencisini lise öğrencisi de ayıran yegane farklardan biridir bu dediğim gibi tekrarlıyorum ankarada yapılabilecek her şey kayseride var hatta ankaranın stadı bile yok fazla iyimser gibi gözüküyorum farkındayım ama ankaradada durum içler açısı değil tabi metroya binmeyi sosyal aktivite saymıyorsanız saygılarımla

Ben Kayseri'de yaşıyorum. Kayseri hakkında yorum yaptım. Rektörde de iş yok emin olabilirsin. Tamam o zaman siz haklısınız. Paranızı verip starbuckstan bol bol kahve içer gelen geçene bakarsınız :) Ankara'nında pek bi cazibesi yok açıkçası. Sadece başkent ve üniversiteleri köklü. Başkent olması onu başlı başına bir cazibe merkezi haline getirebilir hatta getirmişte ama Ankara için de ekstrem bir şey duyduğumu söylemem. Bilkentte okuyan bir büyüğüm bile aklın varsa yazma Ankara'yı dedi. O böyle dediği için mi yazmadım? Hayır. Puanım yetmedi. Puanım yetseydi beş kere yazmıştım ankaradaki devlet üniversitelerini.

puanım tutsaydı ki özel üniversitede tam bursluya tutuyordu özel diye gitmedim sosyal hayat mayat hikaye ailemin yanında kalacağım diye kalırdım dediğim gibi ankaranın kayseride bi farkı yok ha insan kültürü bakımından olabilir ama onada yapıacak birşey yok insanları ayıramayız o yobaz o eğitimli diye adam olan adam herkesle geçinir dediğim gibi anladığım kadarıyla erciyes öğrencilerinde biraz üşengeçlik var hemen sosyallik yok deyip kestirip atıyorlar ama sosyalliği öğrenci yaratır gezileri etkinlikleri herşeyi öğrenci yapar

• Ankara ve istanbulda yapipda kayseride yapilamiycak bi aktivite bende goremiyorum (gece hayati disinda)

• arkadaşlar ön kayıt ne zaman yapılacak haberi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih3841

arkadaşlar ön kayıt ne zaman yapılacak haberi olan var mı ?

Bende onu ariyorum her yerde universiteyi ariycaktim ama hafta ici olmasini bekliyorum hafta icide bayram o zamanda bakmazlar herhalde telefona

• Erciyes Universitesinde Okuyan arakadas var mi acaba forumda, laboratuarlarla ilgili bi soru surcagim yardimci olurlarsa sevinirim

• 1 hafta içinde http://obisis.erciyes.edu.tr/ bu linkten ön kayıtlarınızı yapabileceksiniz haberiniz olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuremrekaradag

1 hafta içinde http://obisis.erciyes.edu.tr/ bu linkten ön kayıtlarınızı yapabileceksiniz haberiniz olsun :)

1 hafta içinde olacağı kesin mi kaynak nedir arayacağım diyodun aradın mı ?
  • Ben aramadim, erciyesle ilgili bi sayfada arkadas aradim 1 hafta icinde on kayitlar basliyor dedi kaynak o yalan soyluycek hali oldugunu dusunmuyorum

• arkadaşlar ön kayıt nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzh

arkadaşlar ön kayıt nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz?

http://obisis.erciyes.edu.tr/ bu linkten 1 hafta icerisinde on kayitlari yapabilecegiz tek bilgi bu fazlasinida kimse veremez zaten on kayitlar acildiginda ben konuya mesaj atarim haber veririm

• tamamdır teşekkürler.
  • On kayit yaptirmak zorunlu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mklkara

On kayit yaptirmak zorunlu mu?

Hic bi fikrim yok ama sonucta internetten yapiliyor tas atipta kolunuz yorulmaz on kayit yapin genede

• bilgilendirme icin tesekkurler hocam

• Bende turizm isletmeciligini kazandim.Bugun fakulteyi gezdim ve cok hosuma gitti.Ankaradan gelmeme ragmen kayseri cok hosuma gitii

• Insaat muhendisligi ankaradan geliyorum kayseriyi fethetmeye....

• Hepiniz ayri ayri hosgelldiniz uniye :)

• Suan kaysrrideyim arkadaslar ilk izlenimlerim:

-Kampus gercektn cok buyuk bu kadar beklemiyordum ben.
    -Bina iclerini gormedim ama dislari internette gordugum resimleri kadar kotu degil iyi duruyorlar.
    -Kürt nufusu fazla galiba biraz rahatsiz oldum kürt devrimi felan garip garip seylerden bahseden ser*fsiz bi topluluk mevcut(genelleme yapmiyorum irkici degilim merak etmeyin :) )
    -Bir gun once eminonu taksim dolasip istiklalde birami yudumluyorken kayseri biraz garip ve rahatsiz edici geldi haliyle
    -sormak istediginiz bisey varsa arastirabilirim sizin icin

Dipnot: 2 gundur baya dolandim ya dogru yerlerde dolankiyorum yada kayseride guzel kiz bulmak gercekten cok zor (orta kalitede bulmak bile zor galiba )

• nerelerde dolaniyorsun?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.