Şimdi Ara

ERCİYES TIP İSTEYENLER... (fotoğraf eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
15
Favori
10.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erciyes Tıp Fakültesi'ne gelmek isteyenlere bilgi vermek amacıyla konuyu açtım arkadaşlar merak ettiklerinizi sorabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuly -- 8 Temmuz 2014; 18:52:35 >

• kaçıncı sınıfsın
  • 2. sınıfım dostum...
  • kardeşim netlerin nasıldı girerken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç k ya girmiştin lys de?
  • ygs
    tr 6y
    mat 5y
    sos 6 y
    fen 2y
    sıralama 8100

lys mat hatırlamıyorum tam
    fizik 3y
    kimya 2y
    biyo 2y
    sıralama 6400 gelmişti
  • yeni 2.sınıf oldum yani seneye 2ye başlayacağım, geçtiğimiz sene girdim sınava yanlış anlaşılma olmasın da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son tercih neydi?
  • hocam bu netleri yapıp 6k olduysanız matı batırmışsınız demektir.. normalde 2-3k ya rahat girerdiniz...
  • Şehir nasıl?
    Kombineler ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: voldemort245

hocam bu netleri yapıp 6k olduysanız matı batırmışsınız demektir.. normalde 2-3k ya rahat girerdiniz...

aynen öyle geçen sene en çok lys mat'ı zorlamışlardı zaten hedefim gazi tıptı ama kısmet değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

hocam bu netleri yapıp 6k olduysanız matı batırmışsınız demektir.. normalde 2-3k ya rahat girerdiniz...

aynen öyle geçen sene en çok lys mat'ı zorlamışlardı zaten hedefim gazi tıptı ama kısmet değilmiş

Abi netlerin tam hedeflediğim gibi benim tekrar tebrikler maşallah :)
    Abi bu üniversite haricinde ben 11. Sınıfım nasıl çalıştığını,neyleri bitirdiğini söylersen çok çok iyi olur :D

• hocam şimdi merak ettiklerim; kampüs hastane nasıl? kadavra sıkıntısı var mı? hastası sayısı nasıl? sınav sistemi can çıkartacak cinsten mi? (tabi tıp olduğu için kolay değildir ama sınıfı geçmek için süründürüyor mu hocalar), şehir dışından gelecekler için yurt imkanı, ya da eve çıkmak istersek kiralar? bir öğrenciye ne kadar bir bütçe yeterli olur? vs. biraz çok oldu ama yanıtlarsan sevinirim.
  • quote:

quote:

üzüldüm hocam :( Erciyesin sınıf geçme durumu nasıl? Kolay geçiliyor mu yoksa döküyormular milleti ? bir de pratik ağırlıklı mı teorik ağırlıklı mı dersler? istediğiniz zaman hastaneye gidip tecrübe kazanabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Şehir nasıl?
    Kombineler ne kadar?

kombineler 100-150 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam ama gs-fener maçı falan kale arkası 10, maroton 20-30 falan oluyor çok pahalı değil
    şehir de açıkçası çok iyi değil ama en azından çok düzenli olduğunu söyleyebilirim ama akşam şehirde hayat biraz erken bitiyor kayseride yaşamak da ucuz
  • tek tek gelin sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

hocam şimdi merak ettiklerim; kampüs hastane nasıl? kadavra sıkıntısı var mı? hastası sayısı nasıl? sınav sistemi can çıkartacak cinsten mi? (tabi tıp olduğu için kolay değildir ama sınıfı geçmek için süründürüyor mu hocalar), şehir dışından gelecekler için yurt imkanı, ya da eve çıkmak istersek kiralar? bir öğrenciye ne kadar bir bütçe yeterli olur? vs. biraz çok oldu ama yanıtlarsan sevinirim.
    Bende merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

tek tek gelin sakin

Benle bilale cevap ver abi yeter :D

• quote:

quote:

quote:

üzüldüm hocam :( Erciyesin sınıf geçme durumu nasıl? Kolay geçiliyor mu yoksa döküyormular milleti ? bir de pratik ağırlıklı mı teorik ağırlıklı mı dersler? istediğiniz zaman hastaneye gidip tecrübe kazanabiliyor musunuz?

ben de üzülmüştüm zamanında ama geçti hayatın sonu değil sonunda her tıp fakültesindeki bir gün doktor olacak ama o yılları değerlendirmek önemli gaziye de gidip yatacaksan zar zor sınıf geçip bir şey öğrenemeyeceksen hiç gitmenin anlamı yok...
    Erciyeste sınıf geçme durumu öncelikle kişiye bağlı yani ben her gün 2 sa çalışırım ama kafayı vererek bi halt anlamasan da zorlayarak çalışırım diyorsan garanti veriyorum mal olmadıktan sonra rahat geçersin ama tabi birinci sınıf için söylüyorum 3.-4. sınıfta 2 sa çalış 100 üzerinden 20-30u zor alırsın... Sen ne yapıyorsun dersen aslında günü gününe çalışmak istesem de henüz düzen oturtamadım ilk yıl biraz bocalama oluyor haliyle ama seneye düzen tutturacağım inşallah, şimdiye kadar 6-7 haftalık komitelerden son 2-3 hafta çalışarak geçtim 65-70 civarı notlarla ama sınavda baya ter döktüm yani, her sınav çıkışı da sövmedim değil hani :D
    dersler birinci sınıfta teorik ikide üçte yarı yarıya teorik-pratik 4-5te zaten baya bi pratik oluyor...
    istedğin zaman da hastanenin kapısı sonuna kadar açık, çoğu arkadaşımız hastanede baya bi nbet tuttu ama ben büyüklerimin 5-6daki abi ablalarımın sözünü dinleyip henüz gitmedim zaten ilerde bıkacaksın şimdi gez dolaş diyorlar çünkü :D ama hastanemiz ve hoacalaramıza toz kondurmam gerçekten klinik açıdan erciyes çok çok iyi, hem çok tanınmış prof.lar var hem de çevre illerden çok sayıda hasta geliyor dolayısıyla çok çeşitli vaka görme şansın artıyor ki bu bir doktor için en önemli şeylerden biridir, şuan sizin çok soru çözüp soru tipi görüp aşina olmanız nasılsa o da öyle bir şey yani...

• hocam tıp kazanamasaydın mezuna mı kalcaktın, yoksa alta müh falan mı yazdın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.