Şimdi Ara

Erbakan'ın müthiş öngörüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• adam çözmüş olayı o yıllardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afeksar -- 13 Eylül 2017; 17:20:58 >

• hocam bu iş kaçınılmaz. zaten başkanlık sistemi de bu yüzden geldi.
    fetö zaten ta en başında amerika destekli kuruldu.
    başımızdakilerde çaktırmadan bu iş doğrultusunda çalışıyorlar.
    peşmerge'nin türkiye üzerinden kobaniye geçişine de izin vermeleri de bunu kanıtlıyor.
    peşmerge'ye izin verildikten sonra ypg'nın hataya kadar nasıl gittiğini hepimiz gördük.
    ışid'te bu işte taşeron bir örgüt. ışid biyere girer halkı sürer ordan, sonra ypg ışidi kolayca alt eder orası kürt toprağı olur. haritalar kolayca şekillenir dünya da izler.

başkanlık sistemi belki daha iyi oldu. belki böylece daha az insan ölerek kürtler bağımsızlık referandumu yapar türkiyeden ayrılırlar diğer türlü çok adam ölür çook.
    ölenlerde sen ben senim benim çocuğum, kürt de bizim kardeşimiz komşumuz.
    amerika biran önce petrole konmaya çalışıyor. dünyada petrol git gide azalıyor, petrol aşırı değerlenecek uçacak fiyatı aşırı artacak.
    amerika petrolü ele geçirip krallığını pekiştirecek.
    rusya olmasa suriye kurdistanı şimdiye bitmişti,2020 itibariyle türkiyede patlamalar başlardı, rusya işleri biraz frenletiyor.türkiye esada karşı çıkarak amerika tarafında olmaya devam ediyor ve kendi ayağına sıkıyor.sonuç kaçınılmaz, eninde sonunda amerika namlularının hedefi türkiye olacak.ya bu işe izin verecez yada bitkin bitap düştükten sonra bu işin oluşunu izleyecez. bana kalırsa direkt kanadaya falan yerleşmek gerek.millet birbirini yesin tr de. sokakta yürünemez hale gelecek yakında zaten malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulmes -- 13 Eylül 2017; 17:37:50 >

• Erbakan'ın müthiş öngörüsü
  • Rahmetli iyi hoş adamdı ama Bosna cihadı diye topladığı paraları ne yaptığını unutmadık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.