Şimdi Ara

Erasmus Sınavı İçin 1 Ay Grammer Çalışma Tavsiyesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
25.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce zaten hazırlık okumuştum ama tekrar etmediğimden belli grammer konularını unuttum ..

Önümüzdeki 1 ay boyunca grammer konularını tekrar edebilceğim bir program varmı acaba ?

Ne yapmamı önerirsiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erasmus Sınavı için 1 Ayda Grammer Çalışma Planı

Erasmus sınavının gramer bölümü, başarılı bir puan almak için önemli bir kısımdır. 1 aylık bir çalışma planı ile Erasmus gramer konularında ustalaşabilir ve sınavda yüksek puan alabilirsiniz.

Plan:

1. Hafta:

• Geçmiş zamanlar (Simple Past, Past Continuous, Past Perfect)
    • Şimdiki zamanlar (Present Simple, Present Continuous, Present Perfect)
    • Gelecek zamanlar (Future Simple, Future Continuous, Future Perfect)

2. Hafta:

• Koşullu cümleler (If Clauses)
    • Sesli cümleler (Active and Passive Voice)
    • Modal fiiller

3. Hafta:

• Zarflı cümleler (Adverbial Clauses)
    • Bağlaçlar (Conjunctions)
    • Edatlar (Prepositions)

4. Hafta:

• Deyimler ve deyimsel ifadeler (Idioms and Phrasal Verbs)
    • Kelime bilgisi (Vocabulary)
    • Erasmus sınavına özel gramer konuları (Eğer varsa)

Çalışma İpuçları:

• Konuları her gün küçük bölümler halinde çalışın.
    • Bol bol alıştırma yapın. Erasmus çalışma kitabı pdf'leri veya çevrimiçi kaynakları kullanabilirsiniz.
    • Anlamadığınız konuları not edin ve tekrar gözden geçirin.
    • Düzenli olarak deneme sınavları çözün. Erasmus sınavına nasıl çalışılır sorusunun cevabı, düzenli çalışma ve pratiktir.
    • Erasmus sınavına nasıl hazırlanılır konusunda profesyonel yardım almayı düşünün.
    • Erasmus sınavı zor mu sorusunun cevabı kişinin çalışma düzeyine ve yeteneklerine göre değişir. Ancak, düzenli bir çalışma ile başarıya ulaşabilirsiniz.

Bu çalışma planına uyarak ve diğer ipuçlarını dikkate alarak Erasmus gramer sınavında başarılı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben erasmusa giden biri olarak sınava girmeden önce yapman gereken tek şeyi söyleyeyim sana
    erasmus sınavı sorularını bir şekilde bulursun kendi okulunun ya da başka okulun
    al bunları sınavdan 1 hafta önce otur çalış sonrası olur zaten
    kelime ezberle
    benim berbat ingilizcemle ben kazandım bu sınavı tabi şans faktörüde yanımdaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

ben erasmusa giden biri olarak sınava girmeden önce yapman gereken tek şeyi söyleyeyim sana
    erasmus sınavı sorularını bir şekilde bulursun kendi okulunun ya da başka okulun
    al bunları sınavdan 1 hafta önce otur çalış sonrası olur zaten
    kelime ezberle
    benim berbat ingilizcemle ben kazandım bu sınavı tabi şans faktörüde yanımdaydı.

Dostum bir arkadaşla görüştüm . Oda grammer konularına çalış. çok ayrıntı soruyorlar demişti.

Daha sorularıda almadım gerçi .. Sende şimdi kelimeler diyosun .. Baya bi çalışcaz o zaman yani

Birde erasmus demişken soru sormadan duramıcam . Hangi ülkeye gittin sen ve gittiğine değdimi ? Dil , kültür anlamında sana birşeyler kattımı _?

• sorulara 2 gun once baktım kelımelerı ezberledım sınavda onlardan cıktı yaptım ders notlarımın yukseklıgı sayesınde ust sıralara cıktım ve gıttım

estonyaya gıttım 5 ay ıcın ve hayatımın en mutlu mesut sıkıntısız 5 ayını yasadım
    ınsanlar mutlu gece hayatı ıstanbul mok yemıs kızları dunya guzelı kultur desen kulturluler ( cok cıddıyım )
    ruslar bıraz belalıydı fakat genel olarak ıyılerdı
    dıl olarak dersler ıngılızceydı ve essay yazmamız gerekıyordu derslerı gecmek ıcın 6-10 sayfa arası bunları yazmadan once 100lerce sayfa ıngılızce essay okudum bunlara baslarken cok kastırıyordu sonradan ıngılızce kendıne gelmeye basladı faydası ordan oldu
    su an gazete haberlerını felan turkceye yada ıngılızceye verıyorum konuyu kısısel cevırı topıgınde bulabılırsın
    sana tek dıyecegım dostum baltıc ulkelerınden bırıne gıdebılıyorsan sakın durma gıt
    estonya tercıhımdır fınlandıyaya ve st petersburga yakın ayrıca ısvece cruise ile 14 saat cılgınlar gıbı partı ıle gıdıyorsun sabaha kadar 2 gun baltık ulkelerının bu yonu guzel ıstedıgın kadar seyahat edersın otobusle ucuza
    letonya en buyuk lıtvanya ıkıncı estonya ıse en ufagıdır ama herkes ıngılızce rusca ve kendı dılı estoncayı bılır
    lıtvanya yıkık dokuk harabe bı yer genel olarak guzel yerlerıde var

aklında olsun fınlandıya secenegın varsa ne olursa olsun orayı sec bana dua edersın

• Hocam bölümümün anlaşması italya ve polonyaymış. Bu ülkeler hakkında ne dersin ?

Galiba polonya kontenjanı dolmuş eğer gidersem önümüzdeki dönem italya olabilir. bidahaki seneye bırakırsam polonya olabilir..
  • seneye bırakma o işler yaş oluyor genelde
    polonya için iyi şeyler duydum arkadaşlardan fakat italya
    hiçbir fikrim yok bazı arkadaşlarım italyaya gitti su an oradalar
    hangi bölgesine okula gideceksin orada
  • Ben erasmus için sınava hazırlanmaya çalışıyorum ve bir buçuk ayım var. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Sürekli paragraf okuyorum gramerler kafamı karıştırıyor işin içinden çıkamıcam diye korkuyorum. Yardımcı olabilir misiniz ne yapabileceğim konusunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Updullah
  • Bende erasmus sınavına girmeyi düşünüyorum . Tam olarak nasıl oluyor sınavlar. Speaking , listening filan var mı ?
    Bir de erasmusa gittiğimizde orda ne kadar speaking lazım . Ben fazla guvenmıyorum kendıme konusma konusunda ama iyi writing yazarım
  • bu Erasmus sınavı benimde kafamı karıştıryor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.