Şimdi Ara

ERASMUS Not ortalaması hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda bilen veya ilgilenen varsa not ortalaması ile ilgili bir soru sormak istiyorum.

Şimdi ben 1.sınıfım şu an ve 1.dönemi kötü bir not ortalaması ile bitirmek zorunda kaldım. Yakın zamanda erasmusa başvuracağım ama kriterlerde 2.00/4.00-70/100 not ortalaması istiyorlar. Şimdi 2.dönem bitmeden yapıldığı için sadece 1.dönem notlarım mı alınacak? Yoksa başvuruyu yapıp bunlar 2.dönemin notunuda alıp bulunduğum senenin ortalamasını mı alacaklar?

• UP
  • yemin ediyorum durumumuz aynı bende çok gitmek istiyorum inşallah ikinci dönem alınır
    1.81 le gitmem çok zor yoksa :(
  • Başvuru yaptığınız andaki not ortalamanız alınır.2 sınıfa daha çok çalışırsınız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Başvuru yaptığınız andaki not ortalamanız alınır.2 sınıfa daha çok çalışırsınız artık

hocam konuşsan yalvarsam hiçmi şansım yok
  • Erasmus sınavından çok iyi not aldığınızda bazen bi umut olabiliyor ama oda 2.00 gerekirken 1.90 falan olursa
  • quote:

Erasmus sınavından çok iyi not aldığınızda bazen bi umut olabiliyor ama oda 2.00 gerekirken 1.90 falan olursa

benim ingilizcem çok iyi hocam. 1.81 var umut varmı nolursun söyle :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Erasmus sınavından çok iyi not aldığınızda bazen bi umut olabiliyor ama oda 2.00 gerekirken 1.90 falan olursa

Baya zor işin umutlanma yani boşuna yinede bi dene bakalım sor soruştur ingilizce hocana yada erasmus klubü varsa okulda ona.
  • quote:

quote:

quote:

Baya zor işin umutlanma yani boşuna yinede bi dene bakalım sor soruştur ingilizce hocana yada erasmus klubü varsa okulda ona.

hocam peki şuanki başvurular seneye güz dönemli için seneye bahar dönemi için başvurular olcakmı o zamana notlar düzelir

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam peki şuanki başvurular seneye güz dönemli için seneye bahar dönemi için başvurular olcakmı o zamana notlar düzelir

Ayrı ayrı olmuyor başvuru yaparken yaz dönemi yada güz dönemi diye seçiyorsun bi seferde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrı ayrı olmuyor başvuru yaparken yaz dönemi yada güz dönemi diye seçiyorsun bi seferde

ortalama istenilen seviyede olmasa da başvuru yapıp erasmus komitesinin düzenlediği sınavlara girebiliyor muyuz? Hem seneye gireceğim program için neden bir döneme bakıyorlar belki 2.dönem düzeltecem notlarımı çok mantıksız bence bu kısmı

Birde Ege'nin başvuruları ne zaman başlıyor sitesinde yazmıyor hiçbişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tembel Yazar -- 15 Şubat 2012; 2:09:37 >

• 1. sınıflar erasmusa gidemiyor zaten en az 3.yarıyıl sonunda gidebilirsin diye biliyorum ayrıca bizim Anadolu Üni. de not ortalaması 2.50 istiyor 4 üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

1. sınıflar erasmusa gidemiyor zaten en az 3.yarıyıl sonunda gidebilirsin diye biliyorum ayrıca bizim Anadolu Üni. de not ortalaması 2.50 istiyor 4 üzerinden.

Doğrudur.Orada yazabilir fakat 3. yarıyıl sonunda gidilir.
  • 3 üstü ortalamam var gidebiliyosan al benimkiyle git
  • quote:

Orijinalden alıntı: black label

1. sınıflar erasmusa gidemiyor zaten en az 3.yarıyıl sonunda gidebilirsin diye biliyorum ayrıca bizim Anadolu Üni. de not ortalaması 2.50 istiyor 4 üzerinden.
    nasıl yani hocam? 1.sınıflar başvurup 2.sene gidebiliyorlar diye duydum. şimdi başvurursam yalnızca 2.sınıfın 2.döneminde mi gidebilirim.
  • bizim üni 2.20 istiyor...

hocam sen 1.8 ortalama yaptıysan kalıyorsun zaten, artık seneye ve bu dönem çalışıp düzeltirsin.

ben başvuru yaptım hayırlısı ile gideceğim inş.
  • Koordinatörle konuşmakta yarar var. Yarın gidip konuşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

Koordinatörle konuşmakta yarar var. Yarın gidip konuşacağım

Ortalama kac senin reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ortalama kac senin reis

1.94 saçma sapan bir lab. sınavını kaçırdım diye finale giremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

quote:

Ortalama kac senin reis

1.94 saçma sapan bir lab. sınavını kaçırdım diye finale giremedik

Hangi uni bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.