Şimdi Ara

Era SORUNU Direksiyon hidrolik değil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2006 select CRDI almak üzereyim.
    1. Dün bir taksici hiç tavsiye etmem 2008 ortalarında direksiyonları hidrtolik oldu bu eraların
    Ondan öncekiler ESPli aman uzak dur 25000km de bir bakım istiyor garip garip sesler çıkarıyor dedi.
    Ne dersiniz.
    2. 75000km de koyugri CRDI selecte 17500 istiyor pazarlıkla düşürdüm bu fiyata pazarda.
    Ne dersiniz çok mu?
    3. ABS yok acaba bu select olmayabilir mi?

• valla 6 aydır kullanıyorum era daha bir sorunun görmedim.Sana anlatan taksici baya sallamış.Era takımındaki arkadaşlarda dizel eralarından çok memnunlar.Ayrıca abs yoksa select donanım değildir
  • valla hyundai donanımlarla o kadar çok oynuyorki ne nedir bilemeyecem

ama şunu söyleyebilirim senin araç büyük ihtimal eps lidir dizel olduğundan

taksicinin tersine ben eps lileri hiç sevmiyorum(esp değil eps dir ayrıca o)

benimkinde var ve çok ağır direksiyonu

virajlarda elimden kaçacak diye çok korkuyorum açıkçası

zaten bu yüzde4n kaldırmışr epsi yi hyundai

fiyat olarak araştırmışsındır zaten piyasasını belki bişey diyemem bilmiyorum çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: laprace

Ayrıca abs yoksa select donanım değildir

2006-2007 selectlerde abs standart değildi.sadece select gp lerde yan perdelerle birlikte alınıyordu.benimki de abs siz select.2007 yaz sonlarına doğru yeni select olmuştu ve selectlerde digital klima ve abs standart hale getirilmişti.Bu seferde GP tarih oldu yan perdeler sadece style le alınabiliyor.

eps sert diyorsunuz ama 2009 era alan bir arkadaşın hidrolik direksiyonu benimkinden daha sert ve çevirirken har har ses geliyor pompadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

quote:

Orjinalden alıntı: laprace

Ayrıca abs yoksa select donanım değildir

2006-2007 selectlerde abs standart değildi.sadece select gp lerde yan perdelerle birlikte alınıyordu.benimki de abs siz select.2007 yaz sonlarına doğru yeni select olmuştu ve selectlerde digital klima ve abs standart hale getirilmişti.Bu seferde GP tarih oldu yan perdeler sadece style le alınabiliyor.

eps sert diyorsunuz ama 2009 era alan bir arkadaşın hidrolik direksiyonu benimkinden daha sert ve çevirirken har har ses geliyor pompadan.

e ses geliyorsa zaten sorun vardır o arabada bunun sebebi normal hidrolik değil

eps iyi bişey değil onu biliyorum o kadar yeter tecrübeyle sabit sonuçta

• 2008 sonrası hidrolik olanların direksiyonu hem bizimkinden daha sert hem de sabit manevralarda ses geliyor.Artı aracın orijinali hidrolik direksiyonlu olmadığı için hidrolik olanlar yüksek süratlerde gezme yapıyor.EPS liyi kullananlar daha stabil ve daha rahat olduğunu söylüyorlar.Kullanırsan yenileri Eps nin kıymetini anlarsın.

soruna gelecek olursak bende sorun olmamasına rağmen çağırıp değişmişlerdi.bahsedilen problemi ne ben yaşadım ne de çevremde eps li erası olan 5 arkaşaımın herhangi bir sorunu oldu.taksiciler gibi bizde yapsak yılda 200.000km belki bizde sorun yaşarız bilemiyorum.
  • Zaten sorduğumda buydu. Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten77 -- 9 Haziran 2009; 18:40:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar konu geçtikçe belirtiyoruz,eps arızası sadece bir parti araçta çıktı,onların ki de garantiden değişti.Ama konu öyle bir dallandırılıp budaklandırıldı ki tüm araçlar arızalıymış gibi gösterilfi.
  • eps li al muhakkak.
    park ederken yumuşacık, yüksek süratte taş gibi.
  • bence de EPS'li al. 2006 ve 2007 modellerin hepsinde var. 2008 ve sonrakiler normal hidrolik. hidroliğe geçilmesinin sebebi maliyet düşürme.

2006 ve 2007 araçlarda ABS standart değildi. sonra standart oldu.

taksici arkadaşınız yollara yağ akıtan şahinlerle gezmeyi ne çabuk unutmuş. doğru tabii, insan oğlunun poposu rahata çabuk alışıyor.. dağdan inip bağdakini beğenmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.