Şimdi Ara

ERA' hakkında ufak sorular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık olarak, 2 haftadır ERA aldım işlerimden fazla ilgilenemedim kapıda yattı. şimdi sormak istediğim bazı sorularım var yanıtlarsanız sevinirim.. Tüm ERA ailesine saygılar...

1- Çakmaklık girişi yanında 1 adet ayriyetten 12 V diye bir araç priz girişi var. Buraya telefon şarj cihazı ve otomobiller için olan el süpürgesini takabilir miyim? ve 2 girişi aynı anda kullanabilir miyim?

2- USB ye attığım müzikler teypde karışık ve düzensiz çıkıyor. Sonradan attığım müzikler ise farklı yerlere dağılıyor. bunun için bir ayar yapmam gerek mi?

3- Araç team modeli, kapı kolları siyah buraya krom kapı kolları taktırsam her hangi bir sorun çıkartır mı bana?

4- Bagaj anahtardan kilitleniyor anladığım kadarıyla. kapıları açmadan bagajı açınca alarm ötüyor. bagajı farklı bir şekilde kilitlemenin yolu var mı yoksa bu yeterli midir?

5- Sağ farım çok buğulanıyor bunun bir çözümü var mı dır?

• bu soruyu zaten sormuştunuz hyundai era takımına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayra67 -- 29 Mart 2012; 14:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katip67

bu soruyu zaten sormuştunuz hyundai era takımına

dostum ilk konu açtım fakat cevap gelmeyince era takımına sorayım dedim. ; )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.