Şimdi Ara

Era Hakkında Kafama Takılan Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben connect 2010 110 ps kullanıcısıyım 2. şirket aracı olarakta era almak istiyorum malum şirket aracı olduğu için en iyisini düşünmüyorum hyundai nin sitesine baktığımda benzinli abs klm olan modelini düşünüyorum araç güzel fakat bir kaç kişiden duyduğuma göre virajlarda savurma problemi varmış ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum bunu size sormayı daha mantıklı gördüm böyle birşey war mı yada kaç km hızla giderken böle birşey oluyor mesela ben benim aracımla 130 km ye kadar rahat viraj dönüyorum aldığım araç sürekli yolda olacağı için kaza riski az olmalı ... Şimdiden teşekkürler ....

• bunun belli bir kıstası yoktur.
    virajın sertliğine, arabanın süratine, lastiklerin diş derinliğine, yolun ıslak veya bozuk olmasına v.s. bağlı olarak her araba virajda savrulabilir.
    bu koşullar sizin connect'ede başınıza gelebilir.
    yani sadece era ile alakası yok...
  • allah aşkına hocam kim söylüyor bunları viraj var 70 le zor dönersin viraj var 160 la dönersin ben ankara otoyolunda era ile 160 - 170 viraj aldım maşallah tık yok sahilyolunda öyle viraj var 70 le zor alırsın herkes bişey konuşuyor bilende bilmeyende
  • fazla iyi araç düşünmüyorum dediniz era almazsanız ya clio yada albea alacaksınız ki emin olun era nın yol tutuşu bunlardan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_3792

fazla iyi araç düşünmüyorum dediniz era almazsanız ya clio yada albea alacaksınız ki emin olun era nın yol tutuşu bunlardan daha iyi

Ayrıca daha tedaylı bilgiyi takımımızdan kullanıcı arkadaşlardan edinebilirsiniz.

• ayıp olmuyormu arkadaşlar clio su veya albeası olan adam için....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Tiguan hakkında son yardım ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.