Şimdi Ara

Epson Yazıcım Var Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar epson aldım vede büyük hata yaptım ancak dönüşüm yok benim yazıcım Epson DX4850 yazdır dediğimde kağıdını sadece 4'de 1'i içine alıyor ve gerisini alamıyor ancak aldım gibi gösterip kartuşu altındaki bir süngere veriyor sonrada kağıdı çıkartma girişiminde bulunuyor ancak kağıt çıkmıyor bana bir yol gösterin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 12 Şubat 2007; 18:48:55 >

• Onun burdana yardım edilmesi zor.Programsal bi hata deilde daha çok yazıcının beyni bozulmuş gibi duruyo.Benmde hp wardı kendince büyük we küçük puntolarla yazıodu kağıt alıp boş çıkarıodu ve yine seninki gibi bütün sayayı yarısına yazıodu hiç bişe okunmuodu.Servise götürdüğümüzde bunun beyni gitmiş dediler.Büyük bi ihtimal seninkide öledir.Bi servisine götür.Eğer kurtulabilirsende bi daha aynı hatayı yapma we bi canon al bence.Ben öle yaptım taş gibi alet maşallah...
  • hayatının yanlışını yapmışsın moruk

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Laptop Sorunu Yardım Lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.