Şimdi Ara

Epson yazıcı püskürtme denetiminden sonra boş kağıt çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibidir. Ne yapmam gerekiyor. Birden boş kağırt çıkarmaya başladı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Yazıcıyı aktif olarak kullanıyor musunuz ve modeli nedir, yazıcıda tüm mürekkepler dolu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 15 Kasım 2019; 17:34:40 >
  • Modeli Xp-202 uzun süredir kullanmıyordum bugün kullanmaya başladım mürekkep aldım. Hepsi dolu. Çıktı da ufak tefek hatalar vardı onları düzelteyim dedim iyice gitti...
  • Bubblebrox B kullanıcısına yanıt
    Kafa temizleme yaptırın, geçmezse 12 saat kadar bekleyip tekrar yaptırın. Uzun süre kullanmadığınız için tamamen düzelmeyebilir, servise vermeniz gerekebilir.
  • Kafa kurumus kafa gemizleme ile sonuca ulasamazsiniz sokulup temizlenmeli kafa o bile belli bir sureden sonra açamayabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl temizleyebilirim, bahsettiğiniz şey ile ilgili video var mıdır acaba? Dediğim gibi püskürtme denetimi yaptıktan sonra meydana geldi başta sorunsuz çıkartıyordu.
  • Bu arada dolan kartuş almıştım bundan olabilir mi sorun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcım Boş Kağıt Veriyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizi uyguladım gelişme var çok sağ olun. Sadece siyah renk çalışmaya başladı. Diğerleri hala yok. Kafa temizleyip püskürtme denetimi yaptım örnek desende renkliler yok sadece acaba düzelir mi?

• Şunu deneyin kafanin altina selpak koyup yukardan kartuslari cikarin kafanin icindeki delikten basin solusyonu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyeniz için sağ olun hocam alıp denicem şu an yazılım üzerinden yaptım.
  • Sorun çözüldü bu arada, tabii şimdilik umarım ilerde sıkıntı yaşamam. Çözümü ise firmayı arayıp değişim talep etti, anında değişim yapıp bana aynı kartuşların sıfırını gönderdiler. Buradan bitmeyenkartuşa teşekkürler.

yeni kartuşlar geldikten sonra takmadan önce solüsyon ile güzelce temizledim kafayı ve akan mürekkep neredeyse selpağı kapladı o derece :D Daha sonra kartuşları takıp kafa temizleme işlemi yaptım ve sorun düzeldi. Şu an sıkıntısız kullanıyorum. Eğer ola ki solüsyon işleminden sonra kafa temizliği yapıp hala nozzle problemi yaşıyorsanız; yazıcıyı kapatıp bir 12 saat kadar bekleyin, daha sonra açıp tekrardan kafa temizliği yapın, sorun çözülür büyük ihtimalle. Art arda kafa temizliği yapmak çözüm olmuyor maalesef, onu öğrenmiş oldum.

Sizlere de ayrı teşekkürler arkadaşlar@orhanc3lik @murat3807

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.