Şimdi Ara

Epson stylus SX130 yazıcı kartuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce bu yazıcıyı aldım fakat siyah kartuşu bitti. Bayadır kullanmıyordum fakat son dönemlerde çıktı almam gereken belgelerim var. Öncelikle sorum şudur: Bu yazıcının kartuşunda çip var bunu kırtasiyeler 5 liraya dolduruyor fakat kartuşu doldurduğumda yazıcı kartuşu kabul eder mi? Orjinalleri çok pahalı ve 50 basımda falan bitiyor. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. İlgilenenlere teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonoturco kullanıcısına yanıt
    bu yazıcının orjinal kartuşları doldurulmaz bir tarafını delip doldurulsa bile çipler resetlenmediği için kullanamzsınız . Ancak Epsonların özel kolay dolan kartuşları vardır bu kartuşlar dolum için özel üretilmişlerdir şeffaf tıpalı ve oto reset olmaları sayesinde devamlı surette kendiniz rahatlıkla doldurup kullanabilirsiniz. Aşağıya bu ürün linkini veriyorum incelersiniz.

http://www.sanalpazar.com/Epson-Sx130-Dolan-Kartus-Set-400-Ml-Murekkep-40-Dolum__isp39417263

şunuda bilin uzun süre baskı alınmadan bekleyen inkjet cihazların baskı kafalarında mürekkep kurur ve sağlıklı baskı alınmayabilir. bunun için bakım kısmından kafa temizleme işlemi yapmak gerekir ki bazen bu işlemde yeterli olamayabilir 2 sene az aman değil muhtemelen aynı sıkıntı cihazınız için geçerli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem baskı malzeme

bu yazıcının orjinal kartuşları doldurulmaz bir tarafını delip doldurulsa bile çipler resetlenmediği için kullanamzsınız . Ancak Epsonların özel kolay dolan kartuşları vardır bu kartuşlar dolum için özel üretilmişlerdir şeffaf tıpalı ve oto reset olmaları sayesinde devamlı surette kendiniz rahatlıkla doldurup kullanabilirsiniz. Aşağıya bu ürün linkini veriyorum incelersiniz.

http://www.sanalpazar.com/Epson-Sx130-Dolan-Kartus-Set-400-Ml-Murekkep-40-Dolum__isp39417263

şunuda bilin uzun süre baskı alınmadan bekleyen inkjet cihazların baskı kafalarında mürekkep kurur ve sağlıklı baskı alınmayabilir. bunun için bakım kısmından kafa temizleme işlemi yapmak gerekir ki bazen bu işlemde yeterli olamayabilir 2 sene az aman değil muhtemelen aynı sıkıntı cihazınız için geçerli olacaktır.

Çip resetleme olayını herhangi matbaada falan yaptırabilir miyiz? 65 lira biraz fazla benim için açıkçası.

• Sonoturco kullanıcısına yanıt
    maalesef epsona orjinale dolum alternatifi tavsiye edilebilecek bir sistem değil. piaysada orj. çip resetleyiciler mevcut ancak onlarda pahalı zahmetli ve kullanışsız.
  • Anladım. İlgin için teşekkürler. Yazıcıyı satıcam sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson~canon~brother ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.