Şimdi Ara

xerox 3117 laser yazıcı alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 147 milyona düşmüş almaya karar verdim.. ancak toner dolumu filan nasıldır? kullananlar var mı? fiyatı gibi kullanımı da ekonomik midir??

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=351&productid=bd46258

• güzel ihtiyacın var al tabi.. ama birde kartuşunu araştır derim nasıl fiyatı. kullanmadım bilmiyorum. ama bu fiyata laser yazıcı güzel.. illaki laser olsun diyorsan HP nin 1020 leri de var biraz daha pahalı ama uygun sayılır kartuşlarıda 120-130 civarı zannediyorum..bence iyice bir araştırmadan alma..
  • samsung var 1610 modeli fiyatı heemn hemen aynı.. toneri daha ucuz xerox dan ve de tam dolu tonerle geliyor.. çok fazla baskı almayacaksan eğer uygundur..
  • 3117 yi tavsiye ederim.Ayrıca arkadaşın dediği samsung 1610 da güzeldir.Kaliteli ve sorunsuz aletlerdir.Tonerleri dolum oluyor.Güzel baskı verir.Başın ağrımaz
  • samsungda evet 2000 lik dolu toner veriliyor sadece kablosu yokmuş ayrıca almak gerekiyormuş..
    kargo bedellerine gelince durakladım hepsiburada 16-18 kargo istiyor vazgeçtim arkadaşın dükkandan aliym ona yarasın yazıktır :D yarın bi pazarlık yapiym
  • alınır hiçte sorun olmaz özellikle çok kağıt basacakssan tavsiye ederim.. arızalarıda kolay yapılıyor servisi tarafından.
    ayrıca tavsiye toner bittikten sonra tam olarak boşaldığından emin ol ve 2 gün sonra toner doldur tonerin içindeki tabakalar kurusun
  • Bende 3110 modeli var 2 seneyi askin suredir sorunsuz kullaniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar bunların hangisi toner konusunda baş ağrıtmaz ya söyleyin ya ağlıyacam ya herkes baska bişey söylüyo ?
  • ben aldım samsung ml1610 yarın gelecek 2000sayfalık tam kartuşla geliyomuş(bana yıllarca yeter 4 top kaat bitiremem kolay kolay).. sadece usb kablo çıkmıyo onuda aldığım yer veriyo.. tonerciyi aradı satıcı arkadaşım sorunsuz dedi hatta lexmark,xerox,samsung iç organları aynı hiç bir farkları yok dedi adam hepside dolar dedi çip filan yokmuş (çiplilerde çipi deişmek gerekiyormuş toner dolumu esnasında oda 8€ mu neymiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 18 Ağustos 2006; 9:00:43 >
  • samsung 1610
  • Xerox 3117 yerine samsung ML 1610 almanı tavsiye ederim çünkü 2000'llik tonerle geliyor Xerox ise 1000'lik. Ayrıca Xerox 'da direkt olarak samsung tarafından üretiliyor. Her ikisinin de tonerleri doldurabilir ama lütfen dikkat edin tüm firmalar doldurmaya karşı önlemler alıyorlar bu modellerde de toneri doldurmak için sökülen üst kapak eğer dikkatli bir el tarafından çıkarılmaz ise yerine yeniden takıldığında yalama olma ihtimali var bu yüzden tonerin içine makinenin içine kusması yüksek bir ihtimal bu da makinenin bir daha çalışmaz duruma gelmesi demek.
    Hp ve lezmark'da da aynı problem var. Çipli olarak tabir edilen tonerlere ise Konica Minolta firmasının makinelerinde rastlıyoruz. giriş seviyesi mono yazıcı modeli 1400W'da 1000'lik toner var toneri doldurmak istediğinizde çipin değiştirilmesi gerekiyor ve dışarda bu işlemi yaklaşık 25 YTL'ye yapıyorlar. ama şunu unutmayın Sadece minolta da olan birebir değiştirme garantisinden olmuş oluyorsunuz.
    Ben kesinlikle dolum tavsiye etmem garantiden olmanın bir anlamı yok ama illa ki dolduracağım kardeşim diyorsanız siz bilürsünüz.

• Xerox phaser 3117 yi yeni aldım
    Gayet güzel sade ve kolay bir kurulumu var

Kutudan cıkarıp masaya koymanız 5 dk
    cd den driveri kurmanız 1 dk
    kabloları bağlamanız 2 dk

toplam 8 dakika civarında bi surede kutudan cıkarıp baskı alabilir hale geliyor
    baskı kalitesi gayet güzel
    ancak tonerle ilgili bir fikrim yok :)
  • xerox'ta kablo var anladigim kadariyla, ama kartus 1000 sayfalik...
    samsung'da ise kablo yok ama kartus 2000 sayfalik...
    samsung daha avantajli duruyor sanki...
  • yaw kablo dediğiniz 1-2$lık şey abartmayalım arkadaşlar

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18021

buyur samsung 1610 144 lira kablosuyla toneri 104 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18892

xerox 152 lira t toneri 128 lira

• Konu eskimiş ama olsun sölemekten ne çıkar.Şiddetle tavsiye ederim,tabii bulabilirsen.Şu an piyasada hala varmı bilmiyorum.Ben 3 yıldır kullanıyorum,Maşaallah tık demedi,Allah'ta dedirtmesin..
  • xerox un ya da samsung un yeni modellerinden söyleyin de alim birini... :)) (xerox3117 ile samsungml1610 dan eser kalmamış artık)
  • Önemli olan toner doldurtmaya imkan verebilmesi.Çoğu çipli olduğu için yalnızca orjinal toneri kabul ediyor.
  • arkadaşlar peki ya şimd??
    ne alabiliriz dolabilen lazer??????
  • ben brother HL 2040 aldım şimdilik memnunum bakalım ilerde nolcak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.