Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.553
Cevap
186
Favori
492.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: extra34

O ilk denemelerim zamanında hp yazıcı ile gelen hp marka kağıtlardı. O yüzden referans teşkil etmiyor çıkan leş gibi baskılar. Kodak ve rovi sipariş ettim bakalım deneme yanılma bulurum heralde en iyi sonucu. Karfurdan da mürekkep seti aldım doya doya baskı artık.

O silindirleri gördüm temizledim de lekeli tarafı. Şimdi yok gibi ama sıfır yazıcıda neden böyle olur anlamadım. Çok huylandırdı. Devam ederse kucaklar giderim servise artık.

Kutulu mürekkep fiyatı en ucuz su anda Carrefour'da galiba ama daha ucuza alma şansınız vardı. Bitmeyenkartuş yazıcı içinden çıkan mürekkepleri satıyor Trendyol'da ve Hepsiburada'da 103 ve 108 TL'den satıyor ve. Trendyol'dan kuponla 86 TL'den aldım yanında da 200 Gr 20 adet A4 fotoğraf kağıdı hediye geliyor.

Fotoğraf kağıtlarını da Amazon'dan sipariş ettim Rovi fotoğraf kağıtlarının fiyatlar dışarıya göre baya indirimli birde 155 TL'ye tamamladım kupon koduyla 125 TL ödedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lamborghini61 L kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Peki, kesinleşip kesinleşmediğini nasıl anlayabilirim bana onay mesajı mı geliyor?

• Harun Karagözoğlu H kullanıcısına yanıt

Onay mesajı gelmiyor diye hatırlıyorum. https://warrantycheck.epson.eu/ adresinden seri numaranızı girerek kontrol edebilirsiniz.

• Bilgiler için çok teşekkür ederim.

• hsnsfgl H kullanıcısına yanıt

Görmüştüm onları ama güvenemedim maalesef. Piyasada kol geziyor sahteler. Zaten üzerindekiler artı yeni set çook uzun zaman götürür gibi. Tabi bilemiyorum foto basınca ne kadar dayanırlar ama bi sonraki sefer almadan önce burda göz gezdiririm yine.

• Günaydın L3110 modeli ev yeterli olur mu ? LGS hazırlığımız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: can33tokat

Günaydın L3110 modeli ev yeterli olur mu ? LGS hazırlığımız var.

Yada 3151 mi almalıyım ? Lütfen yardım.

• murat3807 M kullanıcısına yanıt

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

Eski bir L6160 kullanıcı olarak Murat Hocam sayesinde Workforce WF-5790'a geçiş yapmıştım. Ecotank ve Workforce serileri arasında özellikle hız olarak büyük fark var ama bu farklar günlük kullanımda ne kadar fark ediyor bunu göstermek amacıyla fırsat bulduğumda bu iki yazıcıya çeşitli testler uyguladım. Bu testlerden, günlük işlerimden arta kalan kısıtlı zamanımda bir video hazırladım.

Özellikle Ecotank serisi bir yazıcı almayı düşünen arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.

Testler hakkında daha ayrıntılı bilgi ve toplu sonuçları aşağıdaki adreste bulabilirsiniz. Ayrıca testlerde kullandığım belgeleri indirip kendi cihazınızı da test edip karşılaştırma yapabilirsiniz. Özellikle L3151 ve muadili bir cihaz kullanan arkadaşlardan test videosu gönderebilirse onun sonuçlarını da ekleyip daha kapsamlı bir karşılaştırma yapmak isterim.

Epson Ecotank L6160 ve Workforce Pro WF-C5790 Yazıcı Karşılaştırma

• quote:

Yada 3151 mi almalıyım ? Lütfen yardım.

Alıntıları Göster

Merhabalar, yeter mi derseniz 3110 da yeter tabiki fakat wifi olması büyük bir tercih sebebi. Almadan önce olmasa da olur diyordum fakat tanklilardaki malum donma problemleri sebebiyle, wifi kurtarıcı oluyor. Buluta bağlayıp evde internet olduğu sürece dilediğiniz yerden çıktı alabiliyorsunuz.

• quote:

Günaydın L3110 modeli ev yeterli olur mu ? LGS hazırlığımız var.

fazlasıyla yeterli olur hocam. biz geçen yıl lgs yi L382 ile atlattık çok şükür. şu an 25.000 de cihaz. ve hala saat gibi çalışıyor. ama olaki bozulacak olura aklım c5790 da takılı kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

Eski bir L6160 kullanıcı olarak Murat Hocam sayesinde Workforce WF-5790'a geçiş yapmıştım. Ecotank ve Workforce serileri arasında özellikle hız olarak büyük fark var ama bu farklar günlük kullanımda ne kadar fark ediyor bunu göstermek amacıyla fırsat bulduğumda bu iki yazıcıya çeşitli testler uyguladım. Bu testlerden, günlük işlerimden arta kalan kısıtlı zamanımda bir video hazırladım.

Özellikle Ecotank serisi bir yazıcı almayı düşünen arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.

Testler hakkında daha ayrıntılı bilgi ve toplu sonuçları aşağıdaki adreste bulabilirsiniz. Ayrıca testlerde kullandığım belgeleri indirip kendi cihazınızı da test edip karşılaştırma yapabilirsiniz. Özellikle L3151 ve muadili bir cihaz kullanan arkadaşlardan test videosu gönderebilirse onun sonuçlarını da ekleyip daha kapsamlı bir karşılaştırma yapmak isterim.

Epson Ecotank L6160 ve Workforce Pro WF-C5790 Yazıcı Karşılaştırma

elinize sağlık hocam. bu c5790 insanın aklını çeliyor vallahi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnsfgl

"Kenarliksiz yazdırma mürekkep pedi" diye birşey gördüm yazıcının kitapçığında forumda da bahsi geçmemiş gördüğüm kadarıyla. Bu padler ömrünü tamamlayınca da yazıcı hata veriyormuş serviste değişmesi gerekiyormuş. Kafanın gidip geldiği yerde solda ve sağdaki süngerler oluyor galiba. Hiç değiştiren oldumu, yine makineye resetmi atmak gerekiyor bilgisi olan varmı. Bende kenarlıksız 10x15 çıktılar almayı düşünüyordum acaba ilerde sorun olurmu.

Hocam o padler baya kötü durumda bende, beyaz kalan bir nokta bile yok, 70k dan fazla çıktı aldım, o peşlerden kaynaklanan bir sorun olmadı ,

Ama a4 çıktı alıyorum, kenarlıksız baskıyla işim yok, fotoğraf basacaksan da onların önemi olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 1 Ocak 2021; 23:53:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Hocam o padler baya kötü durumda bende, beyaz kalan bir nokta bile yok, 70k dan fazla çıktı aldım, o peşlerden kaynaklanan bir sorun olmadı ,

Ama a4 çıktı alıyorum, kenarlıksız baskıyla işim yok, fotoğraf basacaksan da onların önemi olduğunu düşünmüyorum

Alıntıları Göster

Canon yazıcının yanında verilen 4 adet 10x15 fotoğraf kağıdı vardı şuana kadar sadece onları kenarlıksız yazdırdım. Dediğiniz doğru A4 çıktı alsanız da o padler boya oluyor. Çünkü 10x15 çıktılari aldıktan sonra o kadar boyalı değildi ileriki süreçlerde A4 çıktılar aldım daha çok boyandı. Ama ben daha çok önceki mesajlarımda da paylaştım A4 kağıtlarda çıktı alırken kağıtların uçları katlandı ben biraz onlara yormuştum.

Belki de başka bir pad var ben onlar zannettim. 100 adet daha 10x15 kağıt siparişi verdim bende kitapçıkta görünce bir sorayım dedim bilgisi olan vardır diye, cevap içinde teşekkür ederim.

• Arkadaşlar tüm konuyu okuyamadım. Ben de L3151 almayı düşünüyorum. Benim için en önemli olanı. Fotoğraf baskı kalitesi. L3151. L805 ve l7180 ile aynı kalitede baskı yapar mı. Sdaece baskı kalitesi önceliğim. Bide 6 renkliler 4 renkliye göre daha iyi falan diyolar. Kafam baya karıştı. Bilen kullanan bı arkadaşt an cevap bekliyorum. teşekkürler
    .

• Bir de acaba fotoğraf cilardaki kadar iyi baskı yapar mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

Merhabalar, yeter mi derseniz 3110 da yeter tabiki fakat wifi olması büyük bir tercih sebebi. Almadan önce olmasa da olur diyordum fakat tanklilardaki malum donma problemleri sebebiyle, wifi kurtarıcı oluyor. Buluta bağlayıp evde internet olduğu sürece dilediğiniz yerden çıktı alabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster

Teşekkürler üstat. Biraz önce 1150 Tl ye GG den L1110 almıştım sizin tavsiyeyi görünce iptal talebi gönderdim satıcıya, umarım iptal eder. Yazıcıyı buluta bağlama işini nasıl yapıyoruz, model tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

• quote:

Teşekkürler üstat. Biraz önce 1150 Tl ye GG den L1110 almıştım sizin tavsiyeyi görünce iptal talebi gönderdim satıcıya, umarım iptal eder. Yazıcıyı buluta bağlama işini nasıl yapıyoruz, model tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

Alıntıları Göster

Ben l3151 aldım, Google ayarlar üzerinden (Google cloud print)bağlamıştım. https://support.google.com/answer/1686197?hl=tr

Burada açıklıyor. Linkten cloud destekli yazıcılar da bakabilirsiniz. Çok bilgim yok tavsiye verecek kadar, öğretmen bir arkadaşın tavsiyesiyle Epson 3050 serisine bakarken bu sayfayı gördüm, kararım netleşti buradaki yorumlardan sonra.

3151'i tavsiye ederim.

• Arkadaşlar merhaba,

Ben de yaptığım incelemeler neticesinde Epson L3151 yazıcı alarak aranıza katıldım. Genel olarak yazıcıdan memnunum. Kartuşlu yazıcıdan sonra bunu alınca rahat rahat çıktı alıyorum. Bir konuda yardım rica edeceğim. PDF formatındaki powerpoint çıktısını önlü arkalı ve her sayfada 2 slayt almak isteğimde (önce tek sayfaları sonra çift sayfayı yazdırdığımda) ilk sayfada 1 ve 3 arkasında 2 ve 4'üncü slaytlar çıkıyor. Oysa ben ilk sayfada 1 ve 2 arkasında 3 ve 4'üncü slayt çıkmasını istiyorum. Bunu nasıl ayarlayabilirim. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: avcı001

Arkadaşlar merhaba,

Ben de yaptığım incelemeler neticesinde Epson L3151 yazıcı alarak aranıza katıldım. Genel olarak yazıcıdan memnunum. Kartuşlu yazıcıdan sonra bunu alınca rahat rahat çıktı alıyorum. Bir konuda yardım rica edeceğim. PDF formatındaki powerpoint çıktısını önlü arkalı ve her sayfada 2 slayt almak isteğimde (önce tek sayfaları sonra çift sayfayı yazdırdığımda) ilk sayfada 1 ve 3 arkasında 2 ve 4'üncü slaytlar çıkıyor. Oysa ben ilk sayfada 1 ve 2 arkasında 3 ve 4'üncü slayt çıkmasını istiyorum. Bunu nasıl ayarlayabilirim. Teşekkür ederim.

Önce tek sayfaları sonra çiftleri yazdirmakla uğraşmayın.

Siz bir sayfaya 2 sayfa seçeneğini ve arkalı önlü baskıyı seçin. Direk tümünü bastırın. Tek sayfalar bittiğinde size ekranda kağıtları nasıl cevireceginizi gösterecek zaten.

• Merhabalar,

Epson ecotank L3160 almaya karar verdim incelemelerim sonrası. Yazıcı kutusu içinden mürekkepler çıkıyor mu? İzlediğim incelemeler de çıkıyor gözüküyor ama yeni seriler de değişiklik olmuş mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KskFaruk -- 2 Ocak 2021; 18:48:41 >
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.