Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.599
Cevap
190
Favori
500.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

kağıt arayışındayım double a dan çok memnundum ama 110 tl den aşağı yok bir kolisi navigator var 90 tl ye ama double a kadar iyimidir diye endişeliyim navigator ile double a arasında çok fark var mı bilenler yardımcı olursa sevinirim
    Navigator Double A ile birlikte en iyi 2 kağıttan birisidir. Kimisi navigatör daha iyi bile diyor, bence değil ama çok yakınlar o kesin. Biri diğerini aratmaz kalitede diyelim.
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler. Hepsiburada da 2500 ve 2500+500 şeklinde satılıyor bonus paketi olan daha uyguna geliyor ama kalite farkı varmıdır diye çekindim.
    ayrıca konuda eski mesajlarınızı gördüm impulse den bahsetmişsiniz copier bond ve xerox business e göre kıyaslayabilirmisiniz 64 tl ye gayet uygun arada 30 tl var navigator ile amacım makinanın ömrünü azaltmadan kağıdı uyguna getirmek navigator yerine tercih etmem mantıklı olur mu bilemedim. Uzun oldu kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

business i oradan aldım tarih etiketini paketin iç kısmına basmışlar 2013 üretimi kağıt.
    uzun süredir double a kullanıyordum bir deneyim dedim garip garip sürtünme sesleri çıkartıyor daha makine birkaç aylık birde. double a 3 paket bitti neredeyse hiç toz olmamıştı makinenin içi, bu kağıt 40 sf de toz doldurdu içini. Baktım makineyi bozacak kaldırdım kenara. Kısacası yazıcı için uygun değil bence.

Alıntıları Göster
    Henüz bende kullanmadım ama kötü olduğunu aldıktan sonra yazmıştım. Daha paketi bile açmadım ama yazdığım mesajı bulursanız sadece ağırlık denemesinde bile sınıfta kalıyor ve 80 gsm değerini tutturamıyor maalesef. O kaliteye alışmışsanız çıktılarınız hep çift taraflı ve 1 den fazla kullanımlı (kitap çıktısı vs.) ise Double A ve Navigator en iyileri. Xerox (Yeşil olan) da eskiden çok iyi idi. Ama şu mavi serisini görünce emin olamadım belki yeşil olanda da kalteyi düşürmüş olabilirler çünkü fiyatları çok yakın.

Daha uygun fiyatlı ama güzel seçenek istiyorsanız uygun seçenek düşünüyorsanız Avansas Daily i deneyin. Şöyle söyleyim Kullandıklarım arasında Navigator ve Double A dan sonra diğerlerinin en iyisi ünvanını hakedebilecek bir kağıt.

• Bu arada HB de kağıtlarda da güzel fiyatlar var:

HP nin kağıdı var nasıl bilmiyorum @murat3807 Siz deneyimlediniz mi hiç bu kağıdı?
    Fiyatı 75 TL
    www.hepsiburada.com
    Hp Fotokopi Kağıdı A4 80Gr 5li Paket 2500 Yaprak Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hp-fotokopi-kagidi-a4-80gr-5li-paket-2500-yaprak-p-HBV00000I12AR

Navigatör 2750li adetli paket 94,50: 5,5 paket olduğunu düşünürsek paketi 17,2 TL'ye geliyor. Navigatör için fena fiyat değil.
    www.hepsiburada.com
    Navigator A4 80 Gr/m² Fotokopi Kağıdı (5'li Paket / Koli) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/navigator-a4-80-gr-m-fotokopi-kagidi-5-li-paket-koli-p-OFISNAVIA4KOLI

Impulse yine indirimde 64 TL:
    www.hepsiburada.com
    İmpulse A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 5'li kutu (2500 adet) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/impulse-a4-fotokopi-kagidi-80-gr-5-li-kutu-2500-adet-p-HBV00000HRQKS

Vestpa nasıl bir kağıt onuda bilmiyorum oda 66 TL Kodak keza 66TL Kodak ı Murat Bey beğenmemiştim demişti ancak ben beğendim ilk paketinide bugün kullanmaya başladım. Bu fiyata güzel bir kağıt.

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam navigator ile devam edeceğim
  • Rica ederim, tahminince beğenirsiniz. Tavsiyem avansas Daily de indirime girdiğin 1 paket alın. EN kötü arada günlük çıktılar için kullana kullana bitirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

İki cihaz da aynı olabilir. Yanında gelen mürekkep sayıları belki farklı olabilir. Mesela 3151 de 2 adet siyah çıkarken 3150 de bir adet siyah mürekkep çıkıyor olabilir.
    Epson sitesindeki bilgilere göre,

L3150 ile 664 kodlu ve 70 mL mürekkepler geliyor, siyah mürekkep 2 tane.

L3151 ile 103 kodlu ve 65 mL mürekkepler geliyor, siyah mürekkep 1 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Merhaba Muadil mürekkep kullanan arkadaşlar:

Photoink 4 Renk takım 185 TLhttps://www.hepsiburada.com/epson-ecotank-l3070-4renk-1000-ml-murekkep-50-000-sayfa-p-HBV00000M25RC

2 Litre Siyah 92TL :https://www.hepsiburada.com/epson-ecotank-l382-2-litre-siyah-photoink-murekkep-100-000-sayfalik-p-HBV00000M28J6

Çok büyük bir indirim yok ama sürekli kullananlar alabilir bence 4 renk set fiyatı çok güzel.
    Ben de bunları kullanıyorum ve bu siteden satın alıyorum, doğrudan "bitmeyenkartuş" satıcısından aldığım için de içim rahat ediyor.

• quote:

Navigator Double A ile birlikte en iyi 2 kağıttan birisidir. Kimisi navigatör daha iyi bile diyor, bence değil ama çok yakınlar o kesin. Biri diğerini aratmaz kalitede diyelim.

Alıntıları Göster
    Bence Double A en iyisi. Navigatör de ona yakın kalitede. Avansas 90 gramlık kağıt çıkardı ama denemedim. Ayrıca Navigatör'ün daha yüksek gramajlı kağıtları da var.
  • quote:

Bu arada HB de kağıtlarda da güzel fiyatlar var:

HP nin kağıdı var nasıl bilmiyorum @murat3807 Siz deneyimlediniz mi hiç bu kağıdı?
    Fiyatı 75 TLhttps://www.hepsiburada.com/hp-fotokopi-kagidi-a4-80gr-5li-paket-2500-yaprak-p-HBV00000I12AR

Navigatör 2750li adetli paket 94,50: 5,5 paket olduğunu düşünürsek paketi 17,2 TL'ye geliyor. Navigatör için fena fiyat değil.https://www.hepsiburada.com/navigator-a4-80-gr-m-fotokopi-kagidi-5-li-paket-koli-p-OFISNAVIA4KOLI

Impulse yine indirimde 64 TL:https://www.hepsiburada.com/impulse-a4-fotokopi-kagidi-80-gr-5-li-kutu-2500-adet-p-HBV00000HRQKS

Vestpa nasıl bir kağıt onuda bilmiyorum oda 66 TL Kodak keza 66TL Kodak ı Murat Bey beğenmemiştim demişti ancak ben beğendim ilk paketinide bugün kullanmaya başladım. Bu fiyata güzel bir kağıt.
    Öncelikle Kodak'ta eleştirinin dozunu biraz fazla kaçırdığımı söylemeliyim. Kullandıkça o kadar kötü bir kağıt olmadığını gördüm. Kalınlığı iyi, dokusu bana biraz sentetik gelmişti ve rengi de yeterince beyaz değildi o yüzden ilk izlenimlerim olumlu olmadı.

Vestpa pürüzsüz ama ince bir kağıt, aynı fiyat aralığında Kodak ya da İmpulse kağıdı tercih ederim.

Hepsiburada Navigatör kağıdı en ucuz 92.50 den sattı bugün.

Hp kağıdı hiç kullanmadım.

Şu an bende de kağıt stoğu fazla, fiyatlar iyi olsa da alamıyorum.

Maximum kartı olanlar e-ticarette 50 TL maxipuan kazanarak maliyeti daha da düşürebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 23 Kasım 2019; 21:16:5 >

• Arkadaşlar selam, EPSON L850 baskı kafa ömrünü bilen var mı acaba?
  • Merhabalar Epson L3060 almayı düşünüyorum da herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı veya başka muadil tavsiye edebileceğiniz yazıcı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar l3151 almayı düşünüyorum bir yerde baskı kafasında ömür boyu garanti var diye duymuştum bu doğru mu? Benim için bu konu çok önemli zira canon ip7250 yazıcım baskı kafası arızası verdi ve maliyeti çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyoruk38

Merhabalar l3151 almayı düşünüyorum bir yerde baskı kafasında ömür boyu garanti var diye duymuştum bu doğru mu? Benim için bu konu çok önemli zira canon ip7250 yazıcım baskı kafası arızası verdi ve maliyeti çok yüksek
    baskı kafası arızası derken hangi hata kodunu veriyor?
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim garanti uzatma işlemini yaptım ekran görüntüsünü sakladım kurulumu pazartesi günü ofiste yapacagım şimdilik kuzu kuzu kutusunda yatıyor bu arada 2 adet sıyah murekkep cıktı ıcersınden dıger renklerden 1 adet cıktı bıraz oncekı konuya ıstınaden bılgılendırme yapmak ıstedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Bence Double A en iyisi. Navigatör de ona yakın kalitede. Avansas 90 gramlık kağıt çıkardı ama denemedim. Ayrıca Navigatör'ün daha yüksek gramajlı kağıtları da var.

Alıntıları Göster
    hocam double a fiyatları yükselmiş. Navigator 85 tlye alınabiliyor dobule a en ucuz 110 tl az değil fiyat farkı. buna değecek kadar fark varmı aralarında ikisini de kullandınız sanırım. Ne önerirsiniz. çok fark yoksa navigatoru almayı düşünüyorum.
  • Aradaki fiyat farkı kadar kalite farkı yok, Navigatör de alınabilir.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • tkafkas T kullanıcısına yanıt
    B200 hata kodunu veriyor ne yaptıysam çözüm olmadı maalesef

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.