Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.409
Cevap
182
Favori
474.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat3807

    Hepsiburada L1110 modelini 579 TL'ye satıyor ki bu gördüğüm en düşük fiyat. Bazen L3111 modelini de 699 TL'ye satıyor. Ayrıca Epson zaman zaman Hepsiburada, Vatan Bilgisayar gibi sitelerde indirime gidiyor. Mediamarkt bazen ürüne özel indirimler yapabiliyor. Teknosa da arada bir %10 indirim yapıyor. Bunların yanında puan vs. de denk gelince acelesi olmayanlar için cazip bir fiyat ortaya çıkabiliyor.

    Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkürler. L3111 mi L3151 mi tavsiye edersiniz? İkisi arasında ne gibi farklar var, 3111 799 lira - 3151 949 lira hepsiburada'da.




  • Graduate kullanıcısına yanıt
    L3111 de USB bağlantı, L3151 de wi-fi+wi-fi direct bağlantı var, tercih size kalmış. Ben olsam L3111 in 699 a satılacağı günü beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Servise yazıcıyı götürdüğümde faturaya baktı, çıktı sayısına bakmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli servise götürdünüz? Ben verdiğiniz çıktı rakamlarına servis yüzü görmeden ulaştınız diye tahmin ediyordum.
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    L130 ve L220 modelleri kağıtları alırken çok sayıda kağıt çekiyordu, paten değişti. Bunun dışında da servislik bir sorun çıkmadı.
  • Merhaba, Piyasada Agfa markası ile satılan l800s serisine uygun mürekkeplere rastladım. Bu mürekkepler hakkında fikri olan var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristana -- 9 Eylül 2019; 15:37:24 >
  • Dün gece kafamdaki son soru işaretlerini hallettikten sonra bir L1110 sipariş ettim.

    Bir paket Xerox bir paket Mopak A4 kağıt ve 50'li satin rovi 10x15 aldım denemek için. Sanırım bazı Kodak kağıtları cihaz kabul etmiyormuş o yüzden Kodak almadım , daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? Bir de bazı makineler gibi kağıt seçiciliği (bazı tür kağıtlarda okunamayacak kadar kötü/dağılmış baskı , kağıt sıkışma vs.) gibi durum var mı ? Çok ucuza Mopak buldum hazır indirim sezonu stok yapayım diyorum bir kaç koli , konuda Mopak'ta sorun yaşayanlar var sanırım bu sorunlar ne türden ?
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Mopak Kazançlı kağıdını ve Rekort olanını kullandım. Ben de kazançlı olanı ucuz diye çok sayıda almıştım. Bazı paketler idare eder kaltede iken bazıları çok kötü çıktı, aynı kağıt olmasına rağmen. Kağıt pürüzlü, ince ve rengi de yeterinde beyaz değildi, makinaya girince parçalananlar bile oldu. Rekort olan biraz daha kalındı ama çok da iyi değildi, aynı fiyata daha iyilerini aldım.
  • @AtesHırsızı
    Mopak almayın. Hayırlı olsun yeni printer almışsınız hele yepyeni cihazı MOPAK kağıt sokup toz içinde bırakmayın. İade edebiliyorsanız iade edin yada saklayın bari cihaz biraz eskiyince kullanın. Bende denemek için 1 paket almıştım Murat Bey'in deiği gibi kopma vs. yaşatmasa da cihaz kağıt tozu içerisinde kaldı. Abartmıyorum ortalama üstü bir kağıtlarla 3000-4000 kağıdın bıraktığı tozu 500 kağıtta bıraktı makinede. Ayrıca her 2-3 kağıttan birinde nokta halinde lekeler vardı. Bitti kurtuldum. Bence iade edin edemiyorsanız da biraz cihaz eskiyince kullanırsınız.


    @murat3807
    Anladım peki kızak sistemleri aşağı yukarı kaç çıktıda arızalanmıştı ve nekadar ödediniz serviste tamiri için?


    Bu arada HB da güzel bir kağıt indirimi olacak gibi Şu 4 - 4lük indirimde Impulse Premium A4 Kağıt saat 09:00 da indirime girecek hatta şu anda 70 TL şu an fiyatı bile gayet güzel. Ama nasıl bir marka kullandınız mı? YOrumlara baktım 21 yorum var yorumlar genelde gayet güzel. Hiç kötü diyen olmamış. 2 orta yorum var gerisi hep 4 ve 5 yıldız. 1 kişi Navigatöre göre düşük 2 kişi ise Navigatöre yakın ayarda kağıt demiş. Şu anki fiyat 69,99. Nedersiniz?




  • https://www.hepsiburada.com/impulse-a4-fotokopi-kagit-80-gr-5-li-kutu-2500-adet-p-HBV00000HRQKS?magaza=Hepsiburada

    İndirim Başladı Fiyat 65 TL ye çekildi. 500lü 1 paketi 13 TL ye geliyor. Sizlerden yorum bekliyorum kağıdı bilsem 2-3 koli daha sipariş vericem. Gerçekten güzel fiyat kağıtta yorumlarda belirtildiği gibi iyi ise bence kaçırılmayacak fiyat.

    @murat3807



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 10 Eylül 2019; 9:51:17 >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben Agfaphoto High Glossy 270g kullanıyorum. Memnunum herhangi bir sorun yaşamadım.
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fırsatmış, telefonun şarjı bitmişti, okuldaydım, kaçırdım. Sevdiğim kağıtlardan biri, kalın ve beyaz bir kağıt. Uzun süredir kullanmıyordum.

    Edit: Yakın zamanda almıştım, şimdi bir paket açtım ama eskisi kadar kalın ve beyaz gelmedi, belki de ben yanlış hatırlıyorum. Yine de fena değil, iki yüzü de pürüzsüz bir kağıt. Navigatörle karşılaştırdım hemen. Navigatör daha kalın ve daha beyaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 10 Eylül 2019; 12:33:36 >
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Kullanımla ilgi var galiba, biri 60000 civarı idi, diğeri 100000 e yaklaşmıştı. Biri garanti kapsamında yapıldı, diğer cihazın garantisi yoktu, başka bir yazıcı ile birlikte ödemiştim parasını ama çok fazla değildi belki 40-50 TL.
  • @tonythetonguc
    Bir paket aldım zaten , artık elle yazı işlerinde kullanırız böyle bir sorunu varsa. 7-8 paket Xerox performer var aslında onu bir deneyim güzelse BİM'den stok yapayım biraz daha.

    @tristana
    Rovi satin aldım denedim ben de memnun kaldım şuanki sonuçtan. Tabi kesin kanı 6-7 ay sonra açıkta duran fotoğrafların haliyle ortaya çıkacak.


    Arkadaşlar ufak mürekkep akması izleri yaşıyorum şuan 10-11 tane fotoğraf baskısından sonra. Sebebi ve çözümü nedir ?

    Ekleme: Kağıt kaydırıyormuş :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 10 Eylül 2019; 14:39:39 >
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Anladım sizden cevap gelmeyince 3 koli aldım ben beğenmezsem iade hakkım olduğu için. Ne dersiniz sizce iyi bir kağıt mı? 65 liraya? Şu anda da 69 TL ye satılıyor aslında ürün "iyi bir kağıt sınıfında" diyorsanız hala güzel fiyat. Peki kıyaslarsanız hangi kağıda denk olur bilindik kağıtlara göre? Evet Navigator veya DoublaA kalitesi beklemiyorum onların fiyatları 90ı geçti artık zaten kıyaslamanın anlamı yok.

    Birde 2 versiyonu var sizdeki normali mi premium olan modeli mi? Açık yeşil normal olanı koyu yeşil olan premium olan sanırsam. Sipariş ettiğim premium olan model. Artık bu fiyatlara kağıt kalmadı avansas daily bile 84 Lira. Hatta görebildiğim en ucuz kağıtların koli fiyatı bile 70 TL civarında Örneğin bugün Ankara City GrossMarketteydim (fiyatlar genelde çok iyidir bu markette) Girişe afiş asmışlar Mopak A4 13TL diye. O dandik kağıdın kolisi bile 65 TL...

    Eğer Mopak ile denk kalitede bir kağıt ise hemen iade edeyim ))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 10 Eylül 2019; 17:7:23 >




  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Performer modeli farklımıdır onu bilemiyorum ama Xerox da çok iyi bir kağıt Çoğu kişi Navigator dese de bence Navigatörden çok aşağı kalır bir yanı yok. Navigator biraz daha iyi denilebilir belki. Kısacası piayasadaki kalitlar içinde kaliteli bir sınıfta benim denediklerim içinde ilk 3-4 e girecek bir kağıt. Benim kullandığım yeşil renk standart olan kağıt. Mavisi var Bussiness birde bu performer varmış bunları hiç kullanmadım. Ama marka adına bakarsak kötü olacağını zannetmem. BİM deki fiyatta gayet güzelmiş aslında koli fiyatı 75 TL ye geliyor. Bence de eğer beğendiyseniz stoklayın daha sonraki tarihlerde bu fiyatlar zor.
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Bendeki premium, mopaktan iyi olduğu kesin, Avansas Daily benim sevdiğim bir kağıt, kalitesi ondan bir tık aşağıda diyebilirim. Navigatör kadar kalın değil, onun kadar beyaz değil, ondan daha şeffaf ama her iki yüzü de pürüzsüz.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Emin olmak için soruyorum Avansas daily mi bir tık daha iyi, yoksa Impulse Premium mu bir tık daha iyi?
  • 1) 3150 ile 3151 arasında ne fark var ? Sitesinde bile bulamadım.

    2) Yazıcı en fazla ne kadar süre kullanılmayabilinir ? Ayın 15 günü il dışında olacağmdan kullanamayacağım.

    3) Hangi a4 kağıdı önerirsiniz?
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Avansas Daily daha iyi, kalitesi değişmediyse tabi. Ben alalı çok uzun zaman oldu.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.