Şimdi Ara

Epson L3160 Kafa temizleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , yazıcım 5 yıllıktır toplamda 1000 sayfa almadım bile. Kötü çıktılar aldım sonra bazı renkler hiç basmadı ben de defalarca kafa temizleme güçlü temizleme yaptırdım ama nafile. en sonunda internetten solüsyon aldım ve kafayı söküp solüsyonla tüm gözenekleri iyice açtım, atık kutusunu dahi temizledim her yeri sildim ama sonuçta bir değişiklik olmadı. bu defa kafayı 1 gün solüsyonda beklettim sonra tekrar taktım hortumları tek tek çekip tekrar doldurdum mürekkebi ama son tahlilde sadece mavi ve kırmızı rengi biraz çıkartabildim ama siyah ve sarı renkler hiç basmıyor. kafayı çıkarıp solüsyon bastığımda siyah ve sarı az da olsa geliyor ama kurulayıp taktığımda yine basmıyor. Nedeni ne olabilir lütfen işi bilen biri yorumlayabilir mi. Servise götürüp 2-3 bin bayılmak istemiyorum zaten kendisi kaç para onu da bilmiyorum.

I Lo<3 MY MoTo
  • 1/2 oranında kaynar su ile solusyon basabilirsiniz baskı kafasına. ha tamamen tıkandıysa yapacak bir sey de kalmamıs olabilir.

I Lo<3 MY MoTo
  • Baskı almaya çalışıyorum ama Malesef hiç mürekkep izi yok kağıtta. Sanırım kafa tamamen ggitti. Yeni kafa satın alsam nerede bulurum acaba ? Servise de götürsem bana kafa değişimi önerecek eminim.

I Lo<3 MY MoTo
  • Hi-Tech-Man kullanıcısına yanıt

kafa gitmemiş olabilir kafa ile çok uğraştığınız için birde sıvı temesı olmuşa yazıcının kartındaki ateşleme sigortası amış tır

tıkalı kafalarında tamiri mümkün 542 550 68 97 arayın detaylı bilgi vereyim

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.