4 kişinin çalışacağı küçük bi ofis kurmaktayım arkadaşlar.Grafik çalışmalarını basmak için bu yazıcı alalım diyoruz.Önerir misiniz? Mürekkep tanklı olduğu için bunu seçtik.
4 kişinin çalışacağı küçük bi ofis kurmaktayım arkadaşlar.Grafik çalışmalarını basmak için bu yazıcı alalım diyoruz.Önerir misiniz? Mürekkep tanklı olduğu için bunu seçtik.
bahsettiğin yazıcıdan ben bir adet aldım mürekkep tankı olması ve yanında iki adet siyah kartuş verilmesi güzel birşey fakat normal kağııt veya pürüzsüz düz kağıda resim baskısı pek iyi değil sadece özel fotoğraf kağıdına baskı yapılırsa iyi bir baskı alınır düz kağıtlarda baskı çok mat çıkıyor mürekkepte dağılmalar oluyor sadece bu problemler foto kağıdında olmuyor foto kağıdına baskı kalitesi oldukça iyi genel olarakda güzel bir yazıcı bazen mükekkep kafaları fazlaca mürekkep biriktiriyor ve fazlası kağıda damlıyor yada kafada biriken mürekkebin fazlası baskı sırasında kağıdın kenarına bulaşıyor şünkü kafalar kağıdı silme geçiyor hatta kağıdın kenarlarında kıvrılma var ise kafalar kağıda sürtebiliyor veya takılabiliyor koyduğunuz kağıt işaretlenen ölçüden kısa ise kağıdın bittiğini anlamıyor ve resmin kalanının makinanın boşluğuna doğru basmaya devam ediyor ve makinenin içine mürekkep püskürtüyor kağıt için herhangi bir sensör bulunmuyor mürekkepler oldukça ince kıvamlı dolum veya temizlik sırasında elinize bulaşırsa çıkması uzun sürüyor benim gördüklerim bunlar tüm bunlara rağmen ucuzyollu bir yazıcı ve baskısı ekonomik çok masraflı değil tankları bir kere doldurdumu uzun süreler kullanılır
Orjinal mürekkebi kullanılmadığında damlatmalar söz konusu olmakta, baskı maliyetleri çok çok düşük.
orjinal mürekkeb kullanıyorum makinanın yanında verilmişti zaten damlatma olayı sıkça olmuyor fakat kağıdın kenarına zaman zaman mürekkeb bulaşıyor ve yazma işleminin sonlarına doğru yazma kafası kağıdın kenarlarına çarpıyor buda kağıda mürekkep bulaşmasına sebep oluyor sanırım mürekkebin bir kısmı yazma kafasında birikinti oluşturuyor fakat bu anlattıklarım ilk zamanlar çok olmuştu belkide yazıcı yeni kurup fazla çalıştırılmadığından olabilir yani ilk baskılarda yaşanıyor olabilir bu sorunlar biraz azalmaya başladı