Bildirim
Epson için hangi mürekkep ???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben senin yerinde olsam orjinal kartus alirim. kafan rahat olur. cebinden 5 10ytl az cikacak diye kartusun orjinalligini bozup, puskurtuculerin tikanmasini göz önune almak kötu degil mi sence? arti doldurma kartuslar orjinal kartuslara göre cok daha az sayfa basarlar... -
www.dolankartus.com
bu adrese gir epson için doldurulabilir kartuş satılıyor tanesi 11 YTL
mürekkep de alabilirsin aynı siteden -
Orjinalden alıntı: c.alkan
ben senin yerinde olsam orjinal kartus alirim. kafan rahat olur.
Okadar parayı verince nasıl kafan rahat olur anlamadım.
cebinden 5 10ytl az cikacak diye kartusun orjinalligini bozup,
Hangi 5-10 ytl? senin kartus fiyatlarindan haberin yok galiba :)
puskurtuculerin tikanmasini göz önune almak kötu degil mi sence?
Bir takim kartus fiyati yazicidan fazlaysa ve "orjinal olmayan murekkepler kafalari tikar" sadece yazici markalarinin urettigi bir yalansa, goze alınabilir birşey.
arti doldurma kartuslar orjinal kartuslara göre cok daha az sayfa basarlar...
Tam tersi, yazici alirken uzerindeki orjinal kartuslari %50 seviyededir. Bir an once bitsin de yazicidan edemedigimiz kari kartuslardan edelim diye.
Ben de tanesi 11 YTL den 6 renk kartus aldim. Hangisi biterse doldurup doldurup kullaniyorum. resetleyici falan gerekmiyor.
Su ana kadar uretilmis en sorunsuz ve ucuz kartus çözümü. Murekkepler de 1. sinif fotograf murekkepleri.
ADI : DOLAN KARTUŞ ADRESİ : www.DolanKartus.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barcelonaguy -- 5 Ocak 2008; 6:34:19 >
-
dolan kartuş.com da 250ml lik 1. kalite mürekkep 25ytl 4 renk 100ytl 2. kalite 250 ml 12.5ytl başka yerlede mesela "http://satis.cescesor.com/index.php?cPath=22&osCsid=m4f41mrdamfkumhrjmmvbfidc4" adresinde 1. kalite olduğunu söyledikleri murekkebin 250ml si 11.5 ytl fiyar yarın bile daha ucuz. ciss aldım ve 500-1000 ml lik 4 renk alacağım sizce nerden alayım -
Ya bu Cescesor marka mürekkebi çok övüyorlar fakat OCP de çok kaliteli bir mürekkepmiş.
Özellikle kullanan arkadaşlardan ricam, Epson için hangisi daha iyi olur. Hangisi daha kaliteli.
Ayrıca OCP mürekkep, Epson 5760dpi yazıcılarla uyumlu mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: MeE
Ya bu Cescesor marka mürekkebi çok övüyorlar fakat OCP de çok kaliteli bir mürekkepmiş.
Özellikle kullanan arkadaşlardan ricam, Epson için hangisi daha iyi olur. Hangisi daha kaliteli.
Ayrıca OCP mürekkep, Epson 5760dpi yazıcılarla uyumlu mu?
Epson için kesinlikle dolankartus'un 1. kalite mürekkebini dene. inanılır gibi değil ama Epson premium glossy fotoğraf kağıdına orjinal epson kartuşlardan iyi basıyor fotoğrafları. inanmayan varsa denemelik alsın kullansın. orjinal epson'un bastığı renkli fotokopi gibi kalıyor yanında
Murekkep konusunda unutmamanız gereken birşey ucuz olanı kesinlikle iyi olmaz. Kaliteli mürekkebin içindeki maddeler pahalıdır. Yoksa litresi 10 YTL ye de epson mürekkebi satıyorlar. sonuc facia. ben hepsini denedim, tavsiyem dolankartus #1 kalite murekkep.
-
dolankartus sitesindeki mürekkepler haddinden fazla pahalı. Şu an için pigment bazlı ve dünyanın en kaliteli mürekkepleri bile 12-18 YTL arası (250cc). Hatta kiloluk alırsan daha da ucuz. Inktec bu yüzden HP ile mahkemelik zaten. Kaldı ki dolankartus maalesef "dye" bazlı mürekkep getiriyor. Yani pigment bile değil. Son kullanıcı fiyatı 25 YTL'nin yarısı bile etmez yani. Yazık o paraya.
Renkler çok canlı ve parlak bunu biliyorum. Fakat dye bazlı mürekkeplerin geneli böyledir. Yine de, ne kadar kaliteli olursa olsun en fazla 3 seneye kadar solmaya mahkumdur. Pigment, biraz daha donuk karakterli ve düşük parlaklıktadır "dye" bazlıya göre, fakat yine de uzun yıllar solmaz. Karakterinde bir değişme olmaz. Tabii kaliteliyse.
Benim şu an için düşündüğüm Inktec, OCP veya Cescesor. Cescesor biraz "hepsi için uygun" şeklinde takılıyor ama kazın ayağı öyle değil. Tıkanma yapmayabilir, solmayadabilir ama yoğunluk olayı her yazıcıda farklı olduğu için en kaliteli çıktılar yazıcıya uygun yoğunluktaki ve incelikteki mürekkeplerden alınıyor.
Fakat dolankartus sitesinde takdir ettiğim bir nokta var ki, hemen her Epson için ve bazı HP ve Canon yazıcılar için kolay dolabilen ve tıkanma yapmayan kartuş getiriyor olmazı. Ama o, 1 YTL'yi bir türlü anlayamadım. Neden 10 YTL değil de 11. Yani ben bu kartuşların çoğunu bulabiliyorum zaten 7-8 YTL'ye.
-
merhaba!
buraya kadar yazılanların tamamını okudum ancak hala hangi mürekkebi alacağıma karar veremedim. konu da pek ilgi görmemiş gibi duruyor.
katkıda bulunmak için ben de inkser ve print marka mürekkepler de var. ama kimse yoğurdum ekşi demez mantığıyla kararsız kalıyoruz haliyle. ben çeşitli markaları kullanan deneyimli kişilerin yorumlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler. -
arkadaşlar konu açılalı uzun süre olmuş fakat sorun hala aynı.
öncelikle epson t1821-22-23-24 karyuşlarım var. OCP nin doldurulabilir kartuşlarını aldım. bir ojinal kartuşlarla renli çıktı aldım birde bunlarla. aradaki fark korkunç. OCP mürekkepten uzak durun arkadaşlar az bi farktan bahsetmiyorum çıplak gözle çok bariz fark var. kağıdın arkasından bile belli oluyor çünkü kağıdı hamur gibi yapıyor.. bende arıyorum şimdi ne alacam diye. cescesur durabiteyi deneyim diyorum birde? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X