Şimdi Ara

epson hangi model önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epson marka kolay dolan kartuş sistemine uygun bir epson yazıcı almayı düşünüyorum.istediğim özellikler wifi olsun tarama falan ara sıra renkli baskı ve fotoğraf basıcam genelde siyah beyaz çıktı alıcam ne önerirsiniz fiyat olarakda 200 e kadar uygundur.

• sx425w kalite olarak çok iyidir.ama yavaş bir yazıcıdır.hıza önem vermiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.kolay dolum kartuşlarıyla ben kullanıyorum.şuan dijital ortamda gördüğüm resmin aynısını alıyorum.

bu yazıcı suan vatanda 100 lira hemen al.bence bu kampanya zor bulunur.ben electroworldden 108 e almıştım.zor bulunur kampanyalar.
  • kolay dolum kartuşları ve ocp mürekkep için bana ulaş.uygun fiyattan sana ayarlarız.kartuş ve mürekkepler vereceğim linkte 100ml mürekkepleri ile alındığında 109 aynı ürünü aynı yerden 85 e alırsın.ama bana pm yollaman lazım.
    hemde bu kartuşlar artık butonlu olarak satılıyor.

kartuşlar için tıklayın

mürekkepler için tıklayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

kolay dolum kartuşları ve ocp mürekkep için bana ulaş.uygun fiyattan sana ayarlarız.kartuş ve mürekkepler vereceğim linkte 100ml mürekkepleri ile alındığında 109 aynı ürünü aynı yerden 85 e alırsın.ama bana pm yollaman lazım.
    hemde bu kartuşlar artık butonlu olarak satılıyor.

kartuşlar için tıklayın

mürekkepler için tıklayın.

yazıcıyı alalımda ulaşırz hocam acele etme :)

• yazıcınızı kampanyadan almanızda fayda var.bu sayede neredeyse dolum kartuş ve mürekkeplerini bedavaya getirirsiniz.
  • kampanyayı bende farkettim nekadar sürecek bir bilgin varmı
  • yarın akşama kadar.sonra 140 civarı oluyor heralde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskiden ilk geldiğinde bu yazıcı çok ucuzdu ama kimse almıyordu.sebep;bu modelin dolan kartuşunun üretilmemis olmasıydı.ancakbu modelin dolan kartuşu türkiyeye gelince bu model kartuşlu yazıcıların satışlarında deyim yerindeyse patlama oldu.talep olunca uyanıklar fiyatını arttırdı.bu yazıcılar ancak kampanya fiyatıyla alınır.

ben electro worldden 108 küsüre aldım.bir gün sonra 99 a düştü.son aylarda electroworld bile bunu 150 civarında satıyor.aynı örnek bx305f için geçerli.dolan kartuşu yokken 100 liraya satamıyorlardı.şimdi neredeyse 200 lira kapışş kapış gidiyor.
  • akşama rahat rahat bi araştırayım fiyatı gördüm bende işin ilginci vatanda direk yazıcılara girince iki tane epson var ve bu model yok
  • quote:

akşama rahat rahat bi araştırayım fiyatı gördüm bende işin ilginci vatanda direk yazıcılara girince iki tane epson var ve bu model yok

vatanın sattığı sx425w

eğer hız sizin için önemli değilse bu yazıcı sizin için bicilmiş bir kaftan
  • hız olarak siyah beyaz çıktıyı 1 saatte çıkartacağını sanmam ama renkli için zaten yavaş olması normal
  • hız olarak epsonun 4 kartuşlu yazıcıları yavas.ben bir a4 fotoyu ortalama 9-11 dk arası alıyorum.

daha önce mp280 kullandım.aynı cıktıyı onunla 1 dk.kada alıyordum.ama kalite olarak gayet güzel.tabi mürekkep seçimine göre değişir.litresi 10 lirayada mürekkep var.60-70 lirayada mürekkep var.
  • 9-10 dk ne yaptın hocam okadar sürmez yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bf

9-10 dk ne yaptın hocam okadar sürmez yaa

4 tane a4 ten oluşan bir poster cıktısı aldım.özellikle kronometreyi açtım.tam 39 dk sürdü.
    şuan bile 10*15 foto alıyorum.3 dkdan aşağı değil.
  • kalite fotoğraf baskısını aratıyormu peki bu arada vatan indiriminde kalmamış üründen
  • quote:

kalite fotoğraf baskısını aratıyormu peki bu arada vatan indiriminde kalmamış üründen

kalmaz tabi ürün fiziksel olarakda görünüm itibari ile güzel bir ürün.fotograf kaliteside gayet güzel.ama aynı şeyi normal metin+resim cıktısı için söyleyemiyeceğim.

ama parasını hak eden bir ürün.hıza önem vermeyen herkes alabilir.
  • quote:

quote:

4 tane a4 ten oluşan bir poster cıktısı aldım.özellikle kronometreyi açtım.tam 39 dk sürdü.

39 dakika mı? en yavas Canon bile 1.5 bilemedin 2 dakikada basıyor a4 kagıdı.. bence bu kabul edilemeyecek bir yavaslık..
    birde su noktaya dikkat cekmek istiyorum.. 4 kartus var ama siyah kartusu resim baskısında kullanıyor mu yoksa sadece yazıda mı kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

quote:

39 dakika mı? en yavas Canon bile 1.5 bilemedin 2 dakikada basıyor a4 kagıdı.. bence bu kabul edilemeyecek bir yavaslık..
    birde su noktaya dikkat cekmek istiyorum.. 4 kartus var ama siyah kartusu resim baskısında kullanıyor mu yoksa sadece yazıda mı kullanıyor?

siyah kartuşu ikisindede kullanıyor.

ayrıca hızı dediğim gibi düşük.siz normal cıktıdan mı bahsediyorsunuz ?foto çıktısından mı? internetten besleme sistemi takmak için izlediğim videolarda bile resim baskısı alırken kağıdı çektiriyorlar orada duraklatıp resmi bitirme bölümüne geldiğinde tekrar video kaydetmeye başlıyor.çünkü yavaş bir yazıcı.ben mp280 kullandım.hızı normal çıktılarda bile mp280 e göre çok düşük.ama baskı kalitesinden gayet memnunum.

bu videoyu başından sonuna kadar izlerseniz benim ne demek istediğimi anlarsınız.

• maşallahı varmış :)
  • evet.ama baskı kalitesi gayet iyi bir cihaz.lcd ekranı , wifi ve hafıza kartı okuması gibi birçok özelliği var.sadece tek eksisi yavaş bir yazıcı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.