Şimdi Ara

EPSON EMP-TW700 & PANASONIC PT-AX100, (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Bu 779 Euro KDV dahil mi ?

Bu arada yetkili Epson firmasından TW700 alabilirdiniz lamba dahil 3 yıl da garantili olarak. Ürününe lafım yok ama projektör konusunda da uzman olan yetkili servis ve yedek parça konularında Panasonic bana nedense güven vermiyor. En çok satan marka ve işin uzmanı olması ile şahsen Epson'u tercih ederdim.

hocam o fiyata tw700 ü nerede bulabiliriz?
  • TW700 daha pahali bi modelsanirim 2300 2400 ytl civariydi aldigim yerde,yada panasonic kampanyadaydi sanirim ondan fiyati uygundu...
  • TW700 1500 € falan arkadaşlar ! Hepsiburada.com'da gördüm. Ama bayiden biraz pazarlıkla daha ucuza alabilirsiniz belki. Ama €'daki yükselişle şu an fiyatlar uçmuş vaziyette YTL bazında.

İst. Bil. paralel ithalat yapıyor daha uygun fiyata ama Tw700 10:000 kontrastı ve 1080p downscale 24p vs. ile daha üstün Panasonic ax100'e nazaran. 1600 ansilümen ev için yeterli olur hatta fazlası gözlere ziyan oluyor. 1200 ansilümen bile karanlıkta gözünüzü alıyor daha uygun modları tercih etmeniz gerekiyor akşam saatlerinde. Bunun için kontrasta ışık gücünden daha fazla önem vermenizi tavsiye ediyorum yeni alacaksanız. Gündüz için 1600 ansilümen rahat yeter.
  • nerde 1500 falan mr_thunder? tekrar bak tw600 lere falan bakiyorsundur sen
    ben 1 hafta arastirdim heryerde 2000 den asada degil hattaa dahada fazlaa olan yerler var...

bu arada bunda uzaga koysanda boyut ayarlama olayi var dimi arkadaslar?ax100 de? yani ekrandan uzaklastirdikca buyumicek goruntu dimi? ayari vardir sanirim goruntu bozulmadan kucultme ayari?
  • TW700 ve AX-100 için Fiyat İsteyen varsa PM mesaj atsın yarın bilgi vereyim sabahtan...

quote:

Orjinalden alıntı: valenciaendoor

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Bu 779 Euro KDV dahil mi ?

Bu arada yetkili Epson firmasından TW700 alabilirdiniz lamba dahil 3 yıl da garantili olarak. Ürününe lafım yok ama projektör konusunda da uzman olan yetkili servis ve yedek parça konularında Panasonic bana nedense güven vermiyor. En çok satan marka ve işin uzmanı olması ile şahsen Epson'u tercih ederdim.

hocam o fiyata tw700 ü nerede bulabiliriz?
  • Doubtful kardeşim Euro'dan bahsediyorum € (euro işareti) koymuştum 1500 rakamının arkasına. Tw700 1500 € plus KDV diyor şu linkte Hepsiburada.com'da resmi Epson ithalatçısından geliyor. Ama Epson ürünleri bayilerden pazarlıkla almanızı tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=15530&productid=ofiseptw700
  • bende yabanci karakter gozukmuyor,kusuruma bakma thunder kardes,
    sonuc olarak epson pahali gelmisti bana...
    yarin makina elimde olucak insallah...geldikten sonra,merak eden almayi dusunen arkadaslar icin yorumlarimi yazarim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubtful1

bende yabanci karakter gozukmuyor,kusuruma bakma thunder kardes,
    sonuc olarak epson pahali gelmisti bana...
    yarin makina elimde olucak insallah...geldikten sonra,merak eden almayi dusunen arkadaslar icin yorumlarimi yazarim...

hocam hem yorum hemde karanlık ve aydınlık ortamda resimlerini bekliyoruz tabi mümkünse ??
  • arkadaslar acil yardim lazim...alet elime ulasti ama 2 tane kablo cikti icinden,biri bildigimiz pc power supply kablosu sanirim digeri ise hic gormedigim bi kablo,kablonun ucunda bi yuvarlak uzun metal alttada 2 tane yanlamasina demir var...?

e nasil olcak bizim prizlere gircek sekilde degil? icinde cevirici gondermeleri gerekmiyormuydu nasil halledicem bu durumu?
  • bu sorunu cevirici priz ile hallettim arkadaslar,zor buldum ama degdi sanirim...goruntuye sasirdim,benim eski projectorden sonra bu biraz garip geldi,bilgisayarimda 2 1080p 2 720p hd dvd ve bluray film vardi denemeleri yaptim ,gunduz gozuyle bile muhtesemdi... 4 metre uzakliktan yansitiyorum ekran goruntusu oldukca buyuk ona ragmen herhangi bi bozulma goremedim goruntude...
    hava kararinca tekrardan deniyip resimleri cekip koyucam arkadaslar...
  • bekliyoruz

• Hadi bakalım Hayırlı olsun !
  • fan gürültüsü önemli arkadaşlar... ptax100 baya sessiz sayılır... ama tw700 de pek bir methediliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubtful1

bu sorunu cevirici priz ile hallettim arkadaslar,zor buldum ama degdi sanirim...goruntuye sasirdim,benim eski projectorden sonra bu biraz garip geldi,bilgisayarimda 2 1080p 2 720p hd dvd ve bluray film vardi denemeleri yaptim ,gunduz gozuyle bile muhtesemdi... 4 metre uzakliktan yansitiyorum ekran goruntusu oldukca buyuk ona ragmen herhangi bi bozulma goremedim goruntude...
    hava kararinca tekrardan deniyip resimleri cekip koyucam arkadaslar...

yansıttığınız perdenin ölçülerini de yazarsanız memnun olurum
  • resimleri henuz cekemedim bu aksama dogru cekip koymaya calisicam...
    bildiginiz gibi 4-5 izleme mod undan olusuyor ax100
    en guzeli cinema 1 deniyor arastirmalarima gore...fakat bana soluk geldi cok...hatta filmlerin altyazisinda beyazdan eser yok,bu normalmidir? yani beyazi iyi yansitmiyor,ozelligimi budur yoksa benmi yanlis birsey yaptim?
  • bende full hd cihaz bakıyorken ax100 kullanan arkadaşım hiç boş yere fazla para verme senin işini ax100 görür demişti. ama sen bu şekilde yazınca soluk vs diye kuşkulandım. resimlerini bekliyoruz.
  • bende de panasonic ax100 var beyazlarda göze o kadar batacak bir problem yok ama , karanlık sahnelerde colour shift denen bir şey varmış,

onuda yeni öğrendim ekranın sol alt köşesinde bir yeşillenme olayı var dikkat edilirse ,belki sizin cihazda olmayabilir ama ilerki saatlerde

çıkma ihtamali vardır
  • doubful bey bağlantıları kontrol edin bence... default ayarlarda bile çok güzel görüntü alabilirsiniz, cihaz çok kolay kullanalıbilir üretilmiş... İnsan ilk aldığında çok karmaşık ayarlar bekliyor ama dediğim gibi kullanım çok basit, tak çalıştır... Bendeki plazma ve lcdlerden kat kat net ve güçlü bir görüntü veriyor cihaz... eğer anormallik devam ediyorsa vakit geçirmeden servise danışın... panasonic merkezde kemal coşkun bey yardımcı olur size...
  • resimleri cektimm bi kac saate koyucam,xbox da performansi inanilmazz...filmlerdede olee...
    ama demek istedigim cinema 1 modundaa bi siolukluk var anlayamadim nedenini? yani 4.5 metre uzaktan yansitiyorum ondanmidirki? e ozaman xbox 360 nasil okadar capcanli cikiyor uzak olmasina ragmen?

bana konstrat ve parlaklik ayarlarini verebilirmisiniz? en uygun ayar soledir boledir gibisinden?

iris ve light hormonizor acikmi kapalimi olucak gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubtful1 -- 15 Nisan 2008; 11:19:15 >
  • Arkadaşlar Ben de Şubat tan berri kullanıyorum ve çok memnunum, PANASONIC PT-AX100 su anda compponent kablo ile baglantı kurdum. ancak tek HD girişi oldugu için PS3,DVD,Receiver dan buraya HD çoklayıcı diye bir cihaz ile gidebileceğimi söylediler ama kaliteli güzel kullanışlı bir cihaz alamadım. önerileriniz olabilir mi? Bir de arada 12 mt lik HD için kablo almam gerekiyor bu kablo uzadıkca bir sorun olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.