Şimdi Ara

Epson EB- 1775W URUN HAKKINDA BILGI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

urunu 2el alıcam temız durumda o konuda derdım sorun yok ama cıhaz kullanan urun hakkında bılgı olan varsa yorum alabılırmıyım suan kullandıgım tw450 cıhazdan lumen olarak fazla gozukmekte 3000 lumen degerı var , kontras 2000 dusuk gozukuyor yapı olarak cok ınce oldugu ıcın uzun surelı kullanımlarda sorun yaratır mı 8-9 saat kullanıyorum gunluk ısınma ses sorunu sızce nasıl bır urun tsk

• Tw 450 den memnun değilmisiniz?
    Konu ile alakası yok ama merak ettim hdready projeksiyonların full hd ye gore lumen değeri niye daha yuksek yapıyorlar.
  • tw450 , cok memnunum ama eb-1775w 3000 lumen oldugu ıcın fıyatta cok uygun olunca almak ıstıyorum
    xbox , recevır 1080p cok ıyı ama gunduzlerı kullandıgım ıcın dıger cıhazı merak ettım 3lcd 3000 lumen cok ıyı ısık gucu verebılır.
  • bıldıgım kadarıyla hd goruntude pıksel sayısı azaldıgı ıcın ısık gucu herzaman daha yuksek olur cozunurluk dustukcek ısık gucu artar , ama sıze tavsıyem 1080p 720p bırcok cıhaz test ettım eger tv ve oyun agırlıklıysa hd cıhaz yeter artar tw6000 tw450 tw480 yayınlarda bıraz renk farkı var farklı hıc bırsey yok parayı yazık oyuzden artık hep hd cıhaz bakıyorum benım ıcın en onemlısı ısık gucudur o paraya degecek hıc bır fark goremedım .
    3lcd sasmayın yeter dlp ve led kesınlıkle tavsıye etmıyorum. ıyı gunler
  • Ben sadece 1080p mkv veya bluray film izlemek için dusunuyorum.Şuan kafamda tw 480 var.2.el almayı dusunuyorum suan para bırıkıtırıyorum.full hd projeksiyonun bariz farkı sadece siyah renklerdemi?Hd ready bluray performansını merak ediyorum.2.el tw 480 alacagım ıcın kullanım saatıne bakacagım.Duvara goruntu vermeyi dusunuyorum.Tw 450 ile 480 arasında cok fark varmı?projeksiyonda 2.lamba takınca aynı performansı alınabılıyormu?Fazla soru sordum kusura bakmayın.iyi gunler.
  • HD ready lerin performansınıda beğeniyorum ama full HD detaylar daha iyi tabi
    görüntünün boyutuda çok önemli burada.
  • bende eskı bir hd ready samsung lcd tv var.Full hd lcd tvde mkv bıle fark olduguna gore projeksiyondada fark buyuk olacak.
    Alacağım prjojeksiyonu duvara yansıtacagım ıcın full hd projeksıyon performansı ne olur Allah bılir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson SX 110 Marka Yazıcı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • full hd tw6000 kullandım eger mkv 1080p acarsanız fark gorebılırsınız ama lumen oranları cok dusuyor oyuzden benım ıcın ısık gucu onemlı oldugu ıcın hd yetıyor
  • goruntu boyutu 200 - 250 cıvarlarında ıse hd yetıyor pıksel aralıgı cok bellı olmuyor 300 ve ustu ıse bellı olabılır ama o goruntu verebılmek ıcın 5 -6 mt uzaklıga koymanız lazım ozamanda ısık gucu onemlı bır faktor oluyor
  • vardar052 tw480 ılk cıhazımdı 450tl yakınımdan almıstım cıhaz 2800 lumen degerı ıle cok ıyı bır ısık gucu verıyordu suan tw450 var arasındakı tek fark 2500 lumen olması pıyasadakı alınabılecek en ekonomık fıyat performans urunlerınden bırısı 370 tl ampul fıyatı var 6 ay garantılı taktırmıstım .Bende aynı korku vardı ama epson mustafa beyle yaptıgım gorusmede ılk gunku performansı alabılecegımı ılettı hıc bır fark yok gunduzlerı bıle cam gıbı fıyat uygunsa kesınlıkle alın ampul degısınce makına sıfırlanıyor ama dıkkat edın lambayı komple alın sız degıstırın bır cok yer ıc kısmını flans galıba denıyor onu degıstırıp verıyor guvenmeyın.
  • vardar052 tw480 ılk cıhazımdı 450tl yakınımdan almıstım cıhaz 2800 lumen degerı ıle cok ıyı bır ısık gucu verıyordu suan tw450 var arasındakı tek fark 2500 lumen olması pıyasadakı alınabılecek en ekonomık fıyat performans urunlerınden bırısı 370 tl ampul fıyatı var 6 ay garantılı teknık servıse taktırmıstım .Bende aynı korku vardı ama epson mustafa beyle yaptıgım gorusmede ılk gunku performansı alabılecegımı ılettı hıc bır fark yok gunduzlerı bıle cam gıbı fıyat uygunsa kesınlıkle alın ampul degısınce makına sıfırlanıyor ama dıkkat edın lambayı komple alın sız degıstırın bır cok yer ıc kısmını flans galıba denıyor onu degıstırıp verıyor guvenmeyın.
  • Cevaplarınız için sagolun. Bende alacağım projeksiyonu 3 veya 4 metreden duvara yansıtacağım.Duvardaki kapasite 100 inc zaten hd ready yeterli olur sanırım. Bulabilirsem Tw 480 alacağım.Suan 500 tl cıvarı para bırıktırdım. Tw 3200 full hd yi biri 2.el satıyor sahıbınden de ama cok pahalı 1600 tl civarı.1800 lümen.4 metreden 1800 lumenli full hd projeksiyon sanırım aksamları kullanılabilir sadece.
    Aslında 100inc bir ekranda tw 480 ile tw3200 benzeri full hd projeksiyonun farkı pek belli olmuyorsa fazla para vermeye gerek yok.Netten arastırdıgım kadarıyla tw 480 best butçe performans odullu bir projeksiyonmuş.
  • tw450 veya tw480 yeter eger o paraları cıkabılırsenız bence tw550 en ıyı hd 3d 3000 kontras super bır pıyasanın en ıyısı yada full hd tw5910 cok ıyı bır urun fıyat performans olarak iyi gunler
  • tw 450 nin lambası 370 TL demiştiniz.Acaba tw 480 nin lamba fiyatını biliyormusunuz? tw480 dusunuyorum daha portatif taşınması daha kolay. Full hd lambaları 1000 tl den fazla ise bize uymaz zaten.

ND2 ve ND4 fotoğraf makinesi filtresi takılarak siyahlar daha koyu oluyormus siz denemişmiydiniz?

Verdiğim linkte goruntusu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_43862034/tm.htm
  • FIYATI OGRENMEM LAZIM SERVISE SORMAM GEREKIR BILGI VERICEM

ND2 ve ND4 fotoğraf makinesi filtresi takılarak siyahlar daha koyu oluyormus siz denemişmiydiniz?
    bu olayı ılk defa duydum eger dogruysa mukemmel bır sey denıcem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.