Şimdi Ara

Epson BX320 dolan kartuş önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumları uzun süredir geziyorum ve sonunda kendime Epson BX320FW yazıcı aldım. Şimdi de dolan kartuş almak istiyorum lakin aklımda birkaç soru var açıkçası.

1. En önemli soru: Kartuş yuvasında 5 göz varken (2 siyah 3 renkli) dolan kartuş sitelerinde hep 4 kartuş (1 siyah 3 renkli) resmi var. Bu bir hata mı, yoksa ayrı bir tane daha siyah kartuş almam mı gerek? Ya da ne yapmalıyım. 4 kartuş sipariş edip elimde kalmasını istemiyorum açıkçası.

2. Hangi dolan kartuş firmasını kullanmalıyım?

3. Butonlu mu almalıyım yoksa butonsuz mu?

4. Gülük kullanım için durabrite mürekkep mi iyidir?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• 1 - Epson bazı ofis yazıcılarında çift siyahlı bir seri kullanmaktadır. Sizin aldığınız yazıcı da bu modellerden biridir. Orijinal kullanmayanacağınız için bu konuyu fazla dert etmeyin.

2 - www.dolankartus.com.tr firması olarak hizmet vermekteyiz. Tabii ki herkes kendi firmasını över ama forumda olan kullanıcılarımızında görüşlerini alarak ürününüzü bizim firmamızdan da alabilirsiniz.

3 - Butonlu kartuşlar oto reset kartuşlar çıkmadan önce , tercih edilebilir modellerdi. Çünkü oto-resetli modeller çıkmadan önce kartuşlar ataç benzeri bir aprat ile resetleniyordu ve bu uğraştırıcı bir durumdu. Benim satış tercihim kesinlikler butonsuz olan , bittti uyarısı verince resetlenmesi için yerinden çıkartılıp tekrar takılması yeterli olan kartuşlardır. Butonlu ve oto-resetli kartuşlar arasındaki tek fark budur.

4 - DURABRITE mürekkep CLARIA mürekkeplere oranla daha pahalı mürekkeptir. Yazıcınızda her ne kadar DURABRITE mürekkepleri ile satılsa da CLARIA mürekkeplerini de püskürtebilen bir baskı kafasına sahiptir. Standart ev ve ofis kullanıcıları için fiyat / performans açısından CLARIA mürekkeplerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Karşılaştırma yapmanız için aşağıda yazıcınıza uygun olan Kartuş ve mürekkeplerin linklerini veriyorum.Kıyaslamayı yaparak karar verebilirsiniz.

EPSON BX320FW Uyumlu DolanKartuş Seti

Epson CLARIA Uyumlu DolanKartuş Mürekkebi

Epson DURABRITE Uyumlu DolanKartuş Mürekkebi

• Teşekkürler yanıtınız için ama ilk sorumda belirttiğim gibi sizin verdiğiniz linkte de 4 kartuş var. Kalan bir kartuş boş kalırsa dolan kartuşları görmeyecek yazıcı ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfkx12345

Teşekkürler yanıtınız için ama ilk sorumda belirttiğim gibi sizin verdiğiniz linkte de 4 kartuş var. Kalan bir kartuş boş kalırsa dolan kartuşları görmeyecek yazıcı ne yapacağım?

Dedim ya takılmayın ayrıntıya diye siz 4 kartuş alacaksınız ve yazıcınıza takacaksınız. Boş kalması sorun değil. Ama isterseniz özel isteğiniz üzerine sipariş notunda belirtirseniz bir siyah kartuş daha eklenir kartuşlara ve beşli olrak kullanırsınız. Ama şunu unutmayın 4 kartuş ile de yazıcınızı kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.